Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Καλή η γελοιότητα δεν έχει όρια...

Οι συνεργάτες του Φράνκο του φασίστα έχουν τις μπάλες να μιλάνε για τον ισπανικό εμφύλιο; Έχετε χάσει το μέτρο Σταλίνες και κάποια στιγμή θα βρείτε μπροστά σας αληθινούς αναρχικούς, όχι τσογλανάκια σαν τα σημερινά. Άντε γιατί και η υπομονή τελειώνει...

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ο Σιώρας,καρδιολόγος του Ευαγγελισμού, μόλις λέει στο Μέγκα ότι έσκασε δακρυγόνο ακριβώς μπροστά του και ο άνθρωπος πέθανε από το δακρυγόνο!

:music-smiley-005:

κανένα υπονοούμενο , βάζω και τον εαυτό μου μέσα ....

εγώ σε ρωτάω αν η κατάληξη είναι πάντα η ίδια, ανεξάρτητα του αν το παμε είναι ή οχι παρόν ....

και ξαναλέω , το να πετάξεις βροχή από πέτρες και μολότωφ σε πλήθος είναι εγκληματικό .. τουλάχιστον ...., και τι σχέση μπορεί να έχουν αυτοί οι μπαχαλάκηδες με τον αναρχικό χώρο ?? καμία λέω εγώ ........

όποιος νομίζει οτι τα διάφορα χουλιγκάνια κάνουν καλό σε οτιδήποτε παρακαλώ να μου το εξηγήσει .......,

Πάντως, το μεσημέρι ήταν "του αναρχικού χώρου σε στύση", ενώ τώρα "χουλιγκάνια"...

Να χαρώ εγώ συνέπεια...:D

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056251515&postcount=44485

Δεν τα λες καλά φίλε. Εδώ είπαν ότι τα επεισόδια τα περίμεναν. Τι έγινε λοιπόν; Διακόσιοι αληταράδες έκαναν καλά χιλιάδες ψημένους επαναστάτες και μάλιστα έχοντες την βοήθεια των ΜΑΤ; Ε, όχι ρε φίλε, έλεος με την κοροιδία.
Πες μου ότι θα έφευγαν ούτως ή άλλως αφού ολοκλήρωναν την πασαρέλα να το καταλάβω.

ΥΓ. Το σκηνικό πάντα κάποιος είναι διατεθειμένος να το χαλάσει Δημήτρη. Συνήθως το Κράτος. Αυτό δεν είναι καινούργιο και δεν ελπίζουμε στο αντίθετο, αυτό θεωρείται δεδομένο.

την προβοκάτσια του κράτους όπως λές πολλοί την περιμένουν, με τα χουλιγκανομπαχαλάκια όμως τι γίνεται ??

αν αληθεύει η πληροφορία για χουλιγκάνια που ξεκίνησαν από το μοναστηράκι, και στιγματίζονται συγκεκριμένοι χώροι για μερικά χουλιγκάνια ..... τι να πω ?

Ο χατζηνικολαου προτεινε σε στελεχος του παμε ναναλαβει το παμε το υπουργειο προπο!

:award:

Πάντως, το μεσημέρι ήταν "του αναρχικού χώρου σε στύση", ενώ τώρα "χουλιγκάνια"...

Από την αρχή έβαλα στο ίδιο σακούλι χουλιγκάνια, νετσαγεφικούς, οπαδούς της τυφλής βίας. Αν δεν καταλαβαίνεις τους όρους ζήτα μου να σου μεταφράζω για να μην γίνεσαι "ρόμπα".

Σκατά πήγε η ιστορία σήμερα. :frown: Το μόνο που θέλω να γράψω είναι τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια, στους συντρόφους και στο κόμμα του αγωνιστή του ΠΑΜΕ που σκοτώθηκε. :frown:

την προβοκάτσια του κράτους όπως λές πολλοί την περιμένουν, με τα χουλιγκανομπαχαλάκια όμως τι γίνεται ??

αν αληθεύει η πληροφορία για χουλιγκάνια που ξεκίνησαν από το μοναστηράκι, και στιγματίζονται συγκεκριμένοι χώροι για μερικά χουλιγκάνια ..... τι να πω ?

Γιατί αυτοί ρε Δημήτρη δεν είναι παλιά ιστορία; Σήμερα προέκυψαν; Δεν σου προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι οι μπάτσοι παρακολουθούσαν επί κάνα εικοσάλεπτο το ξύλο και δεν έκαναν τίποτα; Σε άλλες πρόσφατες φάσεις, έκαναν ντου με το καλημέρα. Γιατί όχι σήμερα; Γιατί δεν προστάτεψαν το ΠΑΜΕ στην τελική και κινήθηκαν μετά από κάμποση ώρα;

Μέρος 1ο

Επειδή χθες ήταν αδύνατο, σήμερα κατάφερα και έφτασα μέχρι το σημείο της περιφρούρησης του ΠΑΜΕ. Το θέαμα ήταν για γέλια και για κλάματα. Οι ματάδες άφαντοι καθώς υπήρχαν οι "αντ' αυτών". Το ΠΑΜΕ περιφρουρούσε τη βουλή και όχι το μπλοκ του πράγμα που έχει δικαίωμα να κάνει και συνήθως το κάνει καλά. Η αποθέωση ήταν όταν έγινε η "αλλαγή βάρδιας". Το ΠΑΜΕ αποχώρησε και τη θέση του πήρε σιγά-σιγά η ξεκούρστη αστυνομία. Και εις ανώτερα σύντροφοι! Καλή αντάμωση στο "σοσιαλιστικό παράδεισο".

Μέρος 2ο

Υπάρχει μία λεπτή γραμμή που χωρίζει τη συγκρουσιακή διάθεση από την αγριότητα. Και αυτό που συνέβη σήμερα ήταν βαρβαρότητα. Πέτρες και μολότοφ επί δικαίων και αδίκων (και είναι γνωστό ότι το μπλοκ του ΠΑΜΕ έχει και ηλικιωμένους και παιδιά) και να βλέπω να κουβαλούν κοπελίτσες σε λιπόθυμη κατάσταση με ανοιγμένα κεφάλια. Καθαρό δολοφονικό χτύπημα και από τύχη δε θρηνήσαμε περισσότερους νεκρούς. Δεν ξέρω ποιοι το διέπραξαν. Ο αναρχικός χώρος θα ακούσει τα γνωστά. Πιο πιθανό να ήταν ένας σιχαμερός συνδυασμός από γηπεδοχουλιγκάνια που "βία να ναι και ό,τι να ναι" και παρακρατικούς. Ντροπή τους!
Αιμίλιε μπορεί να υπάρξει επιβεβαίωση ότι υπήρχαν από το ΠΑΜΕ συλληφθέντες με αστυνομικές ταυτότητες;

Κατά τα φαινόμενα, είχαμε και τον πρώτο νεκρό από χημικά. Νέας γενιάς καθότι οι αποθήκες είχαν αδειάσει από τον Ιούνιο. Όσοι τα εισέπνευσαν χθες, μίλησαν για "θάνατο". Εικάζω ότι το θέμα θα πάει για κουκούλωμα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα για τον άτυχο άνθρωπο.

Μέρος 3ο - Συμπεράσματα

Ο κοινωνικός ιστός έχει διαρραγεί επικίνδυνα. Αμφιβάλω αν υπάρχουν εκείνα τα αποθέματα αλληλεγγύης που απαιτούνται για να ανταπεξέλθει η κοινωνία στην οικονομική φρίκη που την περιμένει. Οι περισσότεροι, με τη συνδρομή των περιστάσεων, θα αρχίσουν τη μοναχική τους πορεία προς την ιδιώτευση.
Κάποιοι μέσα στη βουλή θα επιχαίρονται. Όταν θα περνά το κατάπτυστο νομοσχέδιο, ζήτημα αν θα υπάρχουν λίγες χιλιάδες κόσμου απέξω.

Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου έχει ξεπουλήσει όλο (σχεδόν) το λαό. Εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία υπογράφοντας συμβόλαια θανάτου για όλους (σχεδόν) τους κατοίκους της. Ελπίζω να πάρει στην Ιστορία τη θέση που της αξίζει και να μη διαβάζουν τα παιδιά μας για "Γέρους τη Δημοκρατίας" και λοιπές αηδίες.

Η Αριστερά ελάχιστη των περιστάσεων. Το ΚΚΕ αρνούμαι να το σχολιάσω. Ο ΣΥΡΙΖΑ από τη μία αρθρώνει ένα κάποιο πολιτικό λόγο, από την άλλη αναπολεί το "καλό ΠΑΣΟΚ" και συζητά με κουβέληδες και λοιπά μιάσματα (υπάρχουν πάμπολλα δημοσιεύματα επ' αυτού εδώ και καιρό). Στην καλύτερη να αποτελέσει τη βαλβίδα εκτόνωσης σε σοσιαλδημοκρατική εκδοχή όταν το σύστημα θα κοντεύει να εκραγεί (φυσικά με κομμάτια του "αριστερού" ΠΑΣΟΚ).
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι περισσότερο συγκόλληση παρά ουσιώδης ένωση σχημάτων. Σε καμιά περίπτωση δεν έχει καταφέρει να απελευθερώσει τις όποιες θετικές προτάσεις της από τον αριστερίστικο πλαίσιο του αντί. Οι μικροκομματισμοί περισσεύουν στο πλαίσιό της.
Και φυσικά φταίω και εγώ γιατί δεν έπραξα ως εάν τα πάντα να εξαρτώνται από μένα.

Τίτλοι τέλους

Ύστερα από τα σημερινά λέω να ασχοληθώ με την κηπουρική...

Γιατί αυτοί ρε Δημήτρη δεν είναι παλιά ιστορία; Σήμερα προέκυψαν; Δεν σου προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι οι μπάτσοι παρακολουθούσαν επί κάνα εικοσάλεπτο το ξύλο και δεν έκαναν τίποτα; Σε άλλες πρόσφατες φάσεις, έκαναν ντου με το καλημέρα. Γιατί όχι σήμερα; Γιατί δεν προστάτεψαν το ΠΑΜΕ στην τελική και κινήθηκαν μετά από κάμποση ώρα;

ξέρω γω ??

δεκανίκι τους δεν είναι ?? θα έπρεπε να το προστατέψουν ... :smash:

πάντως κάποια στιγμή πρέπει να μπορεί να γίνει μια διαδήλωση χωρίς αυτά τα ανεγκέφαλα ....

όχι μόνο ο αναρχικός χώρος δεν κερδίζει τίποτα από αυτούς ....... αλλά και το ενδεχόμενο πραγματικής σύγκρουσης απομακρύνεται ............

Πάρε κι αυτό για έξτρα βοήθεια που πας και να μου τη φέρεις κακομοίρη...

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056251648&postcount=5236

Λοιπόν δεν αφήνουμε τις χαζομάρες ; Ολοι μας .
Δεν με ενδιαφέρει αν είναι χουλιγκάνοι , αν έχουν στύση και αναζητούν λύτρωση
Δεν με ενδιαφέρει αν το ΚΚΕ στηρίζει ή όχι την έννομη τάξη , ή το αν τώρα είναι κατάλληλη ευκαιρία να λύσει τις διαφορές του με τους συριζαίους , αναθεωρητές , οπορτουνιστές ή ότι δήποτε άλλο .
Αυτό που ξέρω είναι ότι με τον τρόπο που λαμβάνονται οι αποφάσεις στην χώρα μας έχει πλέον αποδειχθεί περίτρανα ότι η δημοκρατία έχει έργω καταλυθεί . Συνεπώς οποιαδήποτε αντίδραση που στοχεύει στην υπεράσπιση του Συντάγματος είναι θεμιτή. Αν συνεπώς σήμερα το ΚΚΕ εμπόδισε το σχέδιο - που λέγεται ότι υπήρχε - να γίνει "ντου" στην Βουλή , τότε είναι κατάπτυστο . Διότι σήμερα υπεστήριξε την Χούντα . Και την κατάλυση της δημοκρατίας .
Αν από την άλλη ήθελαν απλώς να ξεγκαβλώσουν κι αυτοί μαχόμενοι με τοςυ , αναρχικούς , χουλιγκάνους , μπαχαλάκηδες ( whatever... ) δεν με απασχολεί

Last edited:

Από την αρχή έβαλα στο ίδιο σακούλι χουλιγκάνια, νετσαγεφικούς, οπαδούς της τυφλής βίας. Αν δεν καταλαβαίνεις τους όρους ζήτα μου να σου μεταφράζω για να μην γίνεσαι "ρόμπα".

Αυτό που καταλαβαίνω, είναι ότι η "ροπή" σου προς τη βία (εναντίον της εξουσίας) σε παρασύρει και ενίοτε είναι πιθανό να αλλάξεις ή να χρησιποποιείς άλλα "σακούλια" για να πετύχεις το σκοπό σου...

Αν θυμάσαι, είμαι αντίθετος με το "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα"...

ξέρω γω ??

δεκανίκι τους δεν είναι ?? θα έπρεπε να το προστατέψουν ... :smash:

πάντως κάποια στιγμή πρέπει να μπορεί να γίνει μια διαδήλωση χωρίς αυτά τα ανεγκέφαλα ....

όχι μόνο ο αναρχικός χώρος δεν κερδίζει τίποτα από αυτούς ....... αλλά και το ενδεχόμενο πραγματικής σύγκρουσης απομακρύνεται ............

Τροφή για σκέψη όλων μας Μήτσο...

Πέρυσι με τους τρεις άτυχους ανθρώπους της Μαρφίν έγινε ο κακός χαμός και αναλύσεις επί αναλύσεων για τους κακούς αναρχικούς (αλλοίμονο...) που δολοφονούν κόσμο.
Σήμερα ένας άνθρωπος πέθανε από ασφυξιογόνο στην ουσία και δεν τρέχει κάστανο. Το Mega έλεγε ότι πέθανε από τη δράση κουκουλοφόρων και όταν βγήκε ο γιατρός και είπε για ανακοπή από δακρυγόνο, την έκαναν γαργάρα. Τώρα ετοιμάζονται να δείξουν το τούρκικο σήριαλ...

Δεν με ενδιαφέρει αν το ΚΚΕ στηρίζει ή όχι την έννομη τάξη , ή το αν τώρα είναι κατάλληλη ευκαιρία να λύσει τις διαφορές του με τους συριζαίους , αναθεωρητές , οπορτουνιστές ή ότι δήποτε άλλο .
Αυτό που ξέρω είναι ότι με τον τρόπο που λαμβάνονται οι αποφάσεις στην χώρα μας έχει πλέον αποδειχθεί περίτρανα ότι η δημοκρατία έχει έργω καταλυθεί . Συνεπώς οποιαδήποτε αντίδραση που στοχεύει στην υπεράσπιση του Συντάγματος είναι θεμιτή. Αν συνεπώς σήμερα το ΚΚΕ εμπόδισε το σχέδιο - που λέγεται ότι υπήρχε - να γίνει "ντου" στην Βουλή , τότε είναι κατάπτυστο . Διότι σήμερα υπεστήριξε την Χούντα . Και την κατάλυση της δημοκρατίας .

Αν τα έγραφα εγώ αυτά ή ο Θ. ή ο Στέλιος πόσες μέρες θα ακούγαμε μπινελίκια και κατηγορίες;

Αν από την άλλη ήθελαν απλώς να ξεγκαβλώσουν κι αυτοί μαχόμενοι με τοςυ , αναρχικούς , χουλιγκάνους , μπαχαλάκηδες ( whatever... ) δεν με απασχολεί

Γιατί δεν έκαναν το "ντού" αύριο ή προχθές οι "επαναστάτες"...???