Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Παντως απο τις τελευταίες κομματικες συγκεντρώσεις σίγουρα ηταν περισσότερος κοσμος.

Και μη ξεχναμε πως στις κομματικες συγκεντρώσεις ερχεται κοσμος απο ολόκληρο δημοτικο διαμερισμα ( αν ειναι θεσσαλονικη απο ολη τη Μακεδονια αν ειναι για Αθηνα απο Πελλοπονησο και Στερεα Ελλαδα).
Εν αντιθέσει με το χθεσινο που ηταν παραλληλες συγκεντρωσεις σε ολη σχεδον τη χωρα.

ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΗ ΠΛΕΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.
ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ 100,000 ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΕΝΩ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΗΤΑΝ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ 20-25000. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ.
ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 93 ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ Α ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΗ ΤΗΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 500,000 ΚΟΣΜΟΣ.

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

2η μέρα σήμερα. Ξεκινάμε. Ελπίζω να είμαστε περισσότεροι από χθες...:fahne90:

Ο φιλος μου πάντως που χθες πήγε με την κοπέλα του σήμερα θα παει με την κοπέλα του και αλλα 3 άτομα!!!!

Μαέστρο..... Ποια στρατονομια καλε;;;; Έτσι και αλλιώς σειρα μας ειναι τα παιδιά!!!! Και λίγο στο πνεύμα του ελληναρα... Ξέρω παιδί που είναι στρατονομια και ήμασταν μαζι στο κέντρο στο ίδιο κρεβάτι, εγω πάνω αυτός κάτω..!!!!! Οπότε ξέρεις... Αν στραβώσει τίποτα... Ένα τηλέφωνο είναι όλα!!!!

Φωναξτε και για εμάς που για 2η μέρα δεν έχουμε υπηρεσιακό και δεν μπορούμε να δώσουμε το παρών!!!!

στο ίδιο κρεβάτι, εγω πάνω αυτός κάτω..!!!!!!

Μεγάλε?????? Δεν μας τα λες καθόλου καλά!!!!!!!!!!!! :fahne90:
Αντε όπου νάναι η Κομοτηνή θα είναι ωραίο παρελθόν!!!!!:twoguns:

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ο φιλος μου πάντως που χθες πήγε με την κοπέλα του σήμερα θα παει με την κοπέλα του και αλλα 3 άτομα!!!!

Μαέστρο..... Ποια στρατονομια καλε;;;; Έτσι και αλλιώς σειρα μας ειναι τα παιδιά!!!! Και λίγο στο πνεύμα του ελληναρα... Ξέρω παιδί που είναι στρατονομια και ήμασταν μαζι στο κέντρο στο ίδιο κρεβάτι, εγω πάνω αυτός κάτω..!!!!! Οπότε ξέρεις... Αν στραβώσει τίποτα... Ένα τηλέφωνο είναι όλα!!!!

Φωναξτε και για εμάς που για 2η μέρα δεν έχουμε υπηρεσιακό και δεν μπορούμε να δώσουμε το παρών!!!!
Αν δεν έχετε μαύρισμα-φανελάκι δεν σας παίρνει χαμπάρι καμία στρατονομία..:fahne90:

ΦANTAZOMAI ENNOEIΣ KOYKETA E? E? E?

"Κάντε ησυχία, μην ξυπνήσουμε τους Ιταλούς"

Πανό αυτή την στιγμή στο Σύνταγμα.......

Πάμε γερά για ντόμινο.....

:Banane0:

Μεγάλε?????? Δεν μας τα λες καθόλου καλά!!!!!!!!!!!! :fahne90:
Αντε όπου νάναι η Κομοτηνή θα είναι ωραίο παρελθόν!!!!!:twoguns:

Χαχαχαχα

Κουκετα, κουκετα!!! Μα που πήγε το μυαλό σας;

Χρήστο δυστυχώς η Κομοτηνή είναι ήδη παρελθόν τις τελευταίες 3 εβδομάδες, βρίσκομαι με μηνιαία απόσπαση στα ΚΑΑΥ κεραμωτης, στην καββαλα... Και ΌΧΙ τα ΚΑΑΥ δεν είναι βυσματικα, τουλάχιστον όχι αυτόν τον καιρο... Περισσότερα εδω: http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056089657&postcount=1361

4 και σήμερα για να γυρίσω στην μοναδα μου!!!!

Btw 75 το σπίτι για 15 μέρες!!!! 5 /μέρα!!!! Και όχι 15 που έγραφα!

Ενημέρωση απο Σύνταγμα:

Αρκετός κόσμος παρα τη βροχή!!!

Βρέχει εκει κάτω ή εγω άκουσα λαθος;

Εεε οοο πάρτε το μνημόνιο και φύγετε απο 'δω.

attachment.php

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Attachments

• Γβ€‘Γβ€°ΓΒΓŽΒ―Γβ€š Γβ€žΓŽΒ―Γβ€žΓŽΒ»ΓŽΒΏ.jpg
    Γβ€‘Γβ€°ΓΒΓŽΒ―Γβ€š Γβ€žΓŽΒ―Γβ€žΓŽΒ»ΓŽΒΏ.jpg
    45.7 KB · Views: 197

Ότι και να λέμε, ότι και αν πούμε στο μέλλον....

Αυτή η εικόνα του Συντάγματος και ολόκληρης της Ελλάδας, αυτό το παράθυρο στο αύριο, αυτή η φρεσκάδα, είναι υπέροχη εικόνα....

Μακάρι να πάει και παρακάτω....και να είναι η απαρχή ενός λαικού κινήματος.

Μόλις μίλησα με τον φίλο μου, μου είπε πως εχει περισσότερο κόσμο αυτήν την ώρα σε σχέση με χθες την ίδια ώρα!!!!

Σήμερα κατάφερα και κατέβηκα κι εγώ... δεν είχε πολύ κόσμο, αλλά ήταν νωρίς, 7 η ώρα.... ήταν φανταστικά όμως... ακούστηκαν διάφορα πράγματα από αρκετούς. Παρουσιαζόντουσαν ένας ένας λέγοντας όνομα και επάγγελμα και λέγανε διάφορα "δυνατά" πράγματα, όπως ένας καθηγητής λυκείου, ο όποιος είπε να μιλάμε με τα παιδιά μας... Και για τις μούντζες, δεν σας λέω.... σύννεφο πήγαιναν!!!
χάρηκα επίσης επειδή συνάντησα πολλούς γνωστούς και φίλους, που μερικούς είχα χρόνια να δω....
Το μόνο αρνητικό είναι ότι μερικές καντίνες, χώθηκαν εκεί που ήμασταν και εμπόδιζαν, έγινε μια ψιλοφασαρία, αλλα μετά φύγανε......

Moλις επεστρεψα απο το Ηρακλειο.
Παιδια ολο αυτο το πραγμα μυριζει φρεσκαδα,ανυπομονησια,προσμονη..Σιγοβραζει,αναδευεται,εχει ρευμα και δυναμικη,μεταφερει ενεργεια στην πιο αγνη της μορφη,την πρωτογενη.Ξεχαστε κουρντισμενα-καμμενα ανδρεικελα που περιφερουν την "πολιτικοποιημενη" τους υπαρξη απο διαδηλωση σε διαδηλωση περπατωντας σαν υπνωτισμενα μονολογωντας συνθηματα που εχουν γραφτει πια στη ROM τους.Ο κοσμος ειναι Α Η Δ Ι Α Σ Μ Ε Ν Ο Σ,για τα καλα ομως.Ποτε τον τελευταιο καιρο τα μικροφωνα δε μετεδωσαν περισσοτερη οργη.Ποτε τοσες σοβαρες νεανικες φωνες,με λογο μεστο και με αποψη.Θα δειτε πως θα εξελιχθει σε καταλυτη..
Παρατηρησεις:
-ο κοσμος πολυς,οχι λαοθαλασσα που περιμενα,παντως πολυς και Κ Α Λ Ο Σ.Ουτε κοματοσκυλα,ουτε προβοκατορες,ουτε εθνικιστομουτρα,ουτε χαβαλεδες.
-ο κοσμος μιλουσε μονο για αυτο.Ουτε πηγαδακια για μπαλα,ουτε για γκομενιλικα,ουτε για τιποτα ασχετοΣυγκεντρωμενοι ολοι στο λογο που κατεβηκαν.
-στο στοχαστρο και οι...καναπεδες.Ολοι μεταξυ σοβαρου και αστειου εβριζαν το κατα τα λοιπα βολικοτατο επιπλο.Προβλεπω συμβολικη καυση μερικων!
-πολυ,μα πολυ μουτζα ρε παιδια!
-οι καφετερειες περιμετρικα της πλατειας Ελευθεριας αδειες.Ολοι πανω στην πλατεια,ολοι στο δια ταυτα.Δεν εχει χαβαλεδομπανιστηρτζιδες αυτη η υποθεση...Παραθετω και δυο φωτογραφιες.Και καλη συνεχεια!!!
attachment.php
attachment.php

Attachments

• aganaktismenoi 033.jpg
    aganaktismenoi 033.jpg
    76.2 KB · Views: 135
  • aganaktismenoi 034.jpg
    aganaktismenoi 034.jpg
    59.5 KB · Views: 136

στο Σύνταγμα δεν είχε πολύ κόσμο, ίσως και λόγω της βροχής ... που κάποιες στιγμές ήταν πολύ δυνατή ....

από τις 10:30 περίπου άρχισε να ο κόσμος να "χωρίζεται" σε δύο ομάδες,

μία πάνω στο δρόμο μπροστά στη βουλή, συνθήματα σε γηπεδικό τέμπο, κατσαρολικά, σαματάς, φωτογραφίες, βίντεο κλπ κλπ

η άλλη, κάτω στην πλατεία, που στήθηκαν μερικά τραπεζάκια για ενημέρωση του κόσμου, συζητήσεις, ενώ κατά τις 11 άρχισε και η συνέλευση - δυστυχώς ενώ ο κόσμος ήταν αρκετός, η υποδομή δεν ήταν ικανή για να μπορούν να ακούνε καθαρά όσοι δεν ήταν αρκετά μπροστά ...

σιγά σιγά, στην πανω μεριά έμειναν πολύ λίγοι ενώ περισσότεροι ήταν αυτοί που τους έβγαζαν φωτογραφίες και βίντεο ...

κάτω, όσο προχωρούσε η ώρα τόσο καλύτερα ήταν ....

ήταν φυσικό, αυτή η γενικότητα να αρχίσει να παίρνει κάποια μορφή, υπήρχαν σημάδια οργάνωσης και προθυμίας για κάτι καλό ...

σήμερα δεν θα βρέχει, θα δείξει ....

στο Σύνταγμα δεν είχε πολύ κόσμο, ίσως και λόγω της βροχής ... που κάποιες στιγμές ήταν πολύ δυνατή ....

από τις 10:30 περίπου άρχισε να ο κόσμος να "χωρίζεται" σε δύο ομάδες,

μία πάνω στο δρόμο μπροστά στη βουλή, συνθήματα σε γηπεδικό τέμπο, κατσαρολικά, σαματάς, φωτογραφίες, βίντεο κλπ κλπ

η άλλη, κάτω στην πλατεία, που στήθηκαν μερικά τραπεζάκια για ενημέρωση του κόσμου, συζητήσεις, ενώ κατά τις 11 άρχισε και η συνέλευση - δυστυχώς ενώ ο κόσμος ήταν αρκετός, η υποδομή δεν ήταν ικανή για να μπορούν να ακούνε καθαρά όσοι δεν ήταν αρκετά μπροστά ...

σιγά σιγά, στην πανω μεριά έμειναν πολύ λίγοι ενώ περισσότεροι ήταν αυτοί που τους έβγαζαν φωτογραφίες και βίντεο ...

κάτω, όσο προχωρούσε η ώρα τόσο καλύτερα ήταν ....

ήταν φυσικό, αυτή η γενικότητα να αρχίσει να παίρνει κάποια μορφή, υπήρχαν σημάδια οργάνωσης και προθυμίας για κάτι καλό ...

σήμερα δεν θα βρέχει, θα δείξει ....

Τώρα θ' αρχίσουνε τα όργανα. Θα πηγαίνεις και θα σε ρωτάνε αν είσαι με τους πάνω ή με τους κάτω...:flipout:
Ενδιαφέρον αυτό με τα τραπεζάκια. Ποιοι έχουν αναλάβει την ενημέρωση και γύρω από τι;

Έχει ενδιαφέρον το αν θα γίνει δυνατόν να δώσουν στο Σύνταγμα ένα λόγο να είσαι εκεί συνεχώς. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει να υπάρχει ένας σταθερός πυρήνας από φοιτητές και άνεργους, ώστε να κρατάει ζωντανή την κατάσταση όσο οι εργαζόμενοι λείπουν για τις υποχρεώσεις τους. Δε μπορείς να αναγκάσεις κάποιον να μη δουλέψει και να μην ταϊσει την οικογένειά του, μπορείς όμως να τον καλύπτεις όση ώρα δε μπορεί να σε βοηθάει.

Είναι δύσκολο να πείσεις τον κόσμο να στέκεται εκεί συνεχώς, εκτός αν δημιουργήσεις "περίπτερα" με διάφορα events, προσφορά των συμμετεχόντων.

Ήδη κανονίζω να παίξουμε εκεί με διάφορα σχήματα στα οποία συμμετέχω, όμως αυτό δεν αρκεί. Το ιδανικό θα ήταν να δημιουργηθεί κάτι σαν κοινό ταμείο, στο οποίο όλοι (όσοι μπορούν και θέλουν), θα βάζουμε από 2-3 ευρώ ώστε να μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε σοβαρό ηχητικό εξοπλισμό, για να γίνονται οι συνελεύσεις όπως πρέπει, ίσως μια αυτοσχέδια κουζίνα με συσίτιο για όσους το έχουν ανάγκη, και κάνας πάγκος για καφέδες, φαρμακεία, και γενικότερα πρώτες ύλες. Θα μπορούσε επίσης να λειτουργεί αυτοσχέδιο ιατρείο από απεργούς/φοιτητές/άνεργους ιατρούς, που θα αναλαμβάνει τα πολύ χοντρικά περιστατικά, που δε χρήζουν εξειδικευμένου εξοπλισμού.

Είναι άπειρα αυτά που μπορούν να γίνουν, άπαξ κι ο κόσμος καταλάβει ότι αυτό άρχισε για τα καλά... Δυστυχώς, δεν αργεί η ώρα που θα προσπαθήσουν να το καταπνίξουν. Αλλά όσο περισσότεροι είμαστε κάτω, τόσο πιο δύσκολα θα το κάνουν. Εξάλλου, αν φτάσουν στα άκρα, και κατεβάσουν στρατό κλπ, τότε πλέον δε θα μπορούν ούτε με επικοινωνιακά τρίκ να διώξουν από πάνω τους την ιδιότητα της δικτατορίας.

Last edited: