paИ-baL;1057101328 said:μπορει να μου εξηγησει καποιος πως σε ΚΑΘΕ τεστ του dpreview οι πιο ευκρινεις φωτογραφιες ειναι αυτες των EM5, EPL5, EPM2, ΕΜ10 και ΕΜ1???
paИ-baL;1057101328 said:μπορει να μου εξηγησει καποιος πως σε ΚΑΘΕ τεστ του dpreview οι πιο ευκρινεις φωτογραφιες ειναι αυτες των EM5, EPL5, EPM2, ΕΜ10 και ΕΜ1???
Όσοι δουλεύουν με Olympus από παλιά δεν θα απορήσουν με αυτήν τη διαπίστωση. Χρόνια τώρα λέω πως μια Ε3/5 στα 100-200 ISO έχουν καλύτερη απόδοση ακόμα και από FF
paИ-baL;1057101469 said:συμβαινει και σε μεγαλυτερες τιμες iso και το βλεπω και προσωπικα συγκρινοντας εικονες της Sony Nex 5n με αυτες της Olympus E-PM2...
να ειναι η ιδεα μου, να φταιει ο φακος που χρησιμοποιει το dpreview κι εγω ή να ειναι η πραγματικοτητα?
Χρόνια πολλάΕυχαριστούμε πολυ όλους σας , με την αφορμή αυτή ζεστάθηκε και το νημα της ΕΜ10 :a0210:
Για δώστε τα φώτα σας.
Στο manual αναφέρει ως μέγιστο αρχείο jpeg αναφέρει το LSF,η δικιά μου φτάνει μέχρι το LF.
Στις δικές σας τι παίζει?
Χρόνια πολλά
Με τον 60αρη μάκρο την δοκιμασες πως είναι? (σε κράτημα για μάκρο με ενδιαφέρει για ποιότητα δεν έχω αμφιβολίες)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.