Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Σπύρος Σούρλας και λοιπές " επαναστατικές δυνάμεις " του διαδικτύου έλεος με το αντί ΚΚΕ μένος σας, καταντάτε εμετικοί.
Δεν έχουν άδικο μετά που μιλάνε περί αναρχοφασιστοειδών. Τέτοια λύσσα απέναντι στο ΚΚΕ ούτε σε ιστοσελίδες του ακροδεξιού χώρου δεν συναντάς... Μια μπαλωθιά ενάντια στο σύστημα, τρεις ενάντια στο ΚΚΕ...
Τι σόι αριστεροί ανένταχτοι και αναρχικοί είστε εσείς που αντί να αντιπαρατεθείται με ιδεολογικοπολιτικά επιχειρήματα απέναντι στην ιδεολογία και την πολιτική του ΚΚΕ χύνεται τόσο δηλητήριο και τέτοια συκοφαντία εναντίον του ;

Ένα πρόβατο που ξέφυγε από το κοπάδι του ! :proud:

* Ξέρω τι θα επακολουθήσει του μηνύματος μου... :drummer:
Φίλε μου πρώτα αν θες να γράψεις την άποψη σου και να στηρίξεις το κόμμα σου κάν' το.
Με το να αποκαλείς αναρχοφασίστες συγκεκριμένους ανθρώπους του φόρουμ γίνεσαι απλά μπαχαλάκιας.
Τα ξέρω τι θα ακολουθήσει κτλ τα έχουμε ξαναδεί από συγκεκριμένους.

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Το MEGA με τους "έγκυρους σχολιαστές" Τσίμα , Πρετεντέρη και Τρέμη απέδωσε τα αύσημα στο ΚΚΕ που σήμερα στήριξε την έννομη τάξη , προστάτεψε την Βουλή και απέτρεψε τα χειρότερα . Ευγε

Το ίδιο έκανε και ο Μπουμπούκος πρίν μία ώρα στον Χ"νικολάου στο Alter

Ντροπή γιά την κατάντια της κατάληψης των ερτζιανών από "καθοδηγητές",
ντροπή και γιά όλους εμάς του Έλληνες που δέν έχουμε ένα ελεύθερο κανάλι

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Περιφρούρηση = φρουρώ την περίμετρο ενός αντικειμένου ώστε να λάβω μέτρα στην περίπτωση που θα μπει σε κίνδυνο η ασφάλειά του.

Από ότι βλέπω, δεν απέτρεψαν τους μπάτσους από το να διαλύσουν τη διαδήλωση αλλά κάνουν τα αδύνατα δυνατά να προστατεύσουν τους μπάτσους και τη Βουλή από τους διαδηλωτές.

Από τη δική μου εμπειρία που ήμουν κάτω ούτε τους μπάτσους ούτε τη βουλή θέλησαν να περιφρουρίσουν. Περιφρουρούν τον εαυτό τους και μόνο και γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους όλα τα υπόλοιπα. Μα όλα: ΜΑΤ, διαδηλωτές, βουλή, ΟΛΑ.Το κάνουν με όποιο τρόπο θεωρούν αυτοί σωστό αδιαφορώντας πλήρως για όλα τα άλλα, δεν υπάρχουν για το ΠΑΜε άλλοι. Αυτό πήραν εντολή να κάνουν και αυτό έκαναν.

Κατα τη γνώμη μου πάντα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Και ερωτώ και κάτι άλλο...

Οι μπάτσοι κάθονται και κοιτάνε μερίδα διαδηλωτών που έχει ξεκινήσει να κατευθύνεται προς το μέρος τους και μόλις πλησιάζουν αρκετά για να αρχίσει νταβαντούρι....οι Παμίτες τους αρχίζουν........

Γιατί???

Τι δουλειά έχουν οι Παμίτες να μπούν στην μέση???

Καμία

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Σπύρος Σούρλας και λοιπές " επαναστατικές δυνάμεις " του διαδικτύου έλεος με το αντί ΚΚΕ μένος σας, καταντάτε εμετικοί.
Δεν έχουν άδικο μετά που μιλάνε περί αναρχοφασιστοειδών. Τέτοια λύσσα απέναντι στο ΚΚΕ ούτε σε ιστοσελίδες του ακροδεξιού χώρου δεν συναντάς... Μια μπαλωθιά ενάντια στο σύστημα, τρεις ενάντια στο ΚΚΕ...
Τι σόι αριστεροί ανένταχτοι και αναρχικοί είστε εσείς που αντί να αντιπαρατεθείται με ιδεολογικοπολιτικά επιχειρήματα απέναντι στην ιδεολογία και την πολιτική του ΚΚΕ χύνεται τόσο δηλητήριο και τέτοια συκοφαντία εναντίον του ;

Η αντιπαράθεση με το ΚΚΕ έχει γίνει και με ιδεολογικούς όρους εδώ και πολλές σελίδες και κυρίως από το Σπύρο Σούρλα. Πάνε πίσω και διάβασε. Τα περί εμετού σού επιστρέφονται.

Αφού ξέρεις μικρό προβατάκι γύρνα στο μαντρί σου γιατί θα βγει ο κομματικός σου μαντρόσκυλος να σε μαζέψει.

Εσείς τί σόι αριστεροί είστε που έχετε τέτοιο μένος εναντίων οποιουδήποτε άλλου αριστερού σχήματος φίλε μου?

Μάλλον κακώς σου απαντάω στα σοβαρά, εδώ είναι η ουσία του ποστ σου, νταβαντούρι θέλεις...

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Φίλε μου πρώτα αν θες να γράψεις την άποψη σου και να στηρίξεις το κόμμα σου κάν' το.
Με το να αποκαλείς αναρχοφασίστες συγκεκριμένους ανθρώπους του φόρουμ γίνεσαι απλά μπαχαλάκιας.
Τα ξέρω τι θα ακολουθήσει κτλ τα έχουμε ξαναδεί από συγκεκριμένους.
Δεν έχουν άδικο μετά που μιλάνε περί αναρχοφασιστοειδών.
Καταρχήν χρησιμοποιώ τρίτο πληθυντικό και κατά δεύτερον κάποια από τα σχόλια τους είναι ολόιδια με σχόλια που μπορείς να διαβάσεις σε στέκια Ελλήνων νοσταλγών του Χίτλερ. Δεν είχα την πρόθεση να προσβάλω κανέναν συγκεκριμένα (ίσως δεν εκφράστηκα σωστά).
Όσο για το " Τα ξέρω τι θα ακολουθήσει κτλ " εννοούσα ότι θα πέσουν να με " φάνε ", χαριτολογώντας το είπα μην με παρεξηγείς !
Την " ανακοίνωση - καταγγελία " που μου παραθέτεις στον σύνδεσμο στο δεύτερο μήνυμα σου την είχα ήδη διαβάσει από πριν. Δεν κατάλαβα όμως τι εννοείς ; Να αντιστρέψουμε τους ρόλους και να μετατρέψουμε το θύμα σε θύτη ;

δεν ξέρω από που ορμώμενος το λες αλλά θεωρώ ότι ο Βενιζέλος τον έστειλε κυριολεκτικά αδιάβαστο με τις επιστολές και την ερμηνεία της ομερτά που έδωσε ο Αλέξης .
( αν έχεις και κάτι ακόμα να το ακούσω )

Πήρε πόντους ο μπουχέσας...κι ο Αλέξης όμως, θα μάθει να μην υποτιμά τον αντίπαλο..

Το MEGA με τους "έγκυρους σχολιαστές" Τσίμα , Πρετεντέρη και Τρέμη απέδωσε τα αύσημα στο ΚΚΕ που σήμερα στήριξε την έννομη τάξη , προστάτεψε την Βουλή και απέτρεψε τα χειρότερα . Ευγε

Βούτυρο στο ψωμί τους...

Παίδες, μην ασχολείστε, έχουμε άλλα να λύσουμε,
πλακίτσα κάνει να κυλίσουν μερικές σελίδες να περάσει την ώρα του.
Ο Σπύρος όταν θα μπεί αφού αναφέρεται προσωπικά θα απαντήσει

Όπως και να έχει, σήμερα κόσμος του ΚΚΕ, ανυποψίαστος και μη, δέχθηκε μια βάρβαρη επίθεση. Κανείς δεν επιχαίρεται επ´ αυτού και νομίζω ότι έχει καταστεί σαφές.

ποιοί λένε για αναρχοφασίστες ??

γιατί δεν έρχονται εδώ να το κουβεντιάσουμε ???

Πάντως σήμερα στην Ερμού πέτυχα μια μίνι πορεία φασιστών που περιέφεραν μια ελληνική σημαία και κάτι έψελναν. Ίσως και να είναι αυτοί που ανέφερε ο Klekor παραπάνω. Σε κάτι τέτοιες στιγμές ξυπνά ο Lombroso μέσα μου. Κόβεις φάτσες και βγάζεις συμπεράσματα.

ποιοί λένε για αναρχοφασίστες ??

γιατί δεν έρχονται εδώ να το κουβεντιάσουμε ???

Έλα ρε μήτσο...........

Άκου αναρχοφασίστας

Σα να λέμε βαζελόγαυρος!!!!!!!

Πετάμε μια παπαριά που έχουμε ευφεύρει για να χρησιμοποιούμε μία λέξη για όλους τους αντιπάλους μας βάζοντάς τους όλους στο ίδιο τσουβάλι και κατά τα άλλα αρθρώνουμε πολιτικό λόγο.........

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Παίδες, μην ασχολείστε, έχουμε άλλα να λύσουμε,
πλακίτσα κάνει να κυλίσουν μερικές σελίδες να περάσει την ώρα του.
Ο Σπύρος όταν θα μπεί αφού αναφέρεται προσωπικά θα απαντήσει
Διάβασε το προηγούμενο μήνυμα μου για το αν κάνω πλακίτσα ή όχι, μην κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια. -bye-

* Ευχαρίστως να μου απαντήσει αν θέλει και ο Σπύρος Σούρλας και ο οποιοσδήποτε, απλά βλέπω ότι μας χωρίζει άβυσσος σε πολλά πράγματα οπότε εκ των προτέρων είναι καταδικασμένος ο οιοσδήποτε διάλογος. Μάλλον σε διαρκή πυρά και μάλιστα από επαναληπτική καραμπίνα βλέπω να οδηγούμαστε !