γιαυτο φιλτατε ειπα σε προηγουμενη σελιδα, οτι για να υπαρχουν καποιοι τους αγοραζουν , καποιους ικανοποιουν.
και αν καποιος τους αγορασει συνειδητα εχοντας εμπειρια απο μεγαλη γκαμα ενισχυτων καλα θα κανει. μπορει για παραδειγμα να εχει ενα proac οπως ο συναδελφος και ο ενισχυτης να του δινει δυναμη.
ομως αυτο δεν σημαινει οτι τουλαχιστον για την δικια μου (και οχι μονο) κολοκυθοπιτα

οι ενισχυτες αυτοι θα πρεπει να ειναι πρωτη επιλογη για μουσικη.
και φυσικα δεν λεει κανεις οτι ειμαι σωστος αντικειμενικα.
οπως ειπες και εσυ, αποψεις λεμε.
αν υπηρχε αντικειμενικα τελειο τοτε θα υπηρχε μονο ενα.
κοιταζουμε λοιπον το τι κερδιζουμε και το τι χανουμε απο την ωρα που δεν εχουμε τα λεφτα για το τελειο (και που δεν υπαρχει ισως).
με αυτο το σκεπτικο, αν εχεις ηχειο που ειναι "γκρας", δυσκολο και δυστροπο, το πρωτο που θες ειναι ρευματα. ο πριμαρε εχει. εχει και διαφανεια. μεχρι εκει ομως.
σε ενα τετοιο ηχειο αν βαλεις ενα μιρκο set δεν θα ξερεις απο που να το κλεισεις

θα παιζει σαν τα τρανζιστορακια ραδιοφωνα του '70
αν ομως βαλεις στο ιδιο set ενα ευκολο ηχειο τα παντα αλλαζουν...
με την υποθεση λοιπον οτι το μεσο ηχειο της κατηγοριας τιμης εως 2κ ευρω δεν ειναι τρομερα δυστροπο, λεμε οτι οι πριμαρε ειναι ξεροι και αμουσοι.
και δεν το λεω μονο εγω αλλα πολλοι που τους ακουσαν.
σχετικα με τον ντιαμπλο τωρα, αν και η εμπειρια μου ειναι μικρη σε αυτον, περιμενεις απο εναν φαν των λαμπων να σου πει οτι θα δωσει εικονα?
τρισδιαστατος ηχος = λαμπα

. εκτος και αν μιλαμε για ultra hiend τρανζιστορ
αν ακουσεις το καρμα με ενα set με 845 τοτε δεν θα κατσεις σταυροποδι

, αλλα θα νομιζεις οτι περπατας αναμεσα στα οργανα.
τουλαχιστον εγω αυτο θυμαμαι απο μια ακροαση με τα καρμα 3.2r και δυο μονομπλοκ 845 της κονσονανς, παροτι οι ενισχυτες αυτοι δεν ειναι στην κορυφη του παγκοσμιου ηχητικου στερεωματος. και αυτο με πηγη το cd της κονσονανς.
και αν το θες το μεγαλο + αυτου του ηχειου που πηγαζει απο την εκπληκτικη του ταχυτητα, ειναι το να σου δινει την αισθηση του ζωντανου ακουσματος, του πραγματικου, περισσοτερο απο τους ανταγωνιστες του (στην ιδια κατηγορια τιμης)
οπως και να εχει, αν και οι γνωμες δυισταντε, καλο ειναι ο υποψηφιος αγοραστης να ακουσει και κανενα ναιμ πρωτου τα σκασει σε ενα πριμαρε.
και κατα τη γνωμη μου να ακουσει και κανενα καλο λαμπατο πους-πουλ πρωτου τα σκασει σε τρανζιστορ.