Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Αιμιλιε,ξερεις την εκτιμηση που σου εχω..Θα μου επιτρεψεις ομως να μη συμμεριζομαι την επιδοκιμασια σου στη μαχητικοτητα που επεδειξε η συγκεκριμμενη συντεχνεια.Δεν εχω κατι με τους ανθρωπους,απλα δεν τους θεωρω αλτρουιστες.Εγω ζω για τις ηχηρες κινητοποιησεις των αγροτων πρωτα απ'ολα,των εργατων,των ανεργων,των νεων.Αλλα αυτα ειναι τα δικα μου αισθηματα..

Νικόλα εννοείται καμία αμφισβήτηση της εκτίμησης σου λόγω κριτικής, αλίμονο βρε...

Αυτό ακριβώς λέγαμε με τον Ηλία σήμερα.... Η συγκεκριμένη συντεχνία είναι και για εμάς "μη αρεστή" να το θέσω κομψά....(και τους διαχωρίζω απο τους εργαζόμενους εκτός αυτής, μιας και ξέρω μερικούς οικογενειάρχες που ζουν απο το επάγγελμα αυτό, με αξιοπρέπεια)....

Την συγκεκριμένη περίπτωση όμως επέτρεψε μου να την δω υπο "άλλο" πρίσμα σήμερα λόγω "έκτακτης" "επικαιρότητας".....-bye-

Η ενότητα και η μαχητικότητά που επέδειξαν είναι προς μίμηση και τίποτα άλλο.... Αν μπορέσουν τα υπόλοιπα συνδικάτα να αποκτήσουν τέτοια "χαρακτηριστικά" σου λέω και σου υπογράφω ότι σε 2 ώρες δεν θα υπάρχει μπάτσος στο Σύνταγμα ούτε για δείγμα.....

Βέβαια έχει και άλλα μέσα το κράτος, αλλά δεν το τραβάω......παραπάνω.:damnyou:

Αμοιβαία η εκτίμηση και να ξέρεις ότι χαίρομαι όταν συζητώ μαζί σου....-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Μην τσιμπας κι εσυ στο εμφανες δολωμα που εριξα. Δεν πιστευω τιποτα τετοιο απλα χαριτολογω με την αισθηση του "κοινου" για το ποιον της Αναρχιας.

Μην ανησυχείς, δεν τσιμπάω, αυτοσαρκάζομαι.

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Νικόλα εννοείται καμία αμφισβήτηση της εκτίμησης σου λόγω κριτικής, αλίμονο βρε...

Αυτό ακριβώς λέγαμε με τον Ηλία σήμερα.... Η συγκεκριμένη συντεχνία είναι και για εμάς "μη αρεστή" να το θέσω κομψά....(και τους διαχωρίζω απο τους εργαζόμενους εκτός αυτής, μιας και ξέρω μερικούς οικογενειάρχες που ζουν απο το επάγγελμα αυτό, με αξιοπρέπεια)....

Την συγκεκριμένη περίπτωση όμως επέτρεψε μου να την δω υπο "άλλο" πρίσμα σήμερα λόγω "έκτακτης" "επικαιρότητας".....-bye-

Η ενότητα και η μαχητικότητά που επέδειξαν είναι προς μίμηση και τίποτα άλλο.... Αν μπορέσουν τα υπόλοιπα συνδικάτα να αποκτήσουν τέτοια "χαρακτηριστικά" σου λέω και σου υπογράφω ότι σε 2 ώρες δεν θα υπάρχει μπάτσος στο Σύνταγμα ούτε για δείγμα.....

Βέβαια έχει και άλλα μέσα το κράτος, αλλά δεν το τραβάω......παραπάνω.:damnyou:

Αμοιβαία η εκτίμηση και να ξέρεις ότι χαίρομαι όταν συζητώ μαζί σου....-bye-

Πάντως η παραμυθα του ανοιγματος των επαγγελμάτων ,εχει οδηγησει σε αιτησεις απο συγκεκριμένες εταιρειες σε ολα αυτά τα επαγγέλματα,που καποιοι μιζεροι ονειρευτηκαν πώς θα πιασουν την καλή και χειροκροτούσαν...Αυτο αποδειχθηκε σαφεστατα..

Ειτε ειναι συμπαθεις ειτε οχι οι ταξιτζήδες ,μου ειναι αδιάφορο..

Ο Ραγκουσης τους κοροϊδεψε ασκημα...

Σε κοινωνικο αυτοματισμο δεν μπαινω.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Αιμιλιε επειδη διαβάζω και σε αλλα blogs,πώς ''Αυριο ειναι η Μητερα των Μαχών'' διαφωνώ εντελώς.

Ειτε περασουν τα 154 τσιρακια το νομοσχεδιο ,ειτε οχι δεν εχει καμια σημασια..

Αλλα εχουν........

Και γι´αυτο ειμαι αντιθετος στο να εμφανιζεται,εστω και λιγο,μιά αισθηση μοιρολατριας..

Ασε που χαιρεται και το καθε φασιστάκι και δεν μπορει να το κρυψει.Αλλα δεν βαριεσαι..Απο ταγματαλήτες και αμοιβάδες εχει γνώση ο τοπος..Και τους τακτοποιεί δεοντως..............................................

Που βρε έδειξα μοιρολατρία???? Το αντίθετο λέω....

Ότι δηλαδή με οργάνωση και μεγαλύτερη ενότητα, σε συνδυασμό με μερίδα πολιτών προς "επαγρύπνηση" και καταστολή της "γέννησης" καταστολής, ο λαός θα επιβάλει την θέληση του σε χρόνο ντε τε......

Θα συσπειρωθεί κάτω απο τα αντιλαϊκά μέτρα....και θα βρεί μία αδιέξοδο σε κάποιο κόμμα, κλπ κλπ...

Αλλά αν βρει διέξοδο σε κάποιο κόμμα τότε πρέπει να πιέσει το κράτος για να προκηρύξει εκλογές....Ε, πάνω σε αυτή την πίεση θα γίνει προσπάθεια "κάμψης" της...Και τότε θα αναλάβει ο λαός να αντισταθεί......

Δεν μιλάω μοιρολατρικά, του εναντίον....

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Σαφώς..

Αλλα η ανατροπή τών πρώτων δοσιλογων ανοιγει το πολιτικο παιχνιδι..

Και εκει οντως θα μετρηθούν τα πράγματα..Και ισως χρειαστει και αλλο ''μετρημα''..(που θα χρειαστεί)

Σαφώς, αγώνας διαρκείας ειναι άλλωστε.
Και εγώ πιστεύω ότι από τα τελευταία γεγονότα κάτι καλό θα βγει

Και δικα μου.

Την προηγουμενη Χουντα ενα ματσο φοιτητες την εριξαν. Που σημερα ειναι κατακερματισμενοι στα διαφορα ρευματα αντι να κανουν την διαφορα με το να ενωθουν.

Nα ενωθουν ποιοι;;Η Δαμανακη με τον Κουβελη και τη Ντορα;;Οι Καστανιδηδες με τους Μιχαλακηδες;Οι παπουτσηδες-δικαστες ντρεντ;;Ολοι αυτοι κριθηκαν και καταδικαστηκαν ιδη απο το λαικο αισθημα.Η γενια του Πολυτεχνειου ανεδειξε ως ηρωες ΜΟΝΟ τους νεκρους της.Ολοι οι αλλοι που υπηρξαν η "μεταπολιτευση" ειναι για τα σκυλια,και αν τη γλιτωσουν απο την οργη του κοσμου θα ειναι καθαρα και μονο λογω απαξιωσης.Αντε με τους ευρωλιγουρηδες που πουληθηκαν για ενα βιογραφικο.

Πάντως η παραμυθα του ανοιγματος των επαγγελμάτων ,εχει οδηγησει σε αιτησεις απο συγκεκριμένες εταιρειες σε ολα αυτά τα επαγγέλματα,που καποιοι μιζεροι ονειρευτηκαν πώς θα πιασουν την καλή και χειροκροτούσαν...Αυτο αποδειχθηκε σαφεστατα..

Καμία διαφωνία.....

Για αυτό και επιδοκιμάζω την στάση τους σήμερα....(+1 λόγος που ξέχασα να αναφέρω πριν)....

Μα νομίζω ότι ο νόμος για την απελευθέρωση τόσο των ταξί όσο και των τυχερών παιγνίων δίνει άδειες μόνο σε εταιρίες, αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25

Που βρε έδειξα μοιρολατρία???? Το αντίθετο λέω....

Ότι δηλαδή με οργάνωση και μεγαλύτερη ενότητα, σε συνδυασμό με μερίδα πολιτών προς "επαγρύπνηση" και καταστολή της "γέννησης" καταστολής, ο λαός θα επιβάλει την θέληση του σε χρόνο ντε τε......

Εφόσον συσπειρωθεί κάτω απο τα αντιλαϊκά μέτρα....Εφόσον βρεί μία αδιέξοδο σε κάποιο κόμμα, κλπ κλπ...

Αλλά αν βρει αδιέξοδο σε κάποιο κόμμα τότε πρέπει να πιέσει το κράτος για να προκηρύξει εκλογές....Ε, αυτή η πίεση θα γίνει προσπάθεια "κάμψης" της...Και τότε θα αναλάβει ο λαός να αντισταθεί......

Δεν μιλάω μοιρολατρικά, του εναντίον....

Δεν τογραψα ειδικα βρε..

Εννοώ,πώς καθε φορά ειναι αναγκαια μιά αξιολογηση του τι εχει επιτευχθεί εως τώρα..

Πριν δυό χρονια οσοι ταλεγαν ήσαν απο ''παλαβοι'' ή ''ανθελληνες''..

Τωρα αλλαξε το πράγμα..

Πολλοι,εστω και απο αναγκη (πλην αμοιβάδων και σκωληκων)καταλαβαινουν..

Εκει πάει το να μην απελπιζεται κανείς,αν ψηφιστει το αυριανο νομοσχεδιο..

Ειναι σαφες πως Βουρος Ζουνη και ολα αυτά τα κακομοιρα θα υπερψηφισουν..

Ε δεν θα εφαρμοστεί.

Μα νομίζω ότι ο νόμος για την απελευθέρωση τόσο των ταξί όσο και των τυχερών παιγνίων δίνει άδειες μόνο σε εταιρίες, αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Δεν κάνεις....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤ

Δεν τογραψα ειδικα βρε..

Εννοώ,πώς καθε φορά ειναι αναγκαια μιά αξιολογηση του τι εχει επιτευχθεί εως τώρα..

Πριν δυό χρονια οσοι ταλεγαν ήσαν απο ''παλαβοι'' ή ''ανθελληνες''..

Τωρα αλλαξε το πράγμα..

Πολλοι,εστω και απο αναγκη (πλην αμοιβάδων και σκωληκων)καταλαβαινουν..

Εκει πάει το να μην απελπιζεται κανείς,αν ψηφιστει το αυριανο νομοσχεδιο..

Ειναι σαφες πως Βουρος Ζουνη και ολα αυτά τα κακομοιρα θα υπερψηφισουν..

Ε δεν θα εφαρμοστεί.

-bye-

Τώρα σε έπιασα....(αργώ λίγο....αλλά...)!!!!!!:damnyou:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Για τα ταξι που ησαν ηδη πάμπολλα,τα νεοφιλελευθερα και οι οπαδοί του κοινωνικου αυτοματισμού,εσκουζαν πώς αναμένεται ''ατομικο πεδιο δοξης λαμπρο''..

Ε στην συνεχεια φανηκε πώς αιτησεις εχουν κανει (για 2000 αδειες ταξί)συγκεκριμένες εταιρειες..:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

Εννοειται Σπυρο οτι δε μπαινω ουτε εγω σε λογικες κοινωνικου αυτοματισμου.Τα αισθηματα μου εξεφρασα,που εχουν να κανουν με την επιθυμια μου να ηγουνται των αγωνων οι αγροτες,οι εργατες,οι φτωχοι και οι νεοι.

Τέλος στην ανακωχή των δειλών,
επιστροφή στα πεδία των μαχών,
πίσω στους δρόμους με χρόνια στους ώμους,
να ξαναγράψουμε όσους η ιστορία μας έκλεψε κι έκρυψε τόμους.

Πίσω στους δρόμους μ άγραφους νόμους και συνέπεια
για οποίον παλεύει μ αξιοπρέπεια.

Κόλλα στην παρακμή τους πάνω σα βρώμικη βδέλλα
από τις όχθες του Ευφράτη ως τα μέρη του Μαντέλα,
από την βόρεια Κορέα ως την Τσιάπας,
απ την Μελβούρνη στο Αλγέρι, στο Καράκας,
απ το Πεκίνο στην Αβάνα και στη Ρώμη
κι αν προσκυνήσαν κάποιοι βαστάν οι δρόμοι.

http://www.youtube.com/watch?v=Q5PAzMFRJCU

Αν σου χει μείνει καμιά ρίμα ζωντανή, άντε ξεστόμισ τη·
ας είναι αδούλευτη, ας είναι αλόγιστη,
ας είναι βλάσφημη - το ανάστημα της θα υψώσει
κι από το λήθαργο μπορεί να σε γλιτώσει.

Μικρέ κι ακίνδυνε, ξαναβρές τον προορισμό σου·
φέρε κοντά στο στόμα το μικρόφωνο, τον οπλισμό σου
και μίλα για τα πιο όμορφα, τα δρόμικα
που ούτε στιγμή δε ζευγαρώσαν με τα βρώμικα.

Ονειρεύομαι μια μέρα μια επανάσταση
που το δίκιο θ αναλάβει την κατάσταση.
Γροθιές σ ανάταση χωρίς παράταση,
η βλακεία σ ανάπαυση και τέλος η παράσταση.

Μάτια αδερφωμένα στα πάντα στραμμένα
και της ζωής τα όμορφα όλα φανερωμένα
χωρίς τρικ πολιτικά κι επινοήσεις,
ραμμένα στόματα κι ανάλαφρες ειδήσεις.

χωρίς φήμες, χωρίς τρίτους ή τέταρτους κόσμους,
χωρίς προστάτες και μπάτσους στους δρόμους,
χωρίς στρατόκαυλους κι οργισμένους δήθεν πολίτες,
χωρίς φλώρους που την είδαν σ ένα βράδυ αλήτες.

Ονειρεύομαι τους δρόμους χωρίς άσκοπη βία
κι έχω πλήρη συνείδηση και πλήρη αφοβία
κι αν με φάνε κάνα βράδυ οι φοβισμένοι,
η συνέχεια είναι ήδη γραμμένη και περιμένει.

Πάρε φόρα, λοιπόν, ψάξε και γύρισε.
Κι αν δε πιστεύεις, άγγιξε, μύρισε.
Κάνε υπομονή γι αυτή τη μέρα·
απλά αναβλήθηκε - δε ματαιώθηκε η πρεμιέρα.

Τέλος σ ολάκερης της γης τα πέρατα,
τέλος οι φήμες, ο φόβος, τα σημεία και τα τέρατα.

Τέλος κι η ομοψυχία των φοβισμένων,
έφτασε η ώρα των ξεχασμένων.
Γείρε πάνω στα μικρά παιδία και μιλά τους,
για την αλήθεια μοιράσου τη δίψα τους·
κι ας πληθαίνουν συνέχεια οι εχθροί σου,
εσύ το βιολί σου μείνε για πάντα μαζί σου.

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Οι φασιστική διαταγη των δυνάμεων καταστολής απαιτεί και αύριο το κλείσιμο των σταθμών του Μετρό :Σύνταγμα & Ευαγγελισμός.

Ετσι θέλαν και σήμερα την Πλατεία "άδεια" αλλά τους ήρθε ξαφνικό.

Οπως και κάτι ασπίδες και κλομπς σουβενίρ,που κάναν τον γύρο του θριάμβου !-bye-

Για τα ταξί το άλλαξαν. Θα μπορούν να πάρουν άδειες και φυσικά πρόσωπα......

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

:smash:
Για τα ταξι που ησαν ηδη πάμπολλα,τα νεοφιλελευθερα και οι οπαδοί του κοινωνικου αυτοματισμού,εσκουζαν πώς αναμένεται ''ατομικο πεδιο δοξης λαμπρο''..

Ε στην συνεχεια φανηκε πώς αιτησεις εχουν κανει (για 2000 αδειες ταξί)συγκεκριμένες εταιρειες..:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

Α σε παρακαλώ, είμαστε υπερ ενός μικρού υγιούς κράτους που δε θα εμποδίζει την επιχειρηματικότητα

Nα ενωθουν ποιοι;;Η Δαμανακη με τον Κουβελη και τη Ντορα;;Οι Καστανιδηδες με τους Μιχαλακηδες;Οι παπουτσηδες-δικαστες ντρεντ;;Ολοι αυτοι κριθηκαν και καταδικαστηκαν ιδη απο το λαικο αισθημα.Η γενια του Πολυτεχνειου ανεδειξε ως ηρωες ΜΟΝΟ τους νεκρους της.Ολοι οι αλλοι που υπηρξαν η "μεταπολιτευση" ειναι για τα σκυλια,και αν τη γλιτωσουν απο την οργη του κοσμου θα ειναι καθαρα και μονο λογω απαξιωσης.Αντε με τους ευρωλιγουρηδες που πουληθηκαν για ενα βιογραφικο.

Για τους τωρινους φοιτητες μιλαω ρε συ.

Η γενια του πολυτεχνειου διαβρωθηκε μεχρι το κοκκαλο σχεδον στο συνολο της .