Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και... ...φτάσαμε στην E-PL7!!!

Απάντηση: Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και νεότερες...

Αυτή τη στιγμή πάντως στο olympus market (olympus.de, e-bay) υπάρχουν δημοπρασίες για 65-70 e-pl1 με τον 14-42 και κάμποσες ακόμη με τον 14-150.
Το κιτ με τον 14-42 παίζει στα 170 ευρώ πάνω κάτω, και ίσως παρατηρηθεί και πτωτική τάση λόγω της αυξημένης προσφοράς. Όσοι πιστοί προσέλθετε, με υπομονή βεβαίως...

τολμώ να πω ότι κατόπιν τελευταίας διαδικτυακής έρευνας μου σε fora για την απόκτηση της e-pl1 με τον 14-42, το παρων θρεντ είναι μάλλον το μακροσκελέστερο και με τις καλύτερες πληροφορίες παγκοσμίως!

Εύγε!

H Sigma ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του 30/2.8 για τα μ4/3. Ο φακός θα είναι διαθέσιμος στις 24/02/12 στην τιμή των 199 ευρώ:

http://www.43rumors.com/sigma-30mm-f2-8-for-200-euro-and-coming-on-febr-24th/

sigma_mirrorless.jpg

Το μέγεθος του φακού θα είναι το ίδιο με την έκδοσή του για τις ΝΕΧ.

http://www.sigma-foto.de/produkte/objektive/objektive/30mm-f28-ex-dn.html

Last edited:

Αυτή τη στιγμή πάντως στο olympus market (olympus.de, e-bay) υπάρχουν δημοπρασίες για 65-70 e-pl1 με τον 14-42 και κάμποσες ακόμη με τον 14-150.
Το κιτ με τον 14-42 παίζει στα 170 ευρώ πάνω κάτω, και ίσως παρατηρηθεί και πτωτική τάση λόγω της αυξημένης προσφοράς. Όσοι πιστοί προσέλθετε, με υπομονή βεβαίως...

Προσπάθησα να αναζητήσω μηχανές με τις τιμές αυτές αλλά δεν τα κατάφερα.
Μπορείς να μου δώσεις παράδειγμα με ένα link, μήπως δεν ψάχνω με τα σωστά κριτήρια;

Δεν πρόλαβα τα 10' της επεξεργασίας και ξαναγράφω:

ΥΓ. Ξεφύλλισα στα γρήγορα τις 6 σελίδες αλλά για όλες τις μηχανές προβλέπεται αποστολή μόνον στη Γερμανία και Αυστρία.
Είναι έτσι ή πρέπει να επικοινωνείς με τους πωλητές για να ρωτήσεις εάν στέλνουν στην Ελλάδα;

Διάβασε καλά την περιγραφή, όλη τη σελίδα μέχρι κάτω.
Το κόστος αποστολής για Ελλάδα είναι 25,95 ευρώ με ups.
Ο πωλητής είναι η ίδια η olympus.

Re: Απάντηση: Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και νεότερες...

Διάβασε καλά την περιγραφή, όλη τη σελίδα μέχρι κάτω.
Το κόστος αποστολής για Ελλάδα είναι 25,95 ευρώ με ups.
Ο πωλητής είναι η ίδια η olympus.

Ξερει καποιος πόσες περιπου μερες κατά προσεγγιση χρειαζονται από την αποστολή μεχρι την παραλαβή της παραγγελίας ;

Re: Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και νεότερες...

7 εργάσιμες ημέρες πάνω κάτω, με κούριερ σπίτι σου θα έρθει.

Όσοι θέλουν epl-1 με τον 14-40 σήμερα είναι η ημέρα τους!

Βλεπω σε κανενα μηνα τα εναπομειναντα σετάκια να παιζουν κατω από 150 Ευρώ.. και μετά η σειρά της E-PL2
Φακουδάκια ομως σκέτα δεν παιζουν πολλά...

Σήμερα ήρθε το σώμα της e-pl1.
Η πληρωμή είχε γίνει στις 6/2 και η κάμερα έφυγε στις 8/2.
Το σημαντικό όμως είναι πως η κάμερα δεν είναι refurbished!.
Είναι εντελώς καινούργια σε άθικτη συσκευασία και περιέχει και την μπλε κάρτα Πανευρωπαϊκής εγγύησης για δύο χρόνια!
Φαίνεται πως πλέον στην olympus ξεστοκάρουν ό,τι e-pl1 έχει απομείνει.

Σήμερα ήρθε το σώμα της e-pl1.
Η πληρωμή είχε γίνει στις 6/2 και η κάμερα έφυγε στις 8/2.
Το σημαντικό όμως είναι πως η κάμερα δεν είναι refurbished!.
Είναι εντελώς καινούργια σε άθικτη συσκευασία και περιέχει και την μπλε κάρτα Πανευρωπαϊκής εγγύησης για δύο χρόνια!
Φαίνεται πως πλέον στην olympus ξεστοκάρουν ό,τι e-pl1 έχει απομείνει.

αυτά είναι πολύ καλά νέα!

με τι ήρθε? με ταχυδρομείο ή με UPS???

Όπως πάντα με ups.
A και μου κόστισε 117 ευρώ (το σώμα)!

Χτές μπηκα και εγώ στο club μιας και κερδισα μια απο τις πολλές E-PL1 που παιζουν στο Olympus.de :operator:

Ερώτηση : Θα περιμενω να μου ερθει email με το συνολικο ποσο πληρωμης ή αν παω εγώ να πληρώσω με την επιλογή Pay now θα υπολογιστει σωστά το τελικό ποσό μαζι με τα μεταφορικά ; Ρωτάω γιατι αν κατάλαβα καλα πρεπει να λαβω email απο το site και μετά εχω περιθωριο 7 ημερες για την πληρωμή..

Re: Απάντηση: Olympus Pen EP-1/2, E-PL1 και νεότερες...

Όπως πάντα με ups.
A και μου κόστισε 117 ευρώ (το σώμα)!
..Καλά, χρειαζόσουν και 4η μηχανή;....:food-smiley-005:
Ή πάρε μηχανή κι' άστηνε κι' αν πεινάσεις δώστηνε!!!:grandpa:

Χτές μπηκα και εγώ στο club μιας και κερδισα μια απο τις πολλές E-PL1 που παιζουν στο Olympus.de :operator:

Ερώτηση : Θα περιμενω να μου ερθει email με το συνολικο ποσο πληρωμης ή αν παω εγώ να πληρώσω με την επιλογή Pay now θα υπολογιστει σωστά το τελικό ποσό μαζι με τα μεταφορικά ; Ρωτάω γιατι αν κατάλαβα καλα πρεπει να λαβω email απο το site και μετά εχω περιθωριο 7 ημερες για την πληρωμή..

Μπορείς να πληρώσεις κατευθείαν προσθέτοντας το κόστος αποστολής, περίπου 25 αν θυμάμαι καλά!