Πρώτο cashback για την ΟΜ-3 με -300 ευρώ και η τιμή να διαμορφώνεται στα 1799 με 5 χρόνια εγγύηση αξίας 150 ευρώ. Η προσφορά από ότι είδα ισχύει μεχρι 26 Σεπτεμβρίου.
H OM System ετοίμασε σελίδα για OM-3 Recipes! Έχει αρχικά 4 εικόνες με recipies και λογικά θα ακολουθήσουν και άλλες.
Δείτε το βίντεο πως φορτώνονται στην κάμερα.
Ενα αρκετά αναλυτικό βίντεο του Rob Treck για την ΟΜ3 όπου εκτός από ανάλυση της μηχανής παρουσιάζει κι κάποια accessories και απαντά σε ερωτήσεις χρηστών.
Ενα πρόβλημα που παρουσιάστηκε με το grip της Leofoto , μιας και δεν έχει εσωτερικά κάποια επένδυση αφήνει σημάδια στο σώμα περιμετρικά εκεί που ακουμπά στις γωνίες από την τριβή μετά από μακρά χρήση.
Στη δική μου το έχω φορέσει ελάχιστα , προτιμώ την μηχανή χωρίς αυτό . Το έβαλα πρόσφατα για τεστ στον 50-200/2.8 που δοκίμασα για και ώρα
Οταν είδα τις φωτό στο νήμα αυτό εξέτασα με προσοχή και το δικό μου σωμα και σε μια γωνία διακρίνω μια υποψία αρχής απώλειας χρώματος. Θα βάλω επένδυση με κάποια μονωτική εσωτερικά μετά από αυτό που είδα και θα ψάξω κι για κάποια δερμάτινη θήκη με επένδυση και γκριπ ως μια πιο μόνιμη λύση