Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ελπιζω να μη δουμε τετοιες καταστασεις εδω....

http://www.youtube.com/watch?v=fiW-NesA-YM&feature=player_embedded
Τελικά τα γουρούνια δεν έχουν εθνικότητα,είναι παγκόσμιο φαινόμενο.
Πω πω μαλάκα έδειρα ένα γκομενάκι το πρωί
Α εγώ έδειρα τρία και μια 50χρονη
Πω πω μαλάκα εσύ είσαι άτομο.

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

αλλο ενα συγκλονιστικο βιντεο απο την προσπαθεια των γουρουνιων να καθαρισουν την καταλανικη πλατεια. Ο ηχος αλλα και η εικονα απο τα οπλα με τις πλαστικες σφαιρες ειναι ξεκαθαρος
http://www.youtube.com/watch?v=SIrR8g0q__8

Σημερα θα ειναι πανευρωπαικη η συγκεντρωση του κοσμου στις πλατειες. Αξιζει λοιπον τον κοπο να κατεβουμε ολοι. Για ζεσταμα. Απο εβδομαδα αρχιζουν οι ζορικες καταστασεις.
Ή οπως θα ελεγε ο μεγαλος φιλοσοφος του ορθολογικου αρνητισμου του 20ου αιωνα Al Bundy

LET'S ROCK!
icon10.gif

(για να αστειευτουμε και λιγο γιατι το στρες και η καταθλιψη μας εχουν λιωσει)

Δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα σχετικά με μια έκθεση που ήταν να γίνει στο Σύνταγμα και θέλανε να διώξουν τους διαδηλωτές που είναι εκει;

Δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα σχετικά με μια έκθεση που ήταν να γίνει στο Σύνταγμα και θέλανε να διώξουν τους διαδηλωτές που είναι εκει;

Οχι δεν υπάρχει πρόβλημα. Οι έκθεση των εγχώριων παραγωγών (με ενδιαφέρον σύνθημα το "καταναλώνουμε ότι παράγουμε") μεταφέρθηκε στην Πλατεία Κοτζιά νομίζω (ή Κλαυθμώνος αν δεν είναι η Κοτζιά). Να σας πω την αλήθεια θα ήθελα τους ελληνες παραγωγούς και τη φωνή τους στη πλατεία. Είναι βασικό στοιχείο αυτής της διαμαρτυρίας πιστεύω.

Οχι δεν υπάρχει πρόβλημα. Οι έκθεση των εγχώριων παραγωγών (με ενδιαφέρον σύνθημα το "καταναλώνουμε ότι παράγουμε") μεταφέρθηκε στην Πλατεία Κοτζιά νομίζω (ή Κλαυθμώνος αν δεν είναι η Κοτζιά). Να σας πω την αλήθεια θα ήθελα τους ελληνες παραγωγούς και τη φωνή τους στη πλατεία. Είναι βασικό στοιχείο αυτής της διαμαρτυρίας πιστεύω.

Ευχαριστω για την ενημέρωση!

Σήμερα πρέπει να εχει πολυ κόσμο, δεν εξηγείται αλλιώς ότι προσπαθω να μιλήσω με 3 φίλους μου που έχουν κατέβει και δεν μπορω να πιασω κανέναν!!!!

Μίλησα με τον ένα φίλο μου, ακόμα δεν είχε παει, ήταν στο μετρό για αυτο δεν τον έπιανα...

Κατέβηκαν Μοναστηράκι γιατί λέει ο σταθμός του Συντάγματος είναι κλειστός λόγο κόσμου; Το κοψανε με τα πόδια!!!

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Μόλις γύρισα,εκεί από τις 4 το μεσημέρι,κόσμος και παλμός τεράστιος,όντως το Μετρό στο Σύνταγμα έχει φρακάρει,ο κόσμος φτάνει μέχρι χαμηλά την Ερμου από όσο διέκρινα...
Το χάρηκα πολύ,ευχαριστώ τους συμπολίτες μου...

Στην Μαδριτη εχουν συγκεντρωση αν θα συνεχισουν....

Δυστυχως αλλη μια συγκεντρωση με πολλα ΟΧΙ και καμια προταση
οπως και οι απειρες σελιδες απο το ¨που παει η χωρα¨ εδω μεσα

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Στην Μαδριτη εχουν συγκεντρωση αν θα συνεχισουν....

Δυστυχως αλλη μια συγκεντρωση με πολλα ΟΧΙ και καμια προταση
οπως και οι απειρες σελιδες απο το ¨που παει η χωρα¨ εδω μεσα

Το ''που παει η χώρα εδώ'',είναι απο το πλέον πολυαναγνωσμενο νήμα,δεν μπορείς να το απαξιώνεις έτσι...

Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Το ''που παει η χώρα εδώ'',είναι απο το πλέον πολυαναγνωσμενο νήμα,δεν μπορείς να το απαξιώνεις έτσι...
Δεν το απαξιωνω,λεω απλως οτι δεν εχει αναλογο αριθμο θετικων
προτασεων εν σχεσει με τον ευκολο καταγγελτικο λογο.

Στο facebook λένε για 150.000 κόσμο?????

Και εγω κάνω τον υπηρέτη τον καραβαναδων γ@μω την πού....να μου....