Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Εχει Τσαμπιονς Λιγκ αποψε. Αυριο που δεν εχει μπορει να μεινει κοσμος.

!!!!!!!

... αν σου πω ότι μ'αυτά και μ'εκείνα το'χα ξεχάσει τελείως...ανάβω τώρα τηλεόραση και σε 5 sec μπαίνει GOAL :award::award::award:

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Εγώ ήθελα να ήξερα, οι ματατζήδες πότε θα βάλουν μυαλό και θα σταματήσουν να αντιστέκονται στα πλήθη;

Μήπως τους έχουν τάξει τίποτα πριμ μαμούθ;
Εδώ στην Αργεντινή το κατάλαβαν και εκείνοι και σταμάτησαν το ξύλο με τον κόσμο, οι δικοί μας τόσο ανεγκέφαλοι είναι;

Ανεγκέφαλοι; Εγώ νόμιζα ότι είναι "αδέρφια" ορισμένων μελών άλλων χώρων και μάλιστα υπάρχουν και κοινές δράσεις "σκούπας" όπως έχει αποδειχθεί λίαν προσφάτως. Τώρα έγιναν ανεγκέφαλοι;

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Μετράνε αθροιστικά όλα ,,,

αργή άλλα Σταθερή μορφοποίηση ,, ψυχραιμία ,,

Σταθερή μορφοποιηση ..
Συμφωνώ απολυτως.

Βεβαια δεν μορφοποιούνται αμοιβάδες και γυμνοσάλιαγγες,αλλά τετοιους χαφιεδες παντα ειχαν τα φασιστικά καθεστώτα.

Τετοιες γλιτσες οπως και στην Κοκκινιά στο παρελθον δεν μπορεις να τις μορφοποιησεις με τιποτα.

Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Την άλλη φορά να κατέβεις να τα δεις από κοντά, εσύ και όσοι άλλοι καναπεδάκηδες κρίνετε απ έξω.
Επίσης, θα ήθελα (αν θες φυσικά) να μας πεις ποιοι είναι αυτοί οι γνωστοί καραγκιόζηδες.
Ασφαλίτες? Παρακρατικοί? Αντιεξουσιαστές? Χρυσαυγίτες? Μπαχαλάκηδες? Αλβανοί? Εξωγήινοι?

Οι γνωστοί καραγκιόζηδες. Σαφής είμαι.....

Εχει Τσαμπιονς Λιγκ αποψε. Αυριο που δεν εχει μπορει να μεινει κοσμος.

Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Δεν έχουν όλοι τις ίδιες προτεραιότητες.

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Καμία μοιρολατρία Σπύρο, το αντίθετο, ούτε ηρωικες εξόδους.
Και βεβαίως το εκάστοτε νομοσχέδιο από μόνο του δεν λέει κάτι, ούτε η ψήφιση του σηματοδοτεί την οριστική ήττα, σε καμία περιπτωση.

Απλά, μόνο με ειρηνικές πορείες που καταστέλονται για πλάκα δε νομίζω ότι θα περιμένουμε κάτι. Χρειάζεται μαζικότητα βεβαίως αλλά με συγκουσιακή διάθεση.

Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Δεν έχουν όλοι τις ίδιες προτεραιότητες.

Δεν μιλησα για ολους. Και δεν με ενδιαφερει το Τσαμπιονς Λιγκ προσωπικα (εδω και πολλα χρονια :D)

!!!!!!!

... αν σου πω ότι μ'αυτά και μ'εκείνα το'χα ξεχάσει τελείως...ανάβω τώρα τηλεόραση και σε 5 sec μπαίνει GOAL :award::award::award:

Εσενα να παρουνε μασκωτ ρε συ...!!

Και βεβαίως το εκάστοτε νομοσχέδιο από μόνο του δεν λέει κάτι, ούτε η ψήφιση του σηματοδοτεί την οριστική ήττα, σε καμία περιπτωση.

Απλά, μόνο με ειρηνικές πορείες που καταστέλονται για πλάκα δε νομίζω ότι θα περιμένουμε κάτι. Χρειάζεται μαζικότητα βεβαίως αλλά με συγκουσιακή διάθεση.

Μην λες τέτοια ρε, αυτά τα κάνουν οι γνωστοί καραγκιόζηδες.
Κάνε υπομονή θα έρθει ο Αντωνάκης και θα τα φτιάξει όλα λέμε.
Δεν είναι τυχαίο κανένα ποστ

Η σημερινή διαδηλωση Ηλια ειχε περα απο ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά..

Γι´αυτο άλλως τε εχει ανησυχήσει ολο το Καθεστωτικο συστημα καθώς και διαφορες περιφερομενες αμοιβάδες,πού συκοφαντούν μέ ποικιλια γελοιοτήτων...

Απ´εκει και πέρα δεν ειπα οτι αυτό αρκεί,αλλά ειναι μιά σημαντική εξέλιξη.

Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Μην λες τέτοια ρε, αυτά τα κάνουν οι γνωστοί καραγκιόζηδες.
Κάνε υπομονή θα έρθει ο Αντωνάκης και θα τα φτιάξει όλα λέμε.
Δεν είναι τυχαίο κανένα ποστ

Μα ο Αντώνης το είπε ξεκάθαρα: το μόνο που τον ενοχλεί είναι η ψηλή φορογία στις επιχειρήσεις :award:

Δεν μιλησα για ολους. Και δεν με ενδιαφερει το Τσαμπιονς Λιγκ προσωπικα (εδω και πολλα χρονια :D)

Εσύ χάνεις...

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ρε μπάς και κρατουσαν σημαιες της ΝΕΤ που έγραφαν επάνω την ώρα εναρξης του Τσ.Λ.???

Μάλλον αυτο θάταν....:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005: