Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ακούστε την περιγραφή των βασανιστηρίων που επιφύλαξαν στη βουλευτή Καρδίτσας του ΠΑΣΟΚ Μαρία Θεοχάρη:

«Ήταν πραγματικά μαρτύριο, περπατούσαμε μέσα στο σκοτάδι, ενώ έξω φώναζαν διάφορα συνθήματα για τους πολιτικούς και για τη Βουλή. Δεν ξέραμε που πηγαίναμε. Οι φακοί μας άνοιγαν τον δρόμο. Στραμπούληξα το πόδι μου. Οι συνάδελφοί μου βουλευτές, όπως οι κ. Κουράκης και Γερανίδης και Αθ. Παπαγεωργίου μου έδιναν κουράγιο, μου έλεγαν “πες ότι κάνουμε ένα ρομαντικό νυκτερινό περίπατο στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου “. Βγήκαμε, μετά από ένα τέταρτο στην έξοδο, μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου. Δεν ήξερα τι να κάνω. Σταμάτησα ένα ταξί και με πήγε στο Μετρό. Ο άντρας μου στο μεταξύ γνώριζε ότι βρισκόμουν στη Βουλή, έβλεπε τις εικόνες από την τηλεόραση και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί μου. Ήταν μια νύχτα που θα τη θυμάμαι, πάντα».

Από το Antinews.gr

:flipout::flipout::flipout:

Tι είχε να φοβηθεί η κα Θεοχάρη?...Μήπως την ξέρει και κανένας?

Πάντως Αγιο είχε που σώθηκε από του χάρου τα δόντια!!

Πω, πω, πω! ... Ένα καφέ πήγε η κοπέλα να πιει στη Βουλή και κοίτα περιπέτεια! Θα έχει να τη διηγείται στα εγγόνια της!!!!

:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Τους ακροδεξιούς φασίστες στο Σύνταγμα από που τους ξεχωρίζουμε? Δεν φοράνε αντιρατσιστικές κονκάρδες και είναι λιγουλάκι πιο ασπρουλιάρηδες?-bye-

Καταλληλότερος να απαντήσει θα ήταν ένας ανθρωπολόγος με ειδίκευση στη θεωρία περί της εξέλιξης των ειδών.-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Καταλληλότερος να απαντήσει θα ήταν ένας ανθρωπολόγος με ειδίκευση στη θεωρία περί της εξέλιξης των ειδών.-bye-

Καί νάχεις υπόψιν σου,( βλέποντας σήμερα τήν θρασύτατη αντίδραση Πεταλωτή καί τίς δηλώσεις του,μετά την γιούχα στό ΚΑΠΗ) ,πώς θά χρησιμοποιήσουν οιοδήποτε μέσον γιά νά αιματοκυλίσουν τον κόσμο ..

Φυσικά και τούς φίλους τους τούς Χρυσαυγίτες ..

Οι άνθρωποι δρούν εντεταλμένα ως συμμορία και οχι ως κυβέρνηση..
Και οσο νοιώθουν τίς σφαλιάρες νά πλησιάζουν θά αντιδράσουν σκληρά μέχρις νά φύγουν.

http://www.dailymotion.com/video/xj2j87_yyyyyyy-yyyy-yyyyyy-yyyyyyyy_news#from=embed

Last edited:

Έτσι είναι Σπύρο. Και επειδή οι καιροί που διαβαίνουμε είναι κρίσιμοι είναι πολύ σημαντικό να ξεπεραστούν οι αλλεργίες αυτές.

Έπρεπε να είσαστε από μια μεριά, να δείτε και να ακούσετε το γιουχάισμα που έπεσε στη λαϊκή συνέλευση στο Σύνταγμα, όταν ένας ευρωλιγούρης (με 10 χρόνια στο "εξωτερικό", όπως είπε...) πήρε το λόγο και αναφέρθηκε με ρατσιστική διάθεση, στους μετανάστες (ή έστω λαθρομετανάστες) από το Μπανγκλαντές...

Εννοείτε ότι δε πρόλαβε να τελειώσει τη φράση του και σχεδόν...φυγαδεύτηκε!!!:grinning-smiley-043

Πάντως, υπήρχαν αρκετοί έγχρωμοι μετανάστες που περιφέρονταν στη πλατεία, χωρίς κανένα πρόβλημα...

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ακούστε την περιγραφή των βασανιστηρίων που επιφύλαξαν στη βουλευτή Καρδίτσας του ΠΑΣΟΚ Μαρία Θεοχάρη:

«Ήταν πραγματικά μαρτύριο, περπατούσαμε μέσα στο σκοτάδι, ενώ έξω φώναζαν διάφορα συνθήματα για τους πολιτικούς και για τη Βουλή. Δεν ξέραμε που πηγαίναμε. Οι φακοί μας άνοιγαν τον δρόμο. Στραμπούληξα το πόδι μου. Οι συνάδελφοί μου βουλευτές, όπως οι κ. Κουράκης και Γερανίδης και Αθ. Παπαγεωργίου μου έδιναν κουράγιο, μου έλεγαν “πες ότι κάνουμε ένα ρομαντικό νυκτερινό περίπατο στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου “. Βγήκαμε, μετά από ένα τέταρτο στην έξοδο, μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου. Δεν ήξερα τι να κάνω. Σταμάτησα ένα ταξί και με πήγε στο Μετρό. Ο άντρας μου στο μεταξύ γνώριζε ότι βρισκόμουν στη Βουλή, έβλεπε τις εικόνες από την τηλεόραση και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί μου. Ήταν μια νύχτα που θα τη θυμάμαι, πάντα».
Από το Antinews.gr
...
Αυτό μπορεί να χαρακτηρισθεί "Εργατικό Ατύχημα"
Ας φρόντιζε να νομοθετεί με περισσότερη προσοχή !
Με την υγεία & ασφάλεια των εργαζομένων ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ! :grandpa:

Από το Antinews.gr
...
Μα καλά!?!, δέν είδαν τι έπαθε ο στρόσ-κα?
...Αυτό είναι παρενόχληση. :antlers:

Last edited:
Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Αυτό μπορεί να χαρακτηρισθεί "Εργατικό Ατύχημα"
Ας φρόντιζε να νομοθετεί με περισσότερη προσοχή !
Με την υγεία & ασφάλεια των εργαζομένων ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ! :grandpa:

Μα καλά!?!, δέν είδαν τι έπαθε ο στρόσ-κα?
...Αυτό είναι παρενόχληση. :antlers:

:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55::grinning-smiley-043

Έπρεπε να είσαστε από μια μεριά, να δείτε και να ακούσετε το γιουχάισμα που έπεσε στη λαϊκή συνέλευση στο Σύνταγμα, όταν ένας ευρωλιγούρης (με 10 χρόνια στο "εξωτερικό", όπως είπε...) πήρε το λόγο και αναφέρθηκε με ρατσιστική διάθεση, στους μετανάστες (ή έστω λαθρομετανάστες) από το Μπανγκλαντές...

Εννοείτε ότι δε πρόλαβε να τελειώσει τη φράση του και σχεδόν...φυγαδεύτηκε!!!:grinning-smiley-043

Πάντως, υπήρχαν αρκετοί έγχρωμοι μετανάστες που περιφέρονταν στη πλατεία, χωρίς κανένα πρόβλημα...

Πλησιάζω στην συνέλέυση και πέφτω σε ένα stunt που έδινε φυλλάδια ενημερωτικά για τον αγώνα ενάντια στον ρατσισμό, κλπ....
Μια κυρία γύρω στα 55 τα "'εχωνε" σε μια κοπελίτσα που ήταν στο stunt γιατί οι ξένοι δεν είναι Έλληνες και διάφορα τέτοια...

Δίπλα στην κοπελίτσα ήταν 2 πανύψηλοι μαύροι...

Πηγαίνω στην κοπελίτσα της λέω κουράγιο και γυρνάει ο μάυρος και μου λέει ευχαριστώ. Του δίνω το χέρι μου και του λέω κουράγιο αδέρφια....

Ο ρατσισμός δεν έχει θέση στον κόσμο, όχι μόνο στην συνέλευση.....Και αυτό το κίνημα το έχει ξεδιαλύνει απο νωρίς....

Μπράβο τους...

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Βρήκα χτές στούς ''Σχολιαστές χωρίς Συνορα ''ενα κείμενο και πέθανα στά γέλια γιατί μού ''θύμισε '' διάφορα..

Εχει τίτλο:'Πως να γίνεις ενας άριστος φασιστομπλόγκερ σε δέκα απλά βήματα.'

Βάζω απόσπασμα..

''Παρακάτω ένας οδηγός από θέσεις και επιχειρήματα ικανά να στείλουν στο σπίτι του και τον πιο φανατικό αναρχοαπλυτο.

10)

-Δεν είναι φασιστικές οι απόψεις σου αλλά το πέσιμο των άλλων που σε εμποδίζουν να γράψεις την γνώμη σου. Κατ επέκταση και ο χώρος που φιλοξενεί τα σχόλια είναι φασιστικός αφού εμποδίζει την δημοκρατία.

-Για όλα φταίνε οι Εβραίοι.

-Οι λάθρο μπαίνουν στην χώρα με οργανωμένο σχέδιο των Εβραίων.

-Η ακροδεξιά και η ακροαριστερά είναι τα δυο άκρα του πολίτικου φάσματος και ισαπέχουν από το κέντρο.

-Έτσι που είναι η κατάσταση με τους πέντε εκατομμύρια λάθρο που ζουν εδώ και τους εκατό χιλιάδες που περνάν τα σύνορα καθημερινά ,οι Έλληνες θα στραφούν στην Χ.Α και με το δίκιο τους.

-Μπορεί ο Χίτλερ να ξεπάστρεψε λίγους Εβραίους(πράγμα όχι και τόσο κακό αφού και αυτοί δολοφονούν Παλαιστίνιους )αλλά και ο Στάλιν προκάλεσε ένα δισεκατομμύριο θανάτους ,όποτε είμαστε πάτσι.

-Για όλα φταίνε οι Εβραίοι η ΕΣΣΔ και το ΚΚΕ.

-Οι ξένοι τρώνε τα μεροκάματα των Ελλήνων,τρώνε τα αδέσποτα σκυλιά και κάνουν ιεροτελεστίες βουντού με όργανα από ανήλικα κορίτσια.

-Κουβαλάνε φονικές και μεταδοτικές αρρώστιες

-Σκοπό έχουν να εξισλαμίσουν την Ελλάδα.

-Δεν χωράνε άλλοι και κάτι πρέπει να γίνει επιτελούς.Ο κόσμος έχει αγανακτήσει (βλ: Α. Παντελεήμονα)και θα πάρει τα όπλα σε λίγο.

-Δε πιστεύεις σε κανένα κόμμα και καμιά ιδεολογία, είσαι Έλληνας πατριώτης τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω.

-Για όλα φταίνε οι Εβραίοι η ΕΣΣΔ το ΚΚΕ και ο Τσίπρας.''

:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Ο ρατσισμός δεν έχει θέση στον κόσμο, όχι μόνο στην συνέλευση.....Και αυτό το κίνημα το έχει ξεδιαλύνει απο νωρίς....

Μπράβο τους...

Ακριβώς.
Και πέρα από την απαράδεκτα απάνθρωπη και καταδικαστέα συμπεριφορά των ρατσιστικών επιθέσεων υπάρχει και ένα ακόμη θέμα. ¨Ενας από τους σκοπούς του κινήματος είναι να καταδείξει τους πραγματικούς υπεύθυνους που η χώρα (και όχι μόνο) έχει φτάσει σε αυτό το σημείο. Κάποιος που πιστεύει ότι φταίνε οι μετανάστες και όχι η κυβερνήσεις των τελευταίων ετών είναι τόσο μακρυα νυχτωμένος που δεν έχει κάτι να προσφέρει. Αυτή η ομάδα είναι η χαρά του κοινοβουλίου που θα συνεχίσει να πουλά τη χώρα με διαδικασίες fast track και αυτοί θα ασχολούνται με το φουκαρά από το Μπαγκλαντές.

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Βρήκα χτές στούς ''Σχολιαστές χωρίς Συνορα ''ενα κείμενο και πέθανα στά γέλια γιατί μού ''θύμισε '' διάφορα..

Εχει τίτλο:'Πως να γίνεις ενας άριστος φασιστομπλόγκερ σε δέκα απλά βήματα.'

Βάζω απόσπασμα..

''Παρακάτω ένας οδηγός από θέσεις και επιχειρήματα ικανά να στείλουν στο σπίτι του και τον πιο φανατικό αναρχοαπλυτο.

10)

-Δεν είναι φασιστικές οι απόψεις σου αλλά το πέσιμο των άλλων που σε εμποδίζουν να γράψεις την γνώμη σου. Κατ επέκταση και ο χώρος που φιλοξενεί τα σχόλια είναι φασιστικός αφού εμποδίζει την δημοκρατία.

-Για όλα φταίνε οι Εβραίοι.

-Οι λάθρο μπαίνουν στην χώρα με οργανωμένο σχέδιο των Εβραίων.

-Η ακροδεξιά και η ακροαριστερά είναι τα δυο άκρα του πολίτικου φάσματος και ισαπέχουν από το κέντρο.

-Έτσι που είναι η κατάσταση με τους πέντε εκατομμύρια λάθρο που ζουν εδώ και τους εκατό χιλιάδες που περνάν τα σύνορα καθημερινά ,οι Έλληνες θα στραφούν στην Χ.Α και με το δίκιο τους.

-Μπορεί ο Χίτλερ να ξεπάστρεψε λίγους Εβραίους(πράγμα όχι και τόσο κακό αφού και αυτοί δολοφονούν Παλαιστίνιους )αλλά και ο Στάλιν προκάλεσε ένα δισεκατομμύριο θανάτους ,όποτε είμαστε πάτσι.

-Για όλα φταίνε οι Εβραίοι η ΕΣΣΔ και το ΚΚΕ.

-Οι ξένοι τρώνε τα μεροκάματα των Ελλήνων,τρώνε τα αδέσποτα σκυλιά και κάνουν ιεροτελεστίες βουντού με όργανα από ανήλικα κορίτσια.

-Κουβαλάνε φονικές και μεταδοτικές αρρώστιες

-Σκοπό έχουν να εξισλαμίσουν την Ελλάδα.

-Δεν χωράνε άλλοι και κάτι πρέπει να γίνει επιτελούς.Ο κόσμος έχει αγανακτήσει (βλ: Α. Παντελεήμονα)και θα πάρει τα όπλα σε λίγο.

-Δε πιστεύεις σε κανένα κόμμα και καμιά ιδεολογία, είσαι Έλληνας πατριώτης τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω.

-Για όλα φταίνε οι Εβραίοι η ΕΣΣΔ το ΚΚΕ και ο Τσίπρας.''

:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Πολύ ήπια είναι, δεν πιάνουν μία.
Εδώ δεν τρέχει κάστανο που κάποιοι δηλώνουν ότι οι νέγροι (όχι μαύροι, νέγροι, niggers ρε παιδί μου) είναι κατώτερης νοημοσύνης και μετά βίας έμαθαν να περπατάνε, για δυο εβραίους κάνεις έτσι;
Σήμερα επίσης μάθαμε ότι ο αντιρατσισμός είναι ρατσισμός. Δηλαδή αν δηλώνω ότι οι άνθρωποι κάθε χρώματος και φυλής είναι ίσοι, είμαι ρατσιστής. Επίσης αν υπεραμύνομαι των δικαιωμάτων τους είμαι ρατσιστής. Τελικά μάλλον είμαι ρατσιστής αλλά αντί του χρώματος προτιμώ σαν κριτήριο τον δείκτη IQ.

Πφφφ.... Αυτό δεν είναι φασιστοblog βρε... Νέοπας είναι! Πάρε μερικά δυνατά!
Μάλιστα από το ύφος του μάλλον τα έλεγε σοβαρά. Μόνο που δεν μπορούσα μετά εγώ να συζητήσω σοβαρά μαζί του... :flipout:

- Πείτε μου μία επιστημονική ανακάλυψη που έχει κάνει μαύρος. Καμία! Αυτό και μόνο αποδεικνύει το χαμηλότερο IQ τους.

- Οι μαύροι είναι καλοί μόνο για να μας διασκεδάζουν. Για αυτό το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά είναι να παίζουν μπάσκετ και μουσική.

- Και μόνο από την εμφάνιση καταλαβαίνεις ότι τελικά δεν έχει χαθεί ο κρίκος ανάμεσα στον πίθηκο και τον άνθρωπο.

Πφφφ.... Αυτό δεν είναι φασιστοblog βρε... Νέοπας είναι! Πάρε μερικά δυνατά!
Μάλιστα από το ύφος του μάλλον τα έλεγε σοβαρά. Μόνο που δεν μπορούσα μετά εγώ να συζητήσω σοβαρά μαζί του... :flipout:

- Πείτε μου μία επιστημονική ανακάλυψη που έχει κάνει μαύρος. Καμία! Αυτό και μόνο αποδεικνύει το χαμηλότερο IQ τους.

- Οι μαύροι είναι καλοί μόνο για να μας διασκεδάζουν. Για αυτό το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά είναι να παίζουν μπάσκετ και μουσική.

- Και μόνο από την εμφάνιση καταλαβαίνεις ότι τελικά δεν έχει χαθεί ο κρίκος ανάμεσα στον πίθηκο και τον άνθρωπο.

Έλα τώρα, μη μας κρατάς σε αγωνία. Θύμισέ μας ποιος είναι ο συγγραφέας των παραπάνω αποφθεγμάτων. Γιατί αυτόματα περνάει στους "σύγχρονους κλασικούς".

James D. Watson

βραβευμένος με Nobel Ιατρικής και Φυσιολογίας (1962) για την ανακάλυψη της διπλής έλικας DNA

James D. Watson

βραβευμένος με Nobel Ιατρικής και Φυσιολογίας (1962) για την ανακάλυψη της διπλής έλικας DNA

Πλάκα κάνεις ε;
Τα έχει πει δημόσια κάποιος;
Εγώ σε μία συζήτηση είχα βρεθεί και τα έλεγε ένας τύπος που μάλιστα δεν θυμάμαι ούτε το όνομά του... Σίγουρα όμως δεν ήταν ο Watson. Ίσως κάποιος θαυμαστής του. :flipout:

εγώ πάντως λέω ότι οι αγανακτισμένοι έχουν σχέση με αυτή την απόφαση..... τόσο καιρό δεν μιλούσαμε και κάνανε ότι θέλανε....

http://www.newscode.gr/oikonomia/st...omereies-poy-odhghsan-sth-symfwnia-me-thn-tro

Δε ξέρω κατά πόσο ισχύει το δημοσίευμα που ανάρτησες, αλλά είναι σίγουρο ότι οι μαζικές διαμαρτυρίες και οι απεργίες, μπορεί να είναι ένα ισχυρότατο διαπραγματευτικό όπλο, στα χέρια μιας ανεξάρτητης και πραγματικά πατριωτικής κυβέρνησης (εξαιρούνται απ' αυτήν, τα γνωστά κομματικά συνονθυλεύματα...).

Δε ξέρω κατά πόσο ισχύει το δημοσίευμα που ανάρτησες, αλλά είναι σίγουρο ότι οι μαζικές διαμαρτυρίες και οι απεργίες, μπορεί να είναι ένα ισχυρότατο διαπραγματευτικό όπλο, στα χέρια μιας ανεξάρτητης και πραγματικά πατριωτικής κυβέρνησης (εξαιρούνται απ' αυτήν, τα γνωστά κομματικά συνονθυλεύματα...).

Ισχυρότατο διαπραγματευτικό όπλο πράγματι είναι,
αλλά στην περίπτωσή μας δυστυχώς έχουμε μια τόσο ανίκανη (ή μηπως απρόθυμη?) κυβέρνηση που το αποκλέιω παντελώς. :rifle:

Άνεργοι από τη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος

καλούν άνεργους και επισφαλώς εργαζόμενους να στήσουν τη δική τους «Πλατεία Συντάγματος» έξω από τον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά.

Την Τρίτη, 7 Μάη, από τις 12 το μεσημέρι,

και κάθε μέρα, ο κόσμος της ανεργίας να δώσει το δικό του παρόν οργής, αγώνα, αλληλεγγύης.

Κάθε μέρα θα γίνεται ανοιχτή συνέλευση της πλατείας που θα αποφασίζει αδιαμεσολάβητα για όλα τα ζητήματα, την οργάνωση και τις δραστηριότητες της πλατείας, καθώς και για τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις.

Άνεργοι από τη Ν/Ε Ζώνη Περάματος

Ισχυρότατο διαπραγματευτικό όπλο πράγματι είναι,
αλλά στην περίπτωσή μας δυστυχώς έχουμε μια τόσο ανίκανη (ή μηπως απρόθυμη?) κυβέρνηση που το αποκλέιω παντελώς. :rifle:

Απρόθυμη; Κάθε άλλο. Απόλυτα πρόθυμη να εφαρμόσει της εντολες που παίρνει...