Ηλια πολυ σωστά κανεις τα μαθηματικα και πιθανον οι διαφορες αυτες να υπαρχουν στην θεωρία (ισως και στην πραξη) αλλα εξανεμιζονται στα χαμηλά ISO (να μην πω οτι οξυτητα, χρωματα κλπ. ειναι καλυτερα εκεί) και μαλιστα στα ψηλα ISO ισως να μην χρειαστει κανεις να καταφυγει ποτέ αν ασχοληθει περισσότερο με την τεχνική του απο οτι να κοιτα διαγραμματα, review ή να αναζητά απο τον εξοπλισμο του να καλυπτει συνεχως την ανεπαρκεια του φωτογραφικα (προσοχη αυτο υπονοει το εαυτο μου πρωτίστως και δεν αποτελει σποντα για κανενα).
ειλικρινά δεν το κοίταξα καθολου γιατί εχω λίγο πολύ άποψη απο την παρόμοια ΕΜ5Χμμ "ίσως και στην πράξη" ... δηλ. ούτε εσύ βλέπεις την διαφορά στο dpreview ?. Στον θόρυβο στα ψηλά ISO, (υπόψιν όπως παρουσιάζεται σκοτεινό το καδρο "low light" δεν ειναι απαιτητικό .. δοκίμασε να το φέρεις λιγο σε κανονική φωτεινότητα ..)
στην πράξη-πράξη μπαίνεις ως τουρίστας σε μια εκκλησία στην κεντρική ευρώπη ... ή ελληνικό εκκλησάκι μετα μικρά παραθυράκια ... σκοτεινιά ... με Ε-Μ10+κιτ vs D5200+kit .. ποιά πλεονεκτεί ? .
Χμμ "ίσως και στην πράξη" ... δηλ. ούτε εσύ βλέπεις την διαφορά στο dpreview ?. Στον θόρυβο στα ψηλά ISO, (υπόψιν όπως παρουσιάζεται σκοτεινό το καδρο "low light" δεν ειναι απαιτητικό .. δοκίμασε να το φέρεις λιγο σε κανονική φωτεινότητα ..)
Και στην ευκρίνεια (ποια γράμματα διαβάζονται καλύτερα στο κέντρο ?).
Οσον αφορά τα χρώματα τι να σου πω .. αλλού μου αρέσει η Oly αλλού η Nikon ..
**Ολα τα παραπάνω τα γράφω για RAW .
Στην πράξη-πράξη μπαίνεις ως τουρίστας σε μια εκκλησία στην κεντρική ευρώπη ... ή ελληνικό εκκλησάκι μετα μικρά παραθυράκια ... σκοτεινιά ... με Ε-Μ10+κιτ vs D5200+kit .. ποιά πλεονεκτεί ? .
power focus ή power zoom?
Κώστα μεγειά!:a0210:
Έχουν πλάκα οι συγκρίσεις με ανόμοιες μηχανές και κύριο σημείο αναφοράς τη φωτογραφία.
Fuji X100S vs Olympus OM-D E-M10
http://blog.atmtxphoto.com/2014/04/...ng-the-fuji-x100s-and-the-olympus-om-d-e-m10/
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.