Οι Άριοι δεν κάνουν τέτοια πράγματα..
''Αν πράγματι υπάρχει τότε πρέπει να εξαρθρωθεί...το μαχαίρι πρέπει να φτάσει στο κόκκαλο''
Απ' τα κόκκαλα βγαλμένη
των ελλήνων τα ιερά
και σαν πρώτα ανδρειωμένη
χαίρε ω χαίρε λευτεριά!!!
:ADFADF1::ADFADF1:
Tα εχω χωσει στο ΠΑΜΕ και στην τακτικη του (οπως ειπε και ο Τζιμισκης θα πρεπε να λεγεται ΠΕΡΝΑΜΕ) πολλες φορες.
Χτες η Κανελη ειπε οτι η πορεια του ΠΑΜΕ λιγο πριν φτασει στο Συνταγμα σταματησε απο 200 ατομα οι οποιοι δηλωσαν αγανακτισμενοι και τους ζητησαν να μην συνεχισουν και να σταματησουν εκει.Αφου το συζητησαν αποφασισαν να μην συνεχισουν και να μεινουν εκει.Σημερα μιλαγα με ενα φιλο του ΠΑΜΕ,που τον εμπιστευομαι,και μου ειπε οτι οι τυποι δεν ειχαν καμμια σχεση με τον κοσμο της πλατειας αλλα μεσα υπηρχαν φατσες ακροδεξιων.Δεν ηθελαν να ξεκινησουν επεισοδια.Μεχρι τοτε,μου ειπε δεν ειχε ξεκινησει να πεφτει το ξυλο.Αν το ξεκιναγαν αυτοι σημερα ολοι μπορει να ελεγαν οτι τα επεισοδια τα ξεκινησε το ΠΑΜΕ που πλακωθηκε με αγανακτισμενους της πλατειας.Δεν ξερω τι εγινε τον εμπιστευομαι ομως οσον αφορα την κριση του για τα 200 ατομα.Και η Κανελη το ιδιο υπενυχθηκε χτες.Ξερεις τιποτα εσυ?
Mήπως εχει δικιο το ΠΑΜΕ για το συγκεκριμένο τελικά?
Σπυρο το επιβεβαιωσα και απο αλλου.Εχουν δικιο...
Οι φατσες που τους σταματησαν τους ειναι γνωριμες.Υπηρχε σιγουρα σχεδιο να προκληθει "εμφυλιος"...
Η διαφωνια μου έγκειται στό οτι ,μιάς και έχουν την εμπειρία,θαπρεπε νάναι πιό κοντά σε κάποια κινήματα και οχι σε τόσο μεγάλη απόσταση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.