Kosh
AVClub Fanatic
Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011
ΠΑΝΤΑ.......
αυτά όμως είναι της γσεε ... ταυτίζονται ?
ΠΑΝΤΑ.......
Μόλις γύρισα και εγώ ,,, υπάρχει ποιοτική διαφορά στην αντιπαράθεση πλέον ,,
καλά ήταν ,,, μικροί μεγάλοι όλοι κάτω ,,, ψιλοχεςτήκανε λίγοοοοοο παραπάνω οι χωροφυλάκοι σήμερα ,,
μεγάλος χαβαλές στον Μπαϊρακτάρη πριν κάνα 2 ώρες , πήγαν να κάνουν ντου με τις μηχανές .. άλλα φάγανε απίστευτες κλωτσιές ,,, και ένα τόνο τραπέζια και καρέκλες ,, που στην συνέχεια κάηκαν εν είδη ψησταριάς ,,,![]()
μετά κατέβηκαν 4 διμοιρίες ,, ρήμαξαν όλη την πλατεία δεν έμεινε κεμπάμπ όρθιο ,,
καλά ήταν καλά .... και εις ανωτέρα
Carla προς Σαρκοζί??![]()
Η δική μου ένσταση εστιάζεται στό οτι μοιάζουν νά δινουν μεγάλη βαρύτητα στην καταγγελια και αντίθεση πρός τούς κατασταλτικους μηχανισμούς ,υποτιμώντας τούς αντιστοιχους ιδεολογικους μηχανισμους του Κράτους,που συχνά έχουν και το ''πρόταγμα'' και ειναι αυτοί πού αποτελούν τον σημαντικότερο βραχιονα τής Ηγεμονιας τής κυριαρχης ιδεολογιας.
Καλά, διάβασες την πολύ πρόσφατη προκήρυξη κάποιας "αντιεξουσιαστικής" ομάδας για την ολοσχερή καταστροφή ενός σχολείου στου Ζωγράφου; Ακόμα θα κρατούσα την κοιλιά μου από τα γέλια αν το θέμα δεν ήταν τόσο θλιβερό.
μικρές χαζές λεπτομέρειες ,,, δείχνουν όμως πόσο έχει αγριέψει ο κόσμος σε κάθε επίπεδο ,, επίσης στο βίντεο στο Μοναστηράκι στην μίνι μάχη ,, δεν ήταν παράξενα άτομα μπαχαλάκηδες και ξέρω γω τι ... κοσμάκις απλός κάθε ιλικίας ήταν που έτρωγε ,, και μεταβλήθηκε σε μάχιμο όχλο ,,
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.