Όντως Νικόλα, το 7 θέλει αποστάσεις από τους τοίχους (κυρίως από τους πλαινούς. πίσω την παλεύει), κι έχει ένα θεματάκι γύρω στους 70 κύκλους, το οποίο στο δικό μου ζεύγος λύθηκε μια και καλή από τον συνονόματό σου "χρυσοχέρη", φορώντας του νέα κροσσόβερ. Πλέον τα δυο 7ιντσα ξεζουμίζονται κανονικά, χωρίς να παρουσιάζουν θέμα ελέγχου ή τονισμού, ενώ ο ήχος έχει ανέβει συνολικά. Ακόμα και σε μένα -που είμαι ψιλοχοντροάσχετος από ηλεκτρονικά- μου φάνηκε "αστείο" το μαμίσιο κρος του 7. Το ηχείο βέβαια -συνολικά- είναι τιμιότατο (κατα την άποψή μου) για τα χρήματα που ζητάει, κι ένα από τα κορυφαία στη κατηγορία του (πάλι κατα την άποψή μου).
Σε ό,τι αφορά τα ενισχυτικά, ίσως η αλήθεια να βρίσκεται κάπου στη μέση. Συμφωνώ δηλαδή με τον φίλο ampalaeos (αν και Nad με Zensor 7 δεν θα το ρίσκαρα, όσο κι αν τους εκτιμώ τους Nad, λόγω ακριβώς του ηχητικού χαρακτήρα που περιέγραψες), αλλά είναι και βέβαιο ότι τα Zensor συγχωρούν αρκετά τους σκληρούς στα υψηλά ενισχυτές. Ο ίδιος, που παίζω με ΧΤΖ (κτήνος δηλαδή χαμηλά, αλλά με σχετική οξύτητα στις υψηλές) βρήκα αυτή την ευτυχή "μέση" όταν κούμπωσε πάνω στο συστηματάκι το λαμπάτο ντακ της Advance.
Το τι θα έκανα όμως (τώρα που μιλάμε), αν βρισκόταν κάποιος καλός σαμαρείτης να μου δανείσει (ή ακόμα καλύτερα, να μου χαρίσει!) ένα χιλιαρικάκι, το ανέφερα ήδη...
Nad βέβαια....το sub τι το θέλεις;
Nad βέβαια....το sub τι το θέλεις;
καλησπερα,
μιας και ξαναδιαβαζω ολο το νημα,θυματε κανεις πoιος ηταν ο ενισχυτης του link στο post #9 του sanvean
καλησπερα,
μιας και ξαναδιαβαζω ολο το νημα,θυματε κανεις πoιος ηταν ο ενισχυτης του link στο post #9 του sanvean
εχω στη κατοχη μου ta dali zensor 7 και acoustc advance ενισχυτή...το ποντεσιομετρο της εντασης είναι από 0-60
από το 0 εως τ0 25 δεν ακουγετε τιποτε μετα τα 40 δινει τη δυναμη του ...υπαρχει καποιο πρόβλημα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.