Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και... ...φτάσαμε στην E-PL7!!!

Re: Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και νεότερες...

Kαταλαβα... πως περιμενουν να πουλησουν ετσι ?

Εγω αμα δεν πιασω μια μηχανη στα χερια μου , να τη δουλεψω , δε μπορω να την αγορασω !
Γουρουνι στο σακι δε παιρνω ...

Συμφωνώ απολύτως, η Fotomatic είναι (ήταν?) από τις καλύτερες αντιπροσωπίες, δεν ξέρω τι προβλήματα έχουν, ελπίζω να τα ξεπεράσουν!
Επειδή είδα ότι ρωτάς και για τις Panasonic, αυτοί είναι αλλού... χρυσάφι πιάνουν και το κάνουν @#&**$@^...

Συμφωνώ απολύτως, η Fotomatic είναι (ήταν?) από τις καλύτερες αντιπροσωπίες, δεν ξέρω τι προβλήματα έχουν, ελπίζω να τα ξεπεράσουν!
Επειδή είδα ότι ρωτάς και για τις Panasonic, αυτοί είναι αλλού... χρυσάφι πιάνουν και το κάνουν @#&**$@^...

Η Panasonic στην Ελλαδα ειναι για το Φουτσο !

Δεν φερνει λεει την GH2 γιατι ειναι ακριβη !!!:smash::smash::smash:

Οτι να ναι.... αν την εφαιρνε , θα τη δοκιμαζα σιγουρα.

Μπα, δε νομιζω... αλλα θα ηθελα να τις δω απο κοντα .

Εγω δινω μεγαλη βαρυτητα και στο βιντεο, κι εκει οι Σονυ δε παιζονται (ακομη).

... καλη τιμη , αν υπηρχει μονο το σωμα .

Πιο κλαη αγορα νομιζω ειναι η E-PL3 στα 570 ευρω περιπου, που εχει και σπαστη οθονη, hot shoe κλπ

Last edited:

Δυστυχώς κάποια από αυτά μπλοκάρανε: "Unfortunately, access to this particular item has been blocked due to legal restrictions in some countries. We are blocking your viewing in an effort to prevent restricted items from being displayed. Regrettably, in some cases, we may prevent users from accessing items that are not within the scope of said restrictions because of limitations of existing technology. Please accept our apologies for any inconvenience this may cause, and we hope you may find other items of interest on eBay."

Μερικά όμως δουλεύουν...

Απάντηση: Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και νεότερες...

H GF2 στις 169 + 20 λίρες στο αγγλικό ebay (σώμα). Όσο μια απλώς αξιοπρεπής (όχι ακριβή) κόμπακτ δλδ.

Να μην ανοίγω καινούριο post http://www.43rumors.com/woodford-says-company-needs-to-be-cleaned-up-huge-23-value-drop-of-olympus-shares/
Ο απολυθείς διευθύνων σύμβουλος της Oly κατηγορεί το Δ.Σ. της εταιρείας για "περίεργες" πρακτικές, και έχει προσφύγει στο Αγγλικό "Σ.Δ.Ο.Ε.", όπου έκανε πολύ σοβαρές καταγγελίες, η δε μετοχή της Oly είναι σε κάθετη πτώση. Και μή χειρότερα...

Βρώμα η δουλειά... και εξαιρετικά ενδιαφέροντα τα σχόλια!

Σκάνδαλο ή όχι ο 9-18 που παρέλαβα χθές είναι "ποίημα" και απίστευτα μικρός. Περισότερα στο τμήμα "φωτογραφία" μόλις ξεπήξω από τις δουλειές...

Καλά κλικ Δημήτρη!
Τη Δευτέρα περιμένω και τον δικό μου!

Τι τα ήθελα τα πειράματα? Έβαλα στο auto το gradation και έπηξα στον θόρυβο! Τώρα να δούμε τι θα ξεζουμίσω από τα raw... Και είμουνα έτοιμος να ανεβάσω φωτό από βόλτα στα Αναφιώτικα...

Ας ανεβάσω μερικά δείγματα με τον 9-18 στην Ε-Ρ2.
Είναι από το Ναύπλιο, το μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών:

6309918298_ccfb70299a_b.jpg

6309384679_60f696296e_b.jpg

6309379511_da04d1ebff_b.jpg

6309375237_16683cffbc_b.jpg

Είναι λίγο βιαστικά τραβηγμένες γιατί είχα το νου μου στον πεντάχρονο γιο μου.
Μετά δε συνειδητοποίησα ότι φωτογράφιζα με iso 400-500 σε εξωτερικό χώρο!

Last edited: