Ωραίο ποστ , ευχαριστώ που μοιράστηκες την άποψή σου .
Πως προέκυψε η διαφορά μεταξύ των δύο με τα σπιτάκια ?
Η δικιά μου δεν είχε μέσα manual...όλα τα υπόλοιπα κομπλέ...
Το AF επίσης με δυσκόλεψε. Με την eos20d στοχεύω εκεί που θέλω να εστιάσω, μετακινώ λίγο το κάδρο εκεί που το θέλω και πατάω το κουμπί. Με το AF της e-pl1 ποτέ δε ξέρεις που θα επιλέξει να εστιάσει. Επίσης στο σκοτάδι με τον 14-42 του ΚΙΤ είναι πολύ δύσκολο να νετάρει σωστά.
χαχαχα
Βγήκατε σούπερ στην πίτα ρε, απλά είδα ότι οι δικές μου ήταν καλύτερες από τις δικές σου και είπα να μη τις ποστάρω για να μη σε προσβάλω.
Όσοι πήρατε την gold ο φακός είναι στο ίδιο χρώμα η silver ?
Και επίσης σε σχέση με την δημοπρασία , σε κάποια που ήταν στα 150 εγώ έβαλα μάξιμουμ 175 και μόλις κάποιος ανέβαζε κατά ένα δυο ευρώ , λίγο μετά ανέβαινε αυτόματα και η δική μου αντίστοιχα , φυσικά έχασα διότι έκλεισε στα 186 .
Η ερώτησή μου για την επόμενη που θα χτυπήσω : Αν στα τελευταία δευτερόλεπτα είναι στα 150 από εμένα (με μάξιμουμ που θα έχω ορίσει 175) και κάποιος ανεβάσει στα 151 , το σύστημα θα με έχει εξασφαλισμένο πηγαίνοντας στα 153 η πρέπει να είμαι συνδεδεμένος ώστε να κάνω κλικ στο τσακ που λέμε ?
Γιατί μπρε. Οι κάτω το γύρισαν, λέει, σε διαγωνισμό φωτογραφίας, όχι εμείς.
Αντάπτορες θα πάρεις να σε δανείσω κανέναν φακ-οφ να παίξεις να δούμε τι ψάρια πιάνει με τους legacy?
Γιατί δύσκολη, δεν μεγεθύνεται το σημείο εστίασης;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.