ολοκληρωμενος λαμπατος κτ-88

Re: Απάντηση: ολοκληρωμενος λαμπατος κτ-88

Τάκη, άψογος, όπως πάντα.Το splitter είναι με πηγή στην κάθοδο?
Ωραία λάμπα η 12ΒΗ7, την έχει και ο ΜC275. Ταιριάζουν εκεί κι άλλες με χαμηλό Rp, όπως 5687 με το μισό Rp και με ίδιο μυ, ρώσικες 6Ν6 - που να τις ταιριάξεις θα μου πεις - κλπ.
Που τις πέτυχες?

Κωστη υπαρχουν και αλλες λαμπες που στα σπεκς ειναι ακομα [καλλιτερες] , αλλα με την 12bh7 ειχα αυτον τον πιο [τρaγανο] θα ελεγα χαραχτηρα!!!!! Παρομοια εντυπωση μου ειχε δωσει και στις αρχες με τον otl που την ειχα δοκιμασει. Δυστυχος δεν μπορουσε ομως να οδηγησει ανετα τις 6c33. H 5687 δεν μου αρεσει οπως ηχει. Μροστα στην 12bh7 ακουγεται πολυ σκοτεινη! [παντα για τα γουστα μου]
Εχω περιπου 8 κοματια nos !!

Tωρα για το σπλιτερ, οχι δεν εχω καποια πηγη. Στο παρελθον που ειχα δοκιμασει με πηγη να σου πω την αληθεια δεν μου αρεσε! γενικα ειμαι του οσο πιο απλου σχεδιου!

Πολύ ωραία κατασκευή και έξω αλλά και μέσα.
Μπράβο για άλλη μια φορά.

οι εξόδου τι είναι?

Αυτες τις μερες πααιζει με τις JJ ! αφρατος ηχος , ο γνωστος της jj, αλλα συντομα θα κανω και μια αλλαγη με genalex. Οι εξοδου ειναι οι hammond 1650 N.

Συγχαρητήρια Τάκη!

Αν είχε ένα ταμπελάκι με όνομα μεγάλου κατασκευαστή, σίγουρα
θα το πίστευα!..Εξαιρετική κατασκευή, και απ´ότι λένε όσοι τον άκουσαν
αντικατοπτρίζει τον ήχο της!

Oι JJ άν είναι καλά ματσαρισμένες κι έχουν καμιά 50αρια+ ώρες επάνω είναι πολύ καλές...

Δεν θα τις έλεγα αφράτες...Το αντίθετο.

Βαρβάτες είναι.

Last edited:
Εχω κάψει 2 οχτάδες μέχρι τώρα,μετρημένες και ματσαρισμένες άψογα απο τον tube amp dr...Xωρίς κανένα πρόβλημα...

Διονυση εχει να κανει κυριος και πως ειναι σχεδιαση του ενισχυτη!! κατα ποσο ειναι κοντα στο μαξιμουμ της θερμικης απωλειας της εν λογω λυχνιας!

εδω σε σπιτι πολυ καλου φιλου ,σε δοκιμη πανω στα 803.
methexi3zpsadf328c1.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Απάντηση: Re: ολοκληρωμενος λαμπατος κτ-88

Διονυση εχει να κανει κυριος και πως ειναι σχεδιαση του ενισχυτη!! κατα ποσο ειναι κοντα στο μαξιμουμ της θερμικης απωλειας της εν λογω λυχνιας!

Το βλέπω...Φωτίζουν σαν λάμπες...θυέλης...:flipout: