Απάντηση: Re: Olympus E-M5 Mark III
Ξεκινώ ανάποδα να σου πώ πως δεν εχω ιδεα για την μπαταρία πόση ωρα θελει για γεμισμα, υποθετω οτι εξαρταται και απο τη θυρα σου αν ειναι USB2/3 , εγω εχω πιο μεγαλη μπαταρια στην ΕΜ1.3 και δεν την φορτισα ακομη πλήρως απο USB θυρα απλά την εβαλα κανενα μισαωρο για τσεκάρισμα οτι δουλευει. Και σε εμενα το λαμπακι ειναι το μονο που βλέπω ως ενδειξη , δεν ξερω αν σβηνει όταν τιγκαρει.
Δεν μπορεις να συνδεθεις μονο μεσω BT, το εχει βοηθητικά για να κανει γρηγορότερη, ασφαλέστερη σε ταχυτητα, αποσταση κλπ. και ευκολοτερη τη συνδεση , αν τρέχει απο πίσω και το BT με ρυθμιση στο ΟΝ στα μενου της μηχανης (μαζι με το WIFI) μπορείς να κλεινεις την μηχανη και μετά απο λίγο να καλεις μεσα απο το ΟΙS τη μηχανη και να την ανοιγει μονο του και να ρουφαει τις φωτό που θες. Αυτο to stadby ομως δεν ειναι για απειρο χρόνο, νομίζω ενα 24 ωρο κρατάει για να μην τρωει τη μπαταρία, αν θες βεβαια μπαινεις μεσα στην μηχανη και το ακυρώνεις.
Αυτα ιχυουν τουλάχιστον με την ΕΜ1.3 και βεβαια αυτη εχει και τη δυνατότητα να συνδεεται και με Wifi / BT (με αντιστοιχο τρόπο) και με τον υπολογιστή με το Olympus Capture, αυτο δυστυχως δεν υπαρχει στην πεντάρα και το κακό είναι ότι δεν υπάρχει ουτε μέσω USB καλωδιου οπως υπήρχε στην παλιά ΕΜ5 mkII.
To μονο αξεσουαρ που εχω δεί για την μηχανή ειναι το εξτρα γκριπ ΕCG-5 που δεν δεχεται εξτρα μπαταρία.