Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011
Νικόλα εννοείται καμία αμφισβήτηση της εκτίμησης σου λόγω κριτικής, αλίμονο βρε...
Αυτό ακριβώς λέγαμε με τον Ηλία σήμερα.... Η συγκεκριμένη συντεχνία είναι και για εμάς "μη αρεστή" να το θέσω κομψά....(και τους διαχωρίζω απο τους εργαζόμενους εκτός αυτής, μιας και ξέρω μερικούς οικογενειάρχες που ζουν απο το επάγγελμα αυτό, με αξιοπρέπεια)....
Την συγκεκριμένη περίπτωση όμως επέτρεψε μου να την δω υπο "άλλο" πρίσμα σήμερα λόγω "έκτακτης" "επικαιρότητας".....
Η ενότητα και η μαχητικότητά που επέδειξαν είναι προς μίμηση και τίποτα άλλο.... Αν μπορέσουν τα υπόλοιπα συνδικάτα να αποκτήσουν τέτοια "χαρακτηριστικά" σου λέω και σου υπογράφω ότι σε 2 ώρες δεν θα υπάρχει μπάτσος στο Σύνταγμα ούτε για δείγμα.....
Βέβαια έχει και άλλα μέσα το κράτος, αλλά δεν το τραβάω......παραπάνω.:damnyou:
Αμοιβαία η εκτίμηση και να ξέρεις ότι χαίρομαι όταν συζητώ μαζί σου....
Αιμιλιε,ξερεις την εκτιμηση που σου εχω..Θα μου επιτρεψεις ομως να μη συμμεριζομαι την επιδοκιμασια σου στη μαχητικοτητα που επεδειξε η συγκεκριμμενη συντεχνεια.Δεν εχω κατι με τους ανθρωπους,απλα δεν τους θεωρω αλτρουιστες.Εγω ζω για τις ηχηρες κινητοποιησεις των αγροτων πρωτα απ'ολα,των εργατων,των ανεργων,των νεων.Αλλα αυτα ειναι τα δικα μου αισθηματα..
Νικόλα εννοείται καμία αμφισβήτηση της εκτίμησης σου λόγω κριτικής, αλίμονο βρε...
Αυτό ακριβώς λέγαμε με τον Ηλία σήμερα.... Η συγκεκριμένη συντεχνία είναι και για εμάς "μη αρεστή" να το θέσω κομψά....(και τους διαχωρίζω απο τους εργαζόμενους εκτός αυτής, μιας και ξέρω μερικούς οικογενειάρχες που ζουν απο το επάγγελμα αυτό, με αξιοπρέπεια)....
Την συγκεκριμένη περίπτωση όμως επέτρεψε μου να την δω υπο "άλλο" πρίσμα σήμερα λόγω "έκτακτης" "επικαιρότητας".....
Η ενότητα και η μαχητικότητά που επέδειξαν είναι προς μίμηση και τίποτα άλλο.... Αν μπορέσουν τα υπόλοιπα συνδικάτα να αποκτήσουν τέτοια "χαρακτηριστικά" σου λέω και σου υπογράφω ότι σε 2 ώρες δεν θα υπάρχει μπάτσος στο Σύνταγμα ούτε για δείγμα.....
Βέβαια έχει και άλλα μέσα το κράτος, αλλά δεν το τραβάω......παραπάνω.:damnyou:
Αμοιβαία η εκτίμηση και να ξέρεις ότι χαίρομαι όταν συζητώ μαζί σου....