Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ρε μπάς και κρατουσαν σημαιες της ΝΕΤ που έγραφαν επάνω την ώρα εναρξης του Τσ.Λ.???

Μάλλον αυτο θάταν....:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

Γιατί οι κόκκινες τι νόμιζες ότι ήταν; Του Θρύλου βέβαια...:award:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Προτιμω το uefa ρε συ :HTEHETH63:

Α, δεν το μπορώ. Παίζουν άτακτες ώρες και δεν μπορώ να οργανώσω τις πορείες. Ενώ με το C.L. ξέρεις ό,τι σπάσεις, ό,τι κάψεις μέχρι τις 21.45, μετά σπίτι. Σωστά;

Α, δεν το μπορώ. Παίζουν άτακτες ώρες και δεν μπορώ να οργανώσω τις πορείες. Ενώ με το C.L. ξέρεις ό,τι σπάσεις, ό,τι κάψεις μέχρι τις 21.45, μετά σπίτι. Σωστά;

Οτι θα γουσταρες και εσυ την ταξη ειναι απροοπτο :grinning-smiley-043

Αυτα ειναι τους οικογενειαρχες "κουτακηδες".

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ακούστηκε ότι οι ταξιτζήδες έπιασαν ασφαλίτη με πολιτικά, του πήραν το όπλο και τον σάπισαν στο ξύλο. Αν βρείτε κανα λινκ να το εξακριβώσουμε...

Ανεγκέφαλοι; Εγώ νόμιζα ότι είναι "αδέρφια" ορισμένων μελών άλλων χώρων και μάλιστα υπάρχουν και κοινές δράσεις "σκούπας" όπως έχει αποδειχθεί λίαν προσφάτως. Τώρα έγιναν ανεγκέφαλοι;

Γιατί αμφιβάλεις ότι υπάρχουν και τέτοιοι;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Βεβαίως, συγκρουσιακή διάθεση δεν είχε όμως.

Τοχω ξαναγράψει,αλλα θα επιμεινω.

Οι καταληψεις τών Υπουργειων ειναι πρωτοφανής κινηση για την Μεταπολιτευση

Οι μαζικες αντιδράσεις στα ΟΤΑ και οι συγκρουσεις και σε πολλά τοπικά επιπεδα..(Δημοι και τοπικες κοινωνιες)..

Τα συνυπολογιζω αυτά μαζι με την σημερινή κινητοποιηση..

Πιστεύω πώς ολο και περισσοτερα θα φαινονται στην συνεχεια ,οπου ο κοσμος δεν θα πληρωνει χαράτσια και δεν θα υπακουει και εξ αναγκης..

Τα νομοσχεδια που περνάνε δεν εφαρμοζονται...

Εδω η Διαμαντοπουλου ψαχνει με το κυαλι να βρει Συμβουλους για να εφαρμοσει το καταπτυστο νομοσχεδιο της και εως τωρα ελάχιστοι εχουν κανει αιτηση γιατι φυλάγονται που λέμε(και πολύ καλα κανουν που φυλάγονται)..

Επισης εχουν γινει αιτησεις συμβουλων απο κατι 80 αρηδες που πεφτει τρελλο γελιο..

Θα πρέπει να συνεχιστούν και οι καταληψεις των Υπουργειων και να τσακιστεί κυριολεκτικά καθε λειτουργια του κράτους(φοροεισπρακτική και άλλη)...Εκει πονάνε...Το οτι μαζευουν ελάχιστα γι'αυτο σκουζουν περι '''πατριδας''..

Και αυτο θα συμβαινει σταθερά απ´εδω και εμπρος..

Δεν πά να απειλουν οι ανυπαρκτοι και να ουρλιαζουν οι Μανδραβεληδες..

Ειτε ψηφιζουν νομοσχεδια ειτε δεν ψηφιζουν ως Καθεστώς ειναι υπο κατάρρευση..

Δεν υπονοώ μεν επαναστατική αλλαγή,αλλά δεν αντέχουν πλέον και θα ψάξουν τροπο να φυγουν..

Απ´εκει και περα θα ανοιξει το πολιτικο παιχνιδι σε διαφορα επιπεδα.

Ο Σαμαράς δεν θα αντεξει ..

Υπ´αυτο το πρίσμα και βλεποντας κιολας ολα τα σκουλικια να χουν εμφανιστει και να προβοκάρουν δεοντως και παντού,πιστεύω πώς ακομα και το ανοιγμα τών πολιτικών εξελιξεων ,με την δυναμική πλέον συμμετοχή και σημαντικής μεριδας της Κοινωνιας τής Εργασιας θά δωσει ελπιδα..

Δηλαδή ισχυρό πολιτικό κινημα με ανυπακοή θα φέρει αποτελέσματα..

Φυσικά θα υπάρξει και η επομενη μέρα...Εχουμε δρομο ακομα και πολλές αμοιβάδες να πατησουμε.

Last edited:

Οτι θα γουσταρες και εσυ την ταξη ειναι απροοπτο :grinning-smiley-043

Αυτα ειναι τους οικογενειαρχες "κουτακηδες".

Είδες ότι δεν έχεις καταλάβει καλά τελικά; Μην κρίνεις από τα φαινόμενα. Αυτά τα περί "χάους" και "αταξίας" μην τα πολυπιστεύεις, είναι ο "δράκος" των μεγάλων.
Στο αφήνω σαν σημείο προβληματισμού...

To πιο μάχιμο συνδικάτο....:music-smiley-005:

http://www.youtube.com/watch?v=I5KZXY36Tzk&feature=player_embedded#

Αιμιλιε,ξερεις την εκτιμηση που σου εχω..Θα μου επιτρεψεις ομως να μη συμμεριζομαι την επιδοκιμασια σου στη μαχητικοτητα που επεδειξε η συγκεκριμμενη συντεχνεια.Δεν εχω κατι με τους ανθρωπους,απλα δεν τους θεωρω αλτρουιστες.Εγω ζω για τις ηχηρες κινητοποιησεις των αγροτων πρωτα απ'ολα,των εργατων,των ανεργων,των νεων.Αλλα αυτα ειναι τα δικα μου αισθηματα..

Τοχω ξαναγράψει,αλλα θα επιμεινω.

Οι καταληψεις τών Υπουργειων ειναι πρωτοφανής κινηση για την Μεταπολιτευση

Οι μαζικες αντιδράσεις στα ΟΤΑ και οι συγκρουσεις και σε πολλά τοπικά επιπεδα..(Δημοι και τοπικες κοινωνιες)..

Τα συνυπολογιζω αυτά μαζι με την σημερινή κινητοποιηση..

Πιστεύω πώς ολο και περισσοτερα θα φαινονται στην συνεχεια ,οπου ο κοσμος δεν θα πληρωνει χαράτσια και δεν θα υπακουει και εξ αναγκης..

Τα νομοσχεδια που περνάνε δεν εφαρμοζονται...

Εδω η Διαμαντοπουλου ψαχνει με το κυαλι να βρει Συμβουλους για να εφαρμοσει το καταπτυστο νομοσχεδιο της και εως τωρα ελάχιστοι εχουν κανει αιτηση γιατι φυλάγονται που λέμε(και πολύ καλα κανουν που φυλάγονται)..

Επισης εχουν γινει αιτησεις συμβουλων απο κατι 80 αρηδες που πεφτει τρελλο γελιο..

Θα πρέπει να συνεχιστούν και οι καταληψεις των Υπουργειων και να τσακιστεί κυριολεκτικά καθε λειτουργια του κράτους(φοροεισπρακτική και άλλη)...Εκει πονάνε...Το οτι μαζευουν ελάχιστα γι'αυτο σκουζουν περι '''πατριδας''..

Και αυτο θα συμβαινει σταθερά απ´εδω και εμπρος..

Δεν πά να απειλουν οι ανυπαρκτοι και να ουρλιαζουν οι Μανδραβεληδες..

Ειτε ψηφιζουν νομοσχεδια ειτε δεν ψηφιζουν ως Καθεστώς ειναι υπο κατάρρευση..

Δεν υπονοώ μεν επαναστατική αλλαγή,αλλά δεν αντέχουν πλέον και θα ψάξουν τροπο να φυγουν..

Απ´εκει και περα θα ανοιξει το πολιτικο παιχνιδι σε διαφορα επιπεδα.

Ο Σαμαράς δεν θα αντεξει ..

Υπ´αυτο το πρίσμα και βλεποντας κιολας ολα τα σκουλικια να χουν εμφανιστει και να προβοκάρουν δεοντως και παντού,πιστεύω πώς ακομα και το ανοιγμα τών πολιτικών εξελιξεων ,με την δυναμική πλέον συμμετοχή και σημαντικής μεριδας της Κοινωνιας τής Εργασιας θά δωσει ελπιδα..

-bye- Συμφωνώ και το ελπίζω Σπύρο μου....

Έτσι φαίνεται ότι πηγαίνει το πράγμα και αυτό που χάρηκα σήμερα είναι ότι όλος αυτό ο κόσμος περιμένει "κάποιους" να τους οργανώσουν, να τους στηρίξουν, να τους υπερασπιστούν...Και υπο αυτή την έννοια μίλησα πριν για συγκρουσιακή διάθεση μερίδας των διαδηλωτών....

Κάτι που δεν φαίνεται ακόμη...

Αλλά....

Συμφωνώ απόλυτα ότι όσο τα αντιλαικά μέτρα θα περνάνε στο πετσί του κοσμάκη τόσο αυτός θα κατεβαίνει και θα διαδηλώνει(αυτό επαληθεύτηκε τρανά σήμερα)....

Αν οι αναρχικοί(όχι μπαχαλάκηδες, κλπ) και λοιποί(ταξι φέρει ειπείν) μπορέσουν να παίξουν οργανωτικό ρόλο στα γεγονότα(οδοφράγματα, κλπ), να απομονώσουν τα ΜΑΤ και ταυτόχρονα με αυτό δείξουν ότι είμαστε εδώ για εσάς...Τότε πιστεύω ότι η ανατροπή θα γίνει σε μία ημέρα....

Ο λαός έχει κριτική σκέψη και μόλις αντιληφθεί τα ανωτέρω, πιστεύω ότι η νίκη θα είναι πολύ κοντά.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

-bye- Συμφωνώ και το ελπίζω Σπύρο μου....

Έτσι φαίνεται ότι πηγαίνει το πράγμα και αυτό που χάρηκα σήμερα είναι ότι όλος αυτό ο κόσμος περιμένει "κάποιους" να τους οργανώσουν, να τους στηρίξουν, να τους υπερασπιστούν...Και υπο αυτή την έννοια μίλησα πριν για συγκρουσιακή διάθεση μερίδας των διαδηλωτών....

Κάτι που δεν φαίνεται ακόμη...

Αλλά....

Συμφωνώ απόλυτα ότι όσο τα αντιλαικά μέτρα θα περνάνε στο πετσί του κοσμάκη τόσο αυτός θα κατεβαίνει και θα διαδηλώνει(αυτό επαληθεύτηκε τρανά σήμερα)....

Αν οι αναρχικοί(όχι μπαχαλάκηδες, κλπ) και λοιποί(ταξι φέρει ειπείν) μπορέσουν να παίξουν οργανωτικό ρόλο στα γεγονότα(οδοφράγματα, κλπ), να απομονώσουν τα ΜΑΤ και ταυτόχρονα με αυτό δείξουν ότι είμαστε εδώ για εσάς...Τότε πιστεύω ότι η ανατροπή θα γίνει σε μία ημέρα....

Ο λαός έχει κριτική σκέψη και μόλις αντιληφθεί τα ανωτέρω, πιστεύω ότι η νίκη θα είναι πολύ κοντά.....

Αιμιλιε επειδη διαβάζω και σε αλλα blogs,πώς ''Αυριο ειναι η Μητερα των Μαχών'' διαφωνώ εντελώς.

Ειτε περασουν τα 154 τσιρακια το νομοσχεδιο ,ειτε οχι δεν εχει καμια σημασια..

Αλλα εχουν........

Και γι´αυτο ειμαι αντιθετος στο να εμφανιζεται,εστω και λιγο,μιά αισθηση μοιρολατριας..

Ασε που χαιρεται και το καθε φασιστάκι και δεν μπορει να το κρυψει.Αλλα δεν βαριεσαι..Απο ταγματαλήτες και αμοιβάδες εχει γνώση ο τοπος..Και τους τακτοποιεί δεοντως..............................................

Παρομοίως συμφωνώ και εγώ.
Αλλά πιστέυω ότι απέχουμε πολύ ακόμα από το σημείο που λαός να καταλάβει ότι το πρόβλημα του είναι ο καπιταλισμός σαν σύστημα και όχι ο Γιωργάκης, Αντωνάκης κτλ

Είδες ότι δεν έχεις καταλάβει καλά τελικά; Μην κρίνεις από τα φαινόμενα. Αυτά τα περί "χάους" και "αταξίας" μην τα πολυπιστεύεις, είναι ο "δράκος" των μεγάλων.
Στο αφήνω σαν σημείο προβληματισμού...

Μην τσιμπας κι εσυ στο εμφανες δολωμα που εριξα. Δεν πιστευω τιποτα τετοιο απλα χαριτολογω με την αισθηση του "κοινου" για το ποιον της Αναρχιας.

Δεν εχω κατι με τους ανθρωπους,απλα δεν τους θεωρω αλτρουιστες.Εγω ζω για τις ηχηρες κινητοποιησεις των αγροτων πρωτα απ'ολα,των εργατων,των ανεργων,των νεων.Αλλα αυτα ειναι τα δικα μου αισθηματα..

Και δικα μου.

Την προηγουμενη Χουντα ενα ματσο φοιτητες την εριξαν. Που σημερα ειναι κατακερματισμενοι στα διαφορα ρευματα αντι να κανουν την διαφορα με το να ενωθουν.

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Παρομοίως συμφωνώ και εγώ.
Αλλά πιστέυω ότι απέχουμε πολύ ακόμα από το σημείο που λαός να καταλάβει ότι το πρόβλημα του είναι ο καπιταλισμός σαν σύστημα και όχι ο Γιωργάκης, Αντωνάκης κτλ

Σαφώς..

Αλλα η ανατροπή τών πρώτων δοσιλογων ανοιγει το πολιτικο παιχνιδι..

Και εκει οντως θα μετρηθούν τα πράγματα..Και ισως χρειαστει και αλλο ''μετρημα''..(που θα χρειαστεί)

Εχουμε μπει σε περιοδο τεκτονικού τυπου ''σεισμικής ''αστάθειας (και Παγκοσμια)και το ιδιο το συστημα ειναι αμηχανο..

Αλλοιως δεν θαφταναν στην γελοιοτητα να προτεινουν Σημιτη ως ''λυση''..

Απ´εκει και πέρα πιστευω πώς το μέλλον δεν θαχει μονον ξηρασια.