Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Έτσι όπως το θέτεις (δις μάλιστα), μοιάζει περισσότερο κομματική και λιγότερο πολιτική τοποθέτηση. Υπάρχει απάντηση στο ερώτημά σου και είναι απλή, απλούστατη. Πόσες σταγόνες αρκούν να ξεχειλίσουν ένα ποτήρι? Απάντηση: Μία.

Το ποτήρι, λοιπόν, ξεχείλισε τώρα. Απλά, ''έτυχε'' ο ΓΑΠ να το ξεχειλίσει....
Θα το δεχόμουν πολύ άνετα αυτό...

ΑΝ οι επιθέσεις στόχευαν και άλλους Κομματικούς χώρους...

Δεν ισχύει όμως, μόνο τα ΠΑΣΟΚΙΑ τρώνε αυγά...

Όταν θύμα τραμπουκισμών γίνονται μόνο κομματικές εκδηλώσεις ενός χώρου, εγώ καταλαβαίνω ότι κάποιοι τους ενορχηστρώνουν και κολλάνε από δίπλα και οι άσχετοι.

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Παρακαλώ τον υβριστή Αν. Γενικό Διαχειριστή να με διαγράψει από το συγκεκριμένο νήμα.

Αντε στα τσακίδια πού δεν εχεις καν το θάρρος οταν ξεμπροστιάζεσαι οτι γραφεις με αλλα nicks να απαντήσεις.

Nasosto ειπαμε?????????

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Όταν θύμα τραμπουκισμών γίνονται μόνο κομματικές εκδηλώσεις ενός χώρου, εγώ καταλαβαίνω ότι κάποιοι τους ενορχηστρώνουν και κολλάνε από δίπλα και οι άσχετοι.
Μην ξεχνας οτι ο πρωτος που τις αρπαξε ηταν ο Χατζιδακης.Και ο μπουλκουμες γονος του Καραμανλεϊκου,ο κωστακης ντε,κρυβεται στου βοδιου το κερατο που λεμε και στην Κρητη.Ο αλογομουρης πρωην Υπ.Οικ τα εχει ακουσει και αυτος,και τελος παντων ολοι αυτοι θα παρουν οτι δουλεψαν.Ελπιζω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Δεν έχουμε πολυκομματικές κυβερνήσεις για να φάνε αυγά. Όταν έρθουν οι άλλοι στην εξουσία θα φάνε τα ίδια αυγά.

Θύμα τραμπουκισμού είναι όλη η Ελλάδα από την πολιτική του πρακτορίσκου. Κατά τη γνώμη μου, πολύ σημαντικότερο από τις όποιες εκδηλώσεις τραμπουκισμού έναντι οποιουδήποτε κομματικού χώρου. Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες.

Και μια ερώτηση:

Όταν κάποιος προσπαθήσεις να σε βλάψει και 'συ αντισταθείς, σύμφωνα με τη λογική σου, θεωρείσαι τραμπούκος?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Δεν έχουμε πολυκομματικές κυβερνήσεις για να φάνε αυγά. Όταν έρθουν οι άλλοι στην εξουσία θα φάνε τα ίδια αυγά.

Θύμα τραμπουκισμού είναι όλη η Ελλάδα από την πολιτική του πρακτορίσκου. Κατά τη γνώμη μου, πολύ σημαντικότερο από τις όποιες εκδηλώσεις τραμπουκισμού έναντι οποιουδήποτε κομματικού χώρου. Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες.

Και μια ερώτηση:

Όταν κάποιος προσπαθήσεις να σε βλάψει και 'συ αντισταθείς, σύμφωνα με τη λογική σου, θεωρείσαι τραμπούκος?

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Και μια ερώτηση:

Μεγάλη κουβέντα είπες Γιάννη.....:2thumb22sup:

batallion_security.jpg

Ταγματασφαλίτες παρελαύνουν..
Ακριβώς οπως και σήμερα.

Τοτε οι συνεργάτες του Γ.Παπανδρέου ,τώρα του εγγονού του..

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

@blugosi

Συμφωνώ στην συντριπτική πλειοψηφία όσων λες. Διαφωνώ όμως ως προς την κατακλείδα σου:

Αυτή τη στιγμή, νέοι άνθρωποι σαν εμένα, που (καθυστερημένα) προσπαθούν εδώ και 2-3 χρόνια να ξεκινήσουν την παραγωγική φάση της ζωής τους, έχοντας αφήσει πίσω τους ζόρικες σπουδές, στρατούς κλπ, βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα, να πληρώνουν για πράγματα που προκάλεσαν άλλοι, τα προηγούμενα χρόνια. Εγώ δε θα τα ρίξω μόνο στις Κυβερνήσεις γιατί το θεωρώ μεγάλη απλοποίηση, φυσικά και υπάρχει συλλογική ευθύνη, αν δεν είχε βολευτεί ένα τεράστιο κομμάτι του πληθυσμού τόσα χρόνια, οι κυβερνήσεις θα πήγαιναν άπατες, δε θα έβγαιναν και με αυτοδυναμίες..

Όμως αυτό δεν έχει καμία σημασία επί της παρούσης. Δεν με απασχολεί καν ποιος φταίει και ποιός όχι. Ούτε με απασχολεί αν ο διπλανός μου στην πορεία στο Σύνταγμα έπαιρνε κάλπικα επιδόματα ή τετραπλή σύνταξη απ'τα 40 του. Με απασχολεί ότι η παρούσα κατάσταση είναι αδιέξοδη και ΟΦΕΙΛΕΙ να αλλάξει. Και, όπως γράφουν εκατοντάδες μεγάλοι (νομπελίστες συχνά) οικονομολόγοι σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, η πολιτική PASOK είναι η μεγαλύτερη εγγύηση για το ότι η χώρα δεν πρόκειται να ορθοποδήσει ποτέ ξανά.

Έτσι, πιστεύω πως ναι, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ταλαιπωρείται όλη η Ελλάδα, διότι αυτή τη στιγμή η χώρα στη συντριπτική της πλειοψηφία χωρίζεται σε δύο κομμάτια: Αυτούς που τα βγάζουν πέρα με το ζόρι, μέσα σε μιζέρια, φτώχεια, και κατάθλιψη, και αυτούς που δεν τα βγάζουν πέρα καν. Οπότε όχι, δεν είναι το ζητούμενο για μένα να προστατεύσεις την άθλια δουλική εργασία κάποιου που αμοίβεται με 700 ευρώ κάνοντας μόκο ενώ εσύ είσαι άνεργος. Κι οι δύο δυστυχισμένοι είναι, κι οι δύο αξίζουν κάτι διαφορετικό. Ο σκοπός είναι να βγούνε ΟΛΟΙ έξω, και να απαιτήσουν αλλαγή πολιτικής. Για αρχή.
Σεβαστή η άποψή σου και από ότι φαίνεται συμφωνούν εκατοντάδες χιλιάδες μαζί σου. Βγείτε στους δρόμους αν νομίζετε ότι έτσι απλά αλλάζουν τα πράγματα.

Εγώ όταν βλέπω τα σημαιάκια στις προεκλογικές εκδηλώσεις , άλλα καταλαβαίνω.

Όταν βλέπω να βγαίνουν πρώτοι σε σταυρούς οι ίδιοι και οι ίδιοι βουλευτές, όταν βλέπω τη Θεσ/νίκη να ψηφίζει μαζικά τα ίδια πρόσωπα στις βουλευτικές και περιφερειακές εκλογές, άλλα καταλαβαίνω.

Καταλαβαίνω ότι αισθάνεσαι πιεσμένος μετά τις σπουδές σου και βλέπεις αδιέξοδο και το σέβομαι.

Ο καθένας γράφει ότι ψέμα θέλει στο Ιντερνέτ και το παίζει Βασιλάκης Καΐλας , οπότε δεν απαιτώ να με πιστέψεις, αλλά μη θεωρείς ότι όλοι βρήκαμε λεφτά από το μπαμπά μας και περάσαμε εύκολα μέχρι να ορθοποδήσουμε οικονομικά και επαγγελματικά.

Και στο εξωτερικό αναγκαστήκαμε να πάμε, και ρίσκα να πάρουμε και κανάλι να τραβήξουμε, και άνεργοι μείναμε...

Και κάποιοι τα καταφέραμε χωρίς να ξημεροβραδιαζόμαστε στο Σύνταγμα.

Μπλόκο της Κοκκινιάς..Ο Δωσιλογος Πλυτζανόπουλος υπευθυνος τού μπλόκου και απελευθερωθείς απο τον παππού του σημερινού δοσίλογου συνέχισε κανονικά την ''καριέρα'' του αθωωθείς και απο δικαστήριο..

Ρε τους τεμπέληδες που ξημεροβραδυάζονται στο Συνταγμα..

Τεμπεληδες,βάνδαλοι,καταστροφείς τού ''εθνικού φρονήματος'' τού ΔΝΤ.

Απ´εδώ και εμπρός θα δέχονται και προσβολές οσοι βγαίνουν στούς δρόμους και στις πλατείες.....

Εσκασαν μύτη οι ψεύτες τής καθεστωτικής προπαγάνδας.........

Last edited:
Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Δουλευτήδες ρε ,,, νοικοκυραίοι ,, η χαρά του βολεμένου αστού

ρε ουστ λιγδιάρηδες τσανακογλύφτες του συστήματος

...Δεν έχουμε πολυκομματικές κυβερνήσεις για να φάνε αυγά. Όταν έρθουν οι άλλοι στην εξουσία θα φάνε τα ίδια αυγά.
Δηλαδή τα υπόλοιπα κόμματα εκτός ΠΑΣΟΚ ΝΔ που δε θα κυβερνήσουν ποτέ, δεν είναι άξιοι αυγών; Ωραία!!!

Τραμπούκος είναι μία λέξη που υπάρχει στο λεξικό.

Αντιγράφω:
τραμπούκος αρσενικό

Όταν λοιπόν πάει κάποιος έξω από την τοπική του ΠΑΣΟΚ και βρίζει και αυγουλώνει τους συμμετέχοντες σε κομματική εκδήλωση (όσο κι αν κι εγώ τους θεωρώ βλήματα ή βολεμένους), ναι είναι τραμπούκος.

Όταν θέλω να μπω στο καράβι να πάω για τα μπάνια μου και έρχονται μπροστά μου οργανωμένοι διαδηλωτές και δε με αφήνουν, ναι είναι τραμπούκοι.

Όταν φορτηγατζήδες, αγρότες, ταξιτζήδες κλπ κλείνουν το δρόμο και δε αν επιμείνω να περάσω με δέρνουνε, ναι είναι τραμπούκοι.

Ο Ναζίμ Χικμέτ έγραφε
Και να, τι θέλω τώρα να σας πω
Μες στις Ινδίες μέσα στην πόλη της Καλκούτας,
φράξαν το δρόμο σ' έναν άνθρωπο.
Αλυσοδέσαν έναν άνθρωπο κει που εβάδιζε.
...
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας άνθρωπος
που τον μποδίζουν να βαδίζει.
Είναι ένας άνθρωπος που τον αλυσοδένουνε

Αυτά...

Δηλαδή τα υπόλοιπα κόμματα εκτός ΠΑΣΟΚ ΝΔ που δε θα κυβερνήσουν ποτέ, δεν είναι άξιοι αυγών; Ωραία!!!

Τραμπούκος είναι μία λέξη που υπάρχει στο λεξικό.

Αντιγράφω:
τραμπούκος αρσενικό

Όταν λοιπόν πάει κάποιος έξω από την τοπική του ΠΑΣΟΚ και βρίζει και αυγουλώνει τους συμμετέχοντες σε κομματική εκδήλωση (όσο κι αν κι εγώ τους θεωρώ βλήματα ή βολεμένους), ναι είναι τραμπούκος.

Όταν θέλω να μπω στο καράβι να πάω για τα μπάνια μου και έρχονται μπροστά μου οργανωμένοι διαδηλωτές και δε με αφήνουν, ναι είναι τραμπούκοι.

Όταν φορτηγατζήδες, αγρότες, ταξιτζήδες κλπ κλείνουν το δρόμο και δε αν επιμείνω να περάσω με δέρνουνε, ναι είναι τραμπούκοι.

Ο Ναζίμ Χικμέτ έγραφε
Και να, τι θέλω τώρα να σας πω
Μες στις Ινδίες μέσα στην πόλη της Καλκούτας,
φράξαν το δρόμο σ' έναν άνθρωπο.
Αλυσοδέσαν έναν άνθρωπο κει που εβάδιζε.
...
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας άνθρωπος
που τον μποδίζουν να βαδίζει.
Είναι ένας άνθρωπος που τον αλυσοδένουνε

Αυτά...

Ότι να ναι....