Ολοκληρωμένος ενισχυτής 1.500-2.000 .

Σαν πρώην κάτοχος Kharma 3.2 έχω να δηλώσω ότι αν και έχει λιγότερους χρωματισμούς από τα περισσότερα ηχεία, σίγουρα δεν θα τα χαρακτήριζα "ουδέτερο". Τεράστια εικόνα έχει αλλά κυρίως σε βάθος και όχι τόσο πολύ σε ύψος.
Το μόνο ηχείο που έχω ακούσει και θα μπορούσα να πω ότι πλησιάζει στο να είναι ουδέτερο είναι το Tidal Contriva.

Παρότι όντως ο ενδιαφερόμενος δεν... πολυενδιαφέρεται μάλλον, να καταθέσω κι εγώ την άποψή μου: Densen B-110. Η ρυθμικότητα και η ταχύτητα ήταν και είναι στην κορυφή της λίστας μου, κι έτσι ο τελικός των ακροάσεών μου (για ολοκληρωμένο 1000-1500 ευρώ) έλαβε χώρα μεταξύ B-110 και Naim. Ο Άγγλος ήταν μουσικότατος και πολύ επικοινωνιακός αλλά όταν μπήκε στο παιχνίδι ο Densen, ήταν (κλισέ αλλά αλήθεια) σαν να τραβήχτηκε μια κουρτίνα από τα ηχεία. Περί ορέξεως πάντως, ... Οπότε, Ακούμε και διαλέγουμε παιδιά!

Re: Απάντηση: Ολοκληρωμένος ενισχυτής 1.500-2.000 .

αφου μου λετε οτι το καρμα 3.2 ειναι ουδετερο τοτε τι αλλο να πω. Εχει και τεραστια εικονα ε? Προφανως δεν καταλαβατε τι εννοω εγω με την εννοια ουδετεροτητα αλλα δεν πειραζει. Γνωμη σας και γνωμη μου μην χαλαμε τις καρδιες μας.

προς θεου, γιατι να χαλαμε τις καρδιες μας? :flipout:
γνωμες λεμε που ειναι σε συναρτηση με τα προσωπικα γουστα και την εμπειρια του καθενος. και ειναι και σε συναρτηση και με αλλους βεβαια παραγοντες

ισως ξεχναμε οτι ενα συστημα αναπαραγωγης μουσικης ειναι φτιαγμενο (ή μαλλον πρεπει να ειναι φτιαγμενο) ετσι ωστε να μας κανει να χαιρομαστε την μουσικη, να μας ταξιδευει, να μας αλλαζει την διαθεση.
και οχι για να μας κανει φαν ψυχρων αριθμων, μετρησεων ρευματων κλπ.

τωρα σχετικα με την γνωμη σου, να συμπληρωσω ξανα οτι αν για σενα και αλλους συναδελφους η λεξη ουδετεροτητα ειναι συνυφασμενη με την λεξη ψυχροτητα και ελλειψη μουσικοτητας αλλα σε ικανοποιει αυτο, αυτο δεν σημαινει οτι ειναι κανονας, ουτε βεβαια ειναι και κανονας η δικη μου αποψη.
για το λογο αυτο παροτρηνα ολους, πρωτα να ακουνε οσα μπορουν περισσοτερα και μετα να αγοραζουν

σχετικα με το καρμα 3.2r το θεωρω εγω προσωπικα ως μια εξωγηινη κατασκευη αναπαραγωγης ηχων που για μενα ειναι ουδετεροτατο :flipout:
αλλα ΟΧΙ ψυχροτατο-αμουσο. ειναι διαφανο ειναι χρονισμενο σαν φουλρεηντζ, η ευκρινεια και η αναλυση του ειναι απιστευτες και θα σου δωσει στη μαπα ο,τι του δωσεις. ο πριμαρε (αν και ειναι αλλο εξαρτημα της ακουστικης αλυσσιδας και αλλης τιμης), οχι.
αποψη μου βεβαια.

καποιοι εμποροι θα ηταν ικανοποιημενοι αν ολοι οι υποψηφιοι πελατες αγοραζαν απο αυτους ακομα και αν αυτα που πουλουσαν κατα πλειοψηφια ηταν ψυχρα. ομως ουτε εγω ουτε ο γκας ουτε ο σουπερφλαι ουτε και αρκετοι αλλοι ειμαστε εμποροι.
χομπιστες ειμαστε που σκαμε το κοπο μας στους εμπορους και δικαιουμαστε να εχουμε αποψη.
οταν λες οτι το καρμα 3.2 δεν ειναι ουδετερο, οτι δεν εχει εικονα κλπ τοτε τι να πω?
θες να σου πω αυτα τα + που αντικειμενικα εχει?
αν και σου ειπα παραπανω, εχει απιστευτο χρονισμο για διδρομο!
εχει την πιο απιστευτη ταχυτητα που εχω συναντησει σε ηχειο ανεξαρτητως τιμης! εχει απιστευτη αναλυτικοτητα!
και πολλα αλλα. αυτα ομως τα 3 το κανουν εξαιρετικο.
τον πριμαρε τι τον κανει εξαιρετικο?

θα μπορουσα να σου απαντησω και εγω στο στυλ : αφου λες μουσικο τον πριμαρε, ασε καταλαβα...
προσπαθωντας να απαξιωσω ετσι την γνωμη σου.
δεν το λεω ομως, γιατι σεβομαι εναν επαγγελματια του χωρου που ζει απο την πωληση των μηχανηματων του αλλα σεβασου και εσυ τη γνωμη ενος ανθρωπου που μονο χτεσινος δεν ειναι στον χωρο και εχει και ακουστικες εμπειριες απο μια μεγαλη γκαμα μηχανηματων διαφορων εισαγωγεων :antlers:

οπως ομως ειπες πολυ σωστα, γιατι να χαλαμε τις καρδιες μας? ο καθενας ας αγοραζει οπως νομιζει καλυτερα :grinning-smiley-043-bye-

(αλλωστε και τους ναιμ οι οποιοι ειναι απο τους ενισχυτες που με φτιαχνουν και εμενα-αν και λαμπακιας- αλλα και πολλους αλλους, ο ορφεας τους φερνει)

υγ. τελικα αν και ο θεματοθετης μας εγραψε κανονικα, το θρεντακι ειναι πολυ διδακτικο :a0210:

Σαν πρώην κάτοχος Kharma 3.2 έχω να δηλώσω ότι αν και έχει λιγότερους χρωματισμούς από τα περισσότερα ηχεία, σίγουρα δεν θα τα χαρακτήριζα "ουδέτερο". Τεράστια εικόνα έχει αλλά κυρίως σε βάθος και όχι τόσο πολύ σε ύψος.
Το μόνο ηχείο που έχω ακούσει και θα μπορούσα να πω ότι πλησιάζει στο να είναι ουδέτερο είναι το Tidal Contriva.

πλασεμπο, τι οριζεις ως ουδετεροτητα?
ο σουπερφλαι ειπε (πολυ σωστα) οτι οι ναιμ ειναι ουδετεροι γιατι δεν παρεμβαινουν στο σημα.
η ελλειψη παρεμβασης στο χαρακτηρα του ακουσματος, οριζεται ως ουδετεροτητα?
συμφωνεις?

θα σας ρωτησω κατι ακομα
οταν ακους λαιβ, βιολι για παραδειγμα μπορει να σου μεταδωσει ριγη
οταν ακους το ιδιο βιολι απο ενα καλο set+ταιριασμενο ηχειο, μπορει να σου μεταδωσει και αυτο ριγη συγκινησης.
ενας ναιμ μπορει κατ'αναλογια να μεταδωσει και αυτος ενα μεγαλο μεριδιο συναισθηματος
ο "ουδετερος" κατα τη γνωμη σας πριμαρε, σας εχει μεταδωσει πολλες φορες ριγη συγκινησης? -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ολοκληρωμένος ενισχυτής 1.500-2.000 .

πλασεμπο, τι οριζεις ως ουδετεροτητα?
ο σουπερφλαι ειπε (πολυ σωστα) οτι οι ναιμ ειναι ουδετεροι γιατι δεν παρεμβαινουν στο σημα.
η ελλειψη παρεμβασης στο χαρακτηρα του ακουσματος, οριζεται ως ουδετεροτητα?
συμφωνεις?

θα σας ρωτησω κατι ακομα
οταν ακους λαιβ, βιολι για παραδειγμα μπορει να σου μεταδωσει ριγη
οταν ακους το ιδιο βιολι απο ενα καλο set+ταιριασμενο ηχειο, μπορει να σου μεταδωσει και αυτο ριγη συγκινησης.
ενας ναιμ μπορει κατ'αναλογια να μεταδωσει και αυτος ενα μεγαλο μεριδιο συναισθηματος
ο "ουδετερος" κατα τη γνωμη σας πριμαρε, σας εχει μεταδωσει πολλες φορες ριγη συγκινησης? -bye-

Oυδετερότητα ονομάζω την ικανότητα του ηχείου να σου βγάζει ακριβώς αυτά που έχουν να βγάλουν τα συνοδά μηχανήματα. Και όταν το Kharma αναγκάζεσαι να το ακούσεις με λάμπα για να απολαύσεις λίγο μουσική αυτό αυτομάτως το κάνει μη ουδέτερο.

ισα-ισα...
καλα το ειπες, αυτο ακριβως κανει το καρμα ουδετερο το οτι δηλαδη εχει "την ικανότητα του ηχείου να σου βγάζει ακριβώς αυτά που έχουν να βγάλουν τα συνοδά μηχανήματα".

αυτο ακριβως σε κανει να θελεις να βαλεις λαμπες.
αν και παιζει εξαιρετικα και με γκριφον.
εν τουτοις ακριβως για τον λογο που ειπες θελει να του δωσεις μουσικοτητα.

πες μου λοιπον, εχεις φανταστει το τι θα ακουγες απο ενα καρμα αν το οδηγουσε ενας πριμαρε?

αν και τα δυο μηχανηματα, το καρμα και το πριμαρε ειναι τελειως αλλο θεμα, εντουτοις το ακουσμα μιας "ψυχρης" αν και ουδετερης σχετικα λαμπας οπως η 845 πανω σε ενα καρμα, αν και ειναι ουδετερο, δεν μπορεις να πεις οτι εχει ελλειψη μουσικοτητας.

αντιθετα ενας πριμαρε (αποψη μου παντα) στερειται παρα πολυ σε μουσικοτητα απεναντι σε εναν ναιμ (σε σχεση παντα με τη τιμη )

υγ. δεν ειμαι φαν της ουδετεροτητας ουτε καν οπως την οριζω εγω.
δεν θα αγοραζα ποτε μια 845 εκτος και αν την οδηγουσε μια 300Β
αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν αναγνωριζω το τι ειναι η "σωστη ουδετεροτητα"-μουσικοτητα.
σε αντιθεση με την κακη ουδετεροτητα -ξεραειλα οπως νομιζω οτι ειναι ο πριμαρε

Last edited:
ισα-ισα...
καλα το ειπες, αυτο ακριβως κανει το καρμα ουδετερο το οτι δηλαδη εχει "την ικανότητα του ηχείου να σου βγάζει ακριβώς αυτά που έχουν να βγάλουν τα συνοδά μηχανήματα".

αυτο ακριβως σε κανει να θελεις να βαλεις λαμπες.
αν και παιζει εξαιρετικα και με γκριφον.
εν τουτοις ακριβως για τον λογο που ειπες θελει να του δωσεις μουσικοτητα.

πες μου λοιπον, εχεις φανταστει το τι θα ακουγες απο ενα καρμα αν το οδηγουσε ενας πριμαρε?

αν και τα δυο μηχανηματα, το καρμα και το πριμαρε ειναι τελειως αλλο θεμα, εντουτοις το ακουσμα μιας "ψυχρης" αν και ουδετερης σχετικα λαμπας οπως η 845 πανω σε ενα καρμα, αν και ειναι ουδετερο, δεν μπορεις να πεις οτι εχει ελλειψη μουσικοτητας.

αντιθετα ενας πριμαρε (αποψη μου παντα) στερειται παρα πολυ σε μουσικοτητα απεναντι σε εναν ναιμ (σε σχεση παντα με τη τιμη )

υγ. δεν ειμαι φαν της ουδετεροτητας ουτε καν οπως την οριζω εγω.
δεν θα αγοραζα ποτε μια 845 εκτος και αν την οδηγουσε μια 300Β
αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν αναγνωριζω το τι ειναι η "σωστη ουδετεροτητα"-μουσικοτητα.
σε αντιθεση με την κακη ουδετεροτητα -ξεραειλα οπως νομιζω οτι ειναι ο πριμαρε
Φιλε μου εχω ακουσει το καρμα με τον diablo αλλα δεν. Εικονα μικρη και χαμηλη. Για να ακουσω σωστα επρεπε να κατσω οκλαδον. Δυναμικα μετρια και υπεραναλυση. Με πριμαρε δεν τα ακουσα εχω ακουσει αλλα ομως και ειναι μια χαρα. Τωρα εσεις δεν τα γουσταρετε και καλα κανετε ομως δεν σημαινει οτι ειστε και σωστος. Ξερετε ποσοι "κουφοι" εχουν αγορασει πριμαρε? Αυτοι τουλαχιστον δεν εδωσαν μια περιουσια για την αποκτηση τους, αντιθετα με καποιους που δινουν περιουσιες και ηχο δεν εχουν. Οσον αφορα τον φιλο μου superfly μπορει να σας πει ο ιδιος το τι εχει ακουσει σπιτι μου με τελικους πριμαρε...αλλα ειπαμε,περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.

Last edited:
γιαυτο φιλτατε ειπα σε προηγουμενη σελιδα, οτι για να υπαρχουν καποιοι τους αγοραζουν , καποιους ικανοποιουν.
και αν καποιος τους αγορασει συνειδητα εχοντας εμπειρια απο μεγαλη γκαμα ενισχυτων καλα θα κανει. μπορει για παραδειγμα να εχει ενα proac οπως ο συναδελφος και ο ενισχυτης να του δινει δυναμη.

ομως αυτο δεν σημαινει οτι τουλαχιστον για την δικια μου (και οχι μονο) κολοκυθοπιτα :flipout: οι ενισχυτες αυτοι θα πρεπει να ειναι πρωτη επιλογη για μουσικη.
και φυσικα δεν λεει κανεις οτι ειμαι σωστος αντικειμενικα.

οπως ειπες και εσυ, αποψεις λεμε.
αν υπηρχε αντικειμενικα τελειο τοτε θα υπηρχε μονο ενα.
κοιταζουμε λοιπον το τι κερδιζουμε και το τι χανουμε απο την ωρα που δεν εχουμε τα λεφτα για το τελειο (και που δεν υπαρχει ισως).

με αυτο το σκεπτικο, αν εχεις ηχειο που ειναι "γκρας", δυσκολο και δυστροπο, το πρωτο που θες ειναι ρευματα. ο πριμαρε εχει. εχει και διαφανεια. μεχρι εκει ομως.
σε ενα τετοιο ηχειο αν βαλεις ενα μιρκο set δεν θα ξερεις απο που να το κλεισεις:flipout: θα παιζει σαν τα τρανζιστορακια ραδιοφωνα του '70:flipout:

αν ομως βαλεις στο ιδιο set ενα ευκολο ηχειο τα παντα αλλαζουν...

με την υποθεση λοιπον οτι το μεσο ηχειο της κατηγοριας τιμης εως 2κ ευρω δεν ειναι τρομερα δυστροπο, λεμε οτι οι πριμαρε ειναι ξεροι και αμουσοι.
και δεν το λεω μονο εγω αλλα πολλοι που τους ακουσαν.

σχετικα με τον ντιαμπλο τωρα, αν και η εμπειρια μου ειναι μικρη σε αυτον, περιμενεις απο εναν φαν των λαμπων να σου πει οτι θα δωσει εικονα?
τρισδιαστατος ηχος = λαμπα -bye-. εκτος και αν μιλαμε για ultra hiend τρανζιστορ
αν ακουσεις το καρμα με ενα set με 845 τοτε δεν θα κατσεις σταυροποδι:flipout: , αλλα θα νομιζεις οτι περπατας αναμεσα στα οργανα.

τουλαχιστον εγω αυτο θυμαμαι απο μια ακροαση με τα καρμα 3.2r και δυο μονομπλοκ 845 της κονσονανς, παροτι οι ενισχυτες αυτοι δεν ειναι στην κορυφη του παγκοσμιου ηχητικου στερεωματος. και αυτο με πηγη το cd της κονσονανς.
και αν το θες το μεγαλο + αυτου του ηχειου που πηγαζει απο την εκπληκτικη του ταχυτητα, ειναι το να σου δινει την αισθηση του ζωντανου ακουσματος, του πραγματικου, περισσοτερο απο τους ανταγωνιστες του (στην ιδια κατηγορια τιμης)

οπως και να εχει, αν και οι γνωμες δυισταντε, καλο ειναι ο υποψηφιος αγοραστης να ακουσει και κανενα ναιμ πρωτου τα σκασει σε ενα πριμαρε.
και κατα τη γνωμη μου να ακουσει και κανενα καλο λαμπατο πους-πουλ πρωτου τα σκασει σε τρανζιστορ.

-bye-

Καλησπερα ,

Για να μην ξεφευγουμε απο το θεμα μας παιδια και μιλαμε για ενα δυο τρια μηχανηματα μονο ,θα προτεινα στον φιλο μας τον και Audia Flight Two με
κοστος λιγο περισσοτερο απο 2000 ,τα οποια τα αξιζει ομως και με το παραπανω.Αναλυτικοτατος ,φινετσατος,ουδετερος και δυναμικος οσο χρειαζεται...θα εκπλαγεις αν τον ακουσεις ! ;)

Καλησπερα ,

Για να μην ξεφευγουμε απο το θεμα μας παιδια και μιλαμε για ενα δυο τρια μηχανηματα μονο ,θα προτεινα στον φιλο μας τον και Audia Flight Two με
κοστος λιγο περισσοτερο απο 2000 ,τα οποια τα αξιζει ομως και με το παραπανω.Αναλυτικοτατος ,φινετσατος,ουδετερος και δυναμικος οσο χρειαζεται...θα εκπλαγεις αν τον ακουσεις ! ;)

πολυ καλα τα audia οντως.

γιαυτο φιλτατε ειπα σε προηγουμενη σελιδα, οτι για να υπαρχουν καποιοι τους αγοραζουν , καποιους ικανοποιουν.
και αν καποιος τους αγορασει συνειδητα εχοντας εμπειρια απο μεγαλη γκαμα ενισχυτων καλα θα κανει. μπορει για παραδειγμα να εχει ενα proac οπως ο συναδελφος και ο ενισχυτης να του δινει δυναμη.

ομως αυτο δεν σημαινει οτι τουλαχιστον για την δικια μου (και οχι μονο) κολοκυθοπιτα :flipout: οι ενισχυτες αυτοι θα πρεπει να ειναι πρωτη επιλογη για μουσικη.
και φυσικα δεν λεει κανεις οτι ειμαι σωστος αντικειμενικα.

οπως ειπες και εσυ, αποψεις λεμε.
αν υπηρχε αντικειμενικα τελειο τοτε θα υπηρχε μονο ενα.
κοιταζουμε λοιπον το τι κερδιζουμε και το τι χανουμε απο την ωρα που δεν εχουμε τα λεφτα για το τελειο (και που δεν υπαρχει ισως).

με αυτο το σκεπτικο, αν εχεις ηχειο που ειναι "γκρας", δυσκολο και δυστροπο, το πρωτο που θες ειναι ρευματα. ο πριμαρε εχει. εχει και διαφανεια. μεχρι εκει ομως.
σε ενα τετοιο ηχειο αν βαλεις ενα μιρκο set δεν θα ξερεις απο που να το κλεισεις:flipout: θα παιζει σαν τα τρανζιστορακια ραδιοφωνα του '70:flipout:

αν ομως βαλεις στο ιδιο set ενα ευκολο ηχειο τα παντα αλλαζουν...

με την υποθεση λοιπον οτι το μεσο ηχειο της κατηγοριας τιμης εως 2κ ευρω δεν ειναι τρομερα δυστροπο, λεμε οτι οι πριμαρε ειναι ξεροι και αμουσοι.
και δεν το λεω μονο εγω αλλα πολλοι που τους ακουσαν.

σχετικα με τον ντιαμπλο τωρα, αν και η εμπειρια μου ειναι μικρη σε αυτον, περιμενεις απο εναν φαν των λαμπων να σου πει οτι θα δωσει εικονα?
τρισδιαστατος ηχος = λαμπα -bye-. εκτος και αν μιλαμε για ultra hiend τρανζιστορ
αν ακουσεις το καρμα με ενα set με 845 τοτε δεν θα κατσεις σταυροποδι:flipout: , αλλα θα νομιζεις οτι περπατας αναμεσα στα οργανα.

τουλαχιστον εγω αυτο θυμαμαι απο μια ακροαση με τα καρμα 3.2r και δυο μονομπλοκ 845 της κονσονανς, παροτι οι ενισχυτες αυτοι δεν ειναι στην κορυφη του παγκοσμιου ηχητικου στερεωματος. και αυτο με πηγη το cd της κονσονανς.
και αν το θες το μεγαλο + αυτου του ηχειου που πηγαζει απο την εκπληκτικη του ταχυτητα, ειναι το να σου δινει την αισθηση του ζωντανου ακουσματος, του πραγματικου, περισσοτερο απο τους ανταγωνιστες του (στην ιδια κατηγορια τιμης)

οπως και να εχει, αν και οι γνωμες δυισταντε, καλο ειναι ο υποψηφιος αγοραστης να ακουσει και κανενα ναιμ πρωτου τα σκασει σε ενα πριμαρε.
και κατα τη γνωμη μου να ακουσει και κανενα καλο λαμπατο πους-πουλ πρωτου τα σκασει σε τρανζιστορ.

-bye-
Κοιτα τα naim ειναι η κορυφη. Ειναι γενικα απο τα πολυ καλα μηχανηματα ανεξαρτητου κοστους αλλα ειναι και αλλη κατηγορια απο τα πριμαρε. Δεν τα συγκρινω απλα λεω οτι τα δευτερα στα χρηματα τους εχουν αξεπεραστη ποιοτητα κατασκευης και πολυ καλο ηχο. Στο εξωτερικο αλλωστε διαπρεπουν και εχουν λαβει τα καλυτερα τεστ. Στο θεμα ματσαρισματος ισχυει και σε αυτα οτι ισχυει γενικα. Εχουν τις προτιμησεις τους.-bye-

θα συμφωνησω με το γιαννη αν και τα πριμαρε δεν τα συμπαθω,ιδιως τους ολοκληρωμενους.οι τελικοι της παντως εκτος απο φανταστικες κατασκευες,με ενα καλο προενισχυτη που να ταιριαζουν ειναι σουπερ...

Κυριοι
Προτεινω το συγκεκριμενο θεμα να μεταφερθει καπου αλλου, οπου κρινει η διαχειρηση.
Ο λογος ειναι οτι ο ενδιαφερομενος την εχει κανει με μικρα πηδηματακια και εμεις μιλαμε για να τα λεμε σε μας τους ιδιους.
Το θεωρω το ολο θεμα λιγο αστειο.
Τετοια θεματα με κατηγοριες ενισχυτων και αλλων μηχανων π.χ cdplayer η ηχειων απο 500 εως 1000ευρω
απο 1000 εως 1500ευρω, απο 1500 εως 2000ευρω και παραπερα για να μην γινομαι κουραστικος, μπορουν να ανοιχθουν και μαλιστα θα ειχε μεγαλο ενδιαφερον.

Κυριοι
Προτεινω το συγκεκριμενο θεμα να μεταφερθει καπου αλλου, οπου κρινει η διαχειρηση.

Γιατί; Που να πάει;
Για Hi-Fi ενισχυτικά δεν μιλάμε; :blink:

Γιατί; Που να πάει;
Για Hi-Fi ενισχυτικά δεν μιλάμε; :blink:

Στο Προσφορές Εταιριών :flipout:
Αφού μπαίνουν οι μαγαζάτορες με τον "όμιλο" των πελατών τους και λένε για τα δικά τους.

Αφού μπαίνουν οι μαγαζάτορες με τον "όμιλο" των πελατών τους και λένε για τα δικά τους.

Το ασχημο ειναι οτι ανοιγει καποιος ενα θεμα και μετα εξαφανιζεται. Γραφουμεμε 6 σελιδες για καποιον που δεν ενδιαφεται.
Αυτο ειναι παραξενο.
Γι αυτο και η παρατηση μου.

Όλες οι απόψεις δεκτές ή λογικές.
Συνήθως θέματα σαν και αυτό κλείνουν από μόνα τους… Και μένουν στο χρονοντούλαπο, χρήσιμα ίσως για κάποιους… Άλλοι πάλι τα διαβάζουν μετά από καιρό για να θυμούνται… Συνήθως δεν χρειάζεται παρότρυνση από τα μέλη για να περάσει στην ιστορία ένα θέμα…

Άλλα θέματα, συνεχίζουν την πορεία τους

Και όπως λέγαμε κάποτε…
Αλήθεια που πάνε τα σβησμένα bytes? Υπάρχει κόλαση και παράδεισος για τα χαμένα bit?

αδερφε απ'ολα αυτα που εγραψα αυτο που καταλαβες ειναι οτι κανω αβαντα στο γιαννη;
εαν παντως δοθηκε τετοια εντυπωση λυπαμαι γιατι δεν ειχα τετοιο σκοπο.