Olympus OMD EM1 Mark II Φωτογραφία

_1020723.jpg

το καινούργιο μου καβουρντιστήρι για εσπρέσσο :twoguns: επειδή και καλά εδώ και καιρό δεν είχα καν μηχανή Olympus για να περάσω τα νέα firmware των φακών ...:music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Olympus E-M1 Mark II Φωτογραφία

το καινούργιο μου καβουρντιστήρι για εσπρέσσο :twoguns: επειδή και καλά εδώ και καιρό δεν είχα καν μηχανή Olympus για να περάσω τα νέα firmware των φακών ...:music-smiley-005:

Καλορίζικη Κώστα, με τι φακό έχεις σκοπό να την ζευγαρώσεις;

Να τη χαρείς και με το παραπάνω!

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Olympus E-M1 Mark II Φωτογραφία

ευχαριστώ παιδιά ... τρεις μηνες χωρίς Olympus και τα χέρια μου άρχισαν να τρέμουν.... στέρηση ...

κουτάτη Παναγιώτη γιαυτό δεν μπορώ να κάτσω καλά σε καρέκλα :bigcry: , οκ απο ζευγάρωμα σε φακό κάτι θα βρώ στον πάτο των τσαντών μου :drummer: έχω διώξει τον εξαιρετικό αλλά κοντό 12-40/2.8 και περιμένω να δώ τον νεο Lumix 12-60 που θα βγει παρέα με την GH5

Και εγώ μόλις έκλεισα το gsis μετά από πληρωμές ΕΝΦΙΑ και τελών και η καρέκλα μου φαίνεται ότι έχει εξογκώματα.:flipout:
Να την χαρείς , σίγουρο είναι αυτό, και με το καλό και ο 12-60.
Την υπογραφή άλλαξε που θα έλεγε και ο Ηλίας.

καλορίζικη κωστα , εχει ερθει στα φωτογραφικά καταστήματα εδω ελλαδα ?

Last edited:
καλορίζικη κωστα , εχει ερθει στα φωτογραφικά καταστήματα εδω ελλαδα ?
ήρθε πρίν λϊγες ημέρες αλλά σε πολύ περιορισμένα τεμάχια (πολϋ κάτω απο 10), η επόμενη παραλαβή εϊναι 7 Γενάρη που θά ερθουν καμιά δεκαριά ακόμη.

Ούτε ένα κλικ δεν της έκανα ακόμη, η πρώτη κίνηση ήταν να της φόρτισω στα φοϋλ την μπαταρία, και το μόνο αξεσουάρ που της φόρεσα άμεσα απο την παλιά μου ΕΜ 1.0 εϊναι το πρόσθετο και πιο βαθϋ ΕΡ13 (large EVF cup) για να ακουμπά μέ άνεση το μάτι πάνω του. Άλλωστε όλα τα άλλα δεν ταιρίαζουν γκριπ, μπαταρϊα, εξωτερικός παροχέας ρεύματος (είχα και τον πανακριβο Olympus) και ντεκλασέρ είναι διαφορετικά και θέλω άλλα, ευτυχως το ντεκλασέρ της εϊναι συμβατό με Canon τΰπου Ε3 (αν δεν κάνω λάθος) οπότε και βρϊσκεις εϋκολα συμβατά σε χαμηλή τιμή.
Τις πρώτες δϋο ημέρες θα ασχοληθώ αποκλειστικά με τα μενοϋ, να δώ πως θα την στήσω αρχικά ώστε να με βολεύει και στην συνέχεια θα γίνονται λίγες αλλαγές όσο εμβαθύνω στις λειτουργίες της. Όταν θάχω ένα σταθερό κορμό θα σηκώσω ένα excel-άκι για όποιον ενδιαφέρεται.
Δείγματα θα βάλω όταν πια έχουμε μπεί στο μήνα του μέλιτος και έχουμε κάνει κρεβάτι.:flowers::flowers:

Last edited:
Ho,Ho,Ho Merry Christmas to you kbouk !
Θα ήταν κρίμα να μην την έχεις εσύ πρώτα από όλους.
Καλορίζικος ο νέος έρωτας.
Με το μαλακό το κορίτσι εεεεεετσι; :flipout: