Ολοκληρωμένος ενισχυτής 1.500-2.000 .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ολοκληρωμένος ενισχυτής 1.500-2.000 .

Το ασχημο ειναι οτι ανοιγει καποιος ενα θεμα και μετα εξαφανιζεται. Γραφουμεμε 6 σελιδες για καποιον που δεν ενδιαφεται.

το ότι δεν ξανάγραψε, δεν σημαίνει πως δεν διάβασε... :grandpa:

Re: Απάντηση: Ολοκληρωμένος ενισχυτής 1.500-2.000 .

Στο Προσφορές Εταιριών :flipout:
Αφού μπαίνουν οι μαγαζάτορες με τον "όμιλο" των πελατών τους και λένε για τα δικά τους.

Ευχαριστω τον superfly γιατι χωρις αυτον δεν θα ειχα καμια υποστηριξη. Θα ειμουν μονος μου σαν την καλαμια στον καμπο! Μα καλα ειμαστε σοβαροι! Ειδες πουθενα κατι τετοιο ανθρωπε μου. Και για αλλα ενισχυτικα γραψαμε καλα λογια. Χαλαρωσε λιγο και μην σου μπαινουν ιδεες.-bye-

Κοιτα τα naim ειναι η κορυφη. Ειναι γενικα απο τα πολυ καλα μηχανηματα ανεξαρτητου κοστους αλλα ειναι και αλλη κατηγορια απο τα πριμαρε. Δεν τα συγκρινω απλα λεω οτι τα δευτερα στα χρηματα τους εχουν αξεπεραστη ποιοτητα κατασκευης και πολυ καλο ηχο. Στο εξωτερικο αλλωστε διαπρεπουν και εχουν λαβει τα καλυτερα τεστ. Στο θεμα ματσαρισματος ισχυει και σε αυτα οτι ισχυει γενικα. Εχουν τις προτιμησεις τους.-bye-

-bye- Mporei na mhn exw twra Ellhniko plhktrologio alla na diabazw ta Ellhnika sou mporw.
Se ligo tha mas peis oti den exeis sxesh me th emporia twn en logw etaireiwn :guitarist:
Twra an eipes kai mia kalh koubenta kai gia allous mprosta se autous tous ymnous moiazoun me ksekarfoma.

Last edited:
-bye- Mporei na mhn exw twra Ellhniko plhktrologio alla na diabazw ta Ellhnika sou mporw.
Se ligo tha mas peis oti den exeis sxesh me th emporia twn en logw etaireiwn :guitarist:
Twra an eipes kai mia kalh koubenta kai gia allous mprosta se autous tous ymnous moiazoun me ksekarfoma.

Και εσενα τι σε ενοχλει ρε φιλε. Αν δεν σου αρεσουν απλα πες το. Και στην τελικη μην ψωνισεις απο εμενα υπαρχουν απειροι αντιπροσωποι στην Ελλαδα!-bye-

Για να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα...
Ανάμεσα στα χιλιάδες μέλη του φόρουμ,υπάρχουν και πολλοί επαγγελματίες του χώρου.

Είναι λογικό να θέλουν να προβάλουν τα μηχανήματα που πουλούν.Για να τα έχουν επιλέξει και να τα πουλούν σημαίνει,ότι γι' αυτούς ξεχωρίζουν.Το γεγονός,ότι όλοι οι επαγγελματίες,σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ,έχουν στην υπογραφή τους την ιδιότητά τους,σημαίνει επίσης,ότι τα μέλη ξέρουν,ότι η άποψη προέρχεται απο επαγγελματία.Το κάθε μέλος,αξιολογεί ανάλογα επομένως και τις απόψεις που κάθε φορά κατατίθενται.Ολοι κρινόμαστε,απο τα γραπτά μας κι οι επαγγελματίες μέλη έπίσης...

Η μεγάλη πλειοψηφία των επαγγελματιών του χώρου,είναι παράλληλα και παθιασμένοι χομπίστες,που επέλεξαν να ασχοληθούν επαγγελματικά,μ' αυτό που αγαπούν.Είναι παράλογο να "τιμωρούνται" και να δέχονται επιθέσεις μόνο γι' αυτόν τον λόγο.

Υπάρχουν ασφαλιστικές δικλείδες κι η ΔΟ του φόρουμ δεν είναι τυφλή.Μερικοί επαγγελματίες,που δεν σεβάστηκαν τους κανόνες του φόρουμ και τα μέλη,απλά δεν είναι πιά εδώ...

Last edited:
ο καθενας ειναι ελευθερος να λεει τη γνωμη του, προσωπικα θελω να ακουω κ τη γνωμη επαγγελματιων του χωρου, μετα βεβαια τη καθε γνωμη και αποψη ο καθενας μπορει να τη ζυγισει

Το συγκεκριμένο νήμα είναι (όπως και πολλά άλλα) είναι "μάθημα".

Πρίν αρκετό καιρό το διάβασα και εξακολουθώ να αντλώ εμπειρίες ακόμα.

Είναι ορισμός του sticky thread και μπράβο στους επαγγελματίες που εκφράζουν τη γνώμη τους δημόσια και επωνύμως.

Μακάρι να συνεχίσουν με ακόμη πιο έντονη συμετοχή!

Πριν απο 2-3 μηνες ειχα δανειστει απο τον αντιπροσωπο τον Aaron XX για να τον συγκρινω με τον Primare Ι21 που χρησιμοποιει ο αδερφος μου. Αν και ο Primare ειναι εξαιρετικος για τα λεφτα του και ακομα πιο πανω απλα ο Aaron ηταν αλλη κλαση οσον αφορα την μουσικοτητα την αναλυση και το soundstage. Απλα εξαιρετικος... Θα ηταν ενδιαφερουσα μια συγκριση με τον Holfi αλλα δε νομιζω να εχει και πολλες ελπιδες...

http://www.sixmoons.com/audioreviews/aaron2/aaron.html

Στα 1.700 . (Αν δεν κάνω λάθος!).

Τα πρώτα λίγα βατ σε τάξη Α, 2x200 RMS, υβριδικός. (Και λάμπα και λυχνία! Εχμ, μπαρδόν τρανζίστορ...)

Σκέτη γλύκα!

cav1.jpg

:smile:

Re: Απάντηση: Ολοκληρωμένος ενισχυτής 1.500-2.000 .

Στα 1.700 . (Αν δεν κάνω λάθος!).

Τα πρώτα λίγα βατ σε τάξη Α, 2x200 RMS, υβριδικός. (Και λάμπα και λυχνία! Εχμ, μπαρδόν τρανζίστορ...)

Σκέτη γλύκα!

cav1.jpg

:smile:

ποιο μοντελο της CAV είναι αυτο?

ερωτηση αρχαριου αν μου επιτρεπετε.
γιατι καποιοι ολοκληρωμενοι ενισχυτες δεν εχουν ρυθμιση μπασων και πριμων? δεν περιοριζει αυτο πολυ το αποτελεσμα?
ρωταω μιας και εχω εναν τετοιο ενισχυτη και ενα ζευγος ηχεια τα οποια δνε εχω συνδεσει ακομα και μου εχιε δημιουργηθει αυτη η απορια.

εχω εναν musical fidelity Α3 και ενα σετ bose 901, δεν τα εχω συνδεσει ακομα γιατι ψαχνομαι με το που θα μπουνε κλπ, αλλα σε ενα τεστ που εκανα ειναι πολυ φλατ ο ηχος.

αν το εβαλα σε λαθος ενοτητα ζητω συγνωμη

Το είπες και μόνο σου: για να είναι φλατ ο ήχος. Θεωρητικά ο σκοπός του στερεοφωνικού είναι να αναπαράγει ακριβώς ότι είναι γραμμένο, κι επομένως τα ρυθμικά τονικότητας είναι άχρηστα.
Στην πράξη μπορεί να είναι και χρήσημα, αλλά επειδή σωστά ρυθμιστικά δεν έχει σχεδόν κανένας (μόνον η Quad επιμένει με τα tilt control), δεν πειράζει και να λείπουν.

ευχαριστω για την διευκρινηση.
δεν θεωρησα πως αυτο μπορει να ηταν ο στοχος.