την πήρα και εγώ αυτήν σε μαύρο χρώμα. Όμορφη είναι, και καλή στην αφή. Το γκριπ της θα μπορούσε να είναι και λίγο μεγαλύτερο για καλύτερο κράτημα γιατί πάλι δουλεύουν πολύ οι άκρες των δακτύλων και όχι η παλάμη. Αυτό που παρατηρώ σε σχέση με την om5 (της έχω φορέσει αντίστοιχη θήκη) είναι ότι ενώ η ομ5 δεν έχει μεγάλη διαφορά σε βάρος με την ομ3, παρόλαυτα στο χέρι η ομ3 δείχνει βαρύτερη. Υποθέτω ότι ατό συμβαίνει λόγω της μεγαλύτερης απόστασης του κέντρου βάρους της από το χέρι (διότι είναι μακρύτερη σε μήκος).Μια θηκούλα που απέκτησα και που διαθέτει ενσωματωμένο γκριπ.
Προσωπικά τη θεωρώ και όμορφη και πρακτική, αλλά και στο χέρι μου νιώθω πιο βολικό το γκριπ της από το γκρίπ της leofoto.
View attachment 265067
Οχι μόνο η ΟΜ5 έχει πλαστικό σώμα σε αντίθεση με την ΟΜ3 που έχει μεταλλικό σώμα κι είναι σαφώς μακρύτερη. Ακομα και οι μπαταρίες τους έχουν διαφορά βάρουςτην πήρα και εγώ αυτήν σε μαύρο χρώμα. Όμορφη είναι, και καλή στην αφή. Το γκριπ της θα μπορούσε να είναι και λίγο μεγαλύτερο για καλύτερο κράτημα γιατί πάλι δουλεύουν πολύ οι άκρες των δακτύλων και όχι η παλάμη. Αυτό που παρατηρώ σε σχέση με την om5 (της έχω φορέσει αντίστοιχη θήκη) είναι ότι ενώ η ομ5 δεν έχει μεγάλη διαφορά σε βάρος με την ομ3, παρόλαυτα στο χέρι η ομ3 δείχνει βαρύτερη. Υποθέτω ότι ατό συμβαίνει λόγω της μεγαλύτερης απόστασης του κέντρου βάρους της από το χέρι (διότι είναι μακρύτερη σε μήκος).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.