Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

δεν δείχνει όμως κόσμο στην ερμού που ήταν τίγκα και στην φιλελλήνων

άρα 215.000 που τους υπολογίζει πρέπει να είναι το Minimum ........

Last edited:

Έχω βαρεθεί τους "ναι μεν αλλά".

"Οι καταλήψεις δεν πετυχαίνουν τίποτα" (αλλά θα σας έρθει το αγγούρι της Αννούλας).
"Οι απεργίες δεν καταφέρνουν τίποτα και χάνουμε και μεροκάματα" (Σωπάστε καλέ...)
"Κλείνουν οι υπηρεσίες και δεν μπορούμε να κάνουμε τις δουλειές μας" (προφανώς ευαγγελίζονται ένα νέο είδος κινητοποίησης όπου οι δουλειές μας θα γίνονται κανονικά).
"Ο κόσμος πρέπει να αντιδράσει αλλιώς" (πώς άραγε;).
"Τώρα είναι αργά" (ενώ πρωτύτερα ήταν νωρίς).

Στο τέλος θα νοσταλγήσω τους φίλους μας τους νεοφιλελεύθερους (που έχουν καιρό να φανούν) οι οποίοι ήταν τουλάχιστον ειλικρινείς σε αυτά που σκέφτονταν.
Αφήστε τα μεσοβέζικά και πάρτε θέση! Σε τέτοιες περιστάσεις, αν δεν έχεις θέση δεν έχεις τίποτα.

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια !
Θα ξεκινήσει κανείς κάτι οργανωμένα; ή όχι;
Οι Έλληνες πάντα ήθελαν έναν ηγέτη, αν τον έχουν κάνουν πολλά πράγματα, αν όχι, δεν κάνουν τίποτα.

Αυτά από εμένα. -bye-

Καλά οι μπάτσοι καταρρέουν σταδιακά και θα δούμε πράματα και θάματα στην πορεία. Δεν είναι και λίγο να έχεις τη χλεύη όλης σχεδόν της κοινωνίας, να ντρέπεσαι να πεις τι δουλειά κάνεις και να παίρνεις 700 ευρώ. Υπάρχουν μαρτυρίες για ματάδες που πιάστηκαν στα χέρια. Ύστερα από 10 χρόνια στην υπηρεσία, θα είναι για τα σανατόρια.

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

319935_189890957754177_100001998227990_418720_1425581554_n.jpg

Η απάντηση στο ΜΠΑΤΣΟΚ και σε οποιους τολμήσουν,επισης, να ακολουθήσουν ιδια δοσιλογική πολιτική..

Δεν ξέρω τι γράψατε.
Δεν με νοιάζει.
Αυτό που ξέρω είναι ότι σήμερα στην οδός Νικοδήμου ΜΑΤ βλέπανε στο παρκινγκ τα επεισόδια στο Συνταγμα απο τηλεόραση και φωνάζανε σπάστε του τα κόκαλα, τσάκισε τον κλπ.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Και φυσικά τά κανάλια αρχισαν πάλι τά γνωστά για τα επεισοδια..

Προς έκπληξή μου ο Χατζηνικολάου σημερα ακολουθησε εντιμη στάση..

Τωρα βεβαια εμφανιστηκε το άθυρμα Κατια Μακρή..Μπλιάχ.

Last edited:

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια !
Θα ξεκινήσει κανείς κάτι οργανωμένα; ή όχι;
Οι Έλληνες πάντα ήθελαν έναν ηγέτη, αν τον έχουν κάνουν πολλά πράγματα, αν όχι, δεν κάνουν τίποτα.

Αυτά από εμένα. -bye-

Δυστυχώς οι ηγέτες δεν έρχονται κατά παραγγελία. Είναι προϊόντα πολύμορφων διαδικασιών και οι μαζικοί αγώνες βάσης είναι ένας χώρος από τον οποίο μπορούν να σταδιακά να έρθουν στο προσκήνιο. Αν έχουν την ικανότητα να συλλαμβάνουν τα μηνύματα των καιρών (η μακιαβελική Fortuna), αργά ή γρήγορα θα έρθουν στο προσκήνιο από την ίδια τη φορά των γεγονότων. Aλλά πριν και πάνω από όλα η βάση. Ένας χαρισματικός ηγέτης δεν μπορεί να είναι "φυτευτός".
Τώρα που το σκέφτομαι, ο Τσίπρας (τον οποίο δε θεωρώ τουλάχιστον μέχρι στιγμής χαρισματικό) από τις καταλήψεις του 1991 ξεπήδησε. -bye-

Σπυρο μην τα σβήνεις σε παρακαλώ
είναι προσωπικά δεν έχει ευθύνη τo forum

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Σπυρο μην τα σβήνεις σε παρακαλώ
είναι προσωπικά δεν έχει ευθύνη τo forum

Γραψτο πιο εξυπνα βρέ..

Εχεις την εντύπωση πώς δεν καταλαβαινω την τσαντιλα σου??

Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Γραψτο πιο εξυπνα βρέ..

Εχεις την εντύπωση πώς δεν καταλαβαινω την τσαντιλα σου??

Γράψτο φίλε μου. Φαίνονται ενδιαφέροντα αυτά που έχεις να πεις.

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Προς έκπληξή μου ο Χατζηνικολάου σημερα ακολουθησε εντιμη στάση..

O Xατζηνικολάου και στα προηγούμενα επεισόδια την ίδια στάση είχε. Ελεγε ότι είναι στημένα για να φοβηθεί ο κόσμος και να μην ξανακατέβει στις συγκεντρώσεις.

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

O Xατζηνικολάου και στα προηγούμενα επεισόδια την ίδια στάση είχε. Ελεγε ότι είναι στημένα για να φοβηθεί ο κόσμος και να μην ξανακατέβει στις συγκεντρώσεις.

Καλο παπαγαλάκι και του λόγου του...

Δυστυχώς οι ηγέτες δεν έρχονται κατά παραγγελία. Είναι προϊόντα πολύμορφων διαδικασιών και οι μαζικοί αγώνες βάσης είναι ένας χώρος από τον οποίο μπορούν να σταδιακά να έρθουν στο προσκήνιο. Αν έχουν την ικανότητα να συλλαμβάνουν τα μηνύματα των καιρών (η μακιαβελική Fortuna), αργά ή γρήγορα θα έρθουν στο προσκήνιο από την ίδια τη φορά των γεγονότων. Aλλά πριν και πάνω από όλα η βάση. Ένας χαρισματικός ηγέτης δεν μπορεί να είναι "φυτευτός".
Τώρα που το σκέφτομαι, ο Τσίπρας (τον οποίο δε θεωρώ τουλάχιστον μέχρι στιγμής χαρισματικό) από τις καταλήψεις του 1991 ξεπήδησε. -bye-

Μα δε μιλάω για πολιτικούς ηγέτες.
Πλέον δε μας σώζει κάποιος πολιτικός, εδώ ψηφίζουν αντισυνταγματικά νομοσχέδια, ούτε εισαγγελείς κάνουν κάτι, ούτε κανένας !

Ηγέτη για επανάσταση χρειάζεται αυτή η χώρα πλέον !
Να καταλάβει τη Βουλή και να βγάλει ένα τεράστιο πανό που να γράφει "ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ" ! και ας έρθει μετά να τα πάρει, όποιος έχει @@ !!!