Ομαδική Αγορά End Sleeves της Knipex ή/και άλλης Εταιρείας

Δεν έχουμε ευελιξία από πλευράς Ποσοτήτων μια που οι συσκευασίες ανά είδος έχουν μεγάλες ποσότητες αλλά με μείωση στις ποσότητες και με τρείς επιπλέον συμμετοχές

το κόστος πέφτει από 42,08 ευρώ στα 25,96 ευρώ ανά Συμμετοχή

Knipex End Sleeves_01_000_7m.png

Απάντηση: Re: Ομαδική Αγορά End Sleeves της Knipex ή/και άλλης Εταιρείας

Ιωάννη βάλε μου δύο συμμετοχές στα χωρίς μόνωση.

Θέλεις άλλη μία, σύνολο δύο ή άλλες δύο, σύνολο τρείς ?

Επειδή τα μεταφορικά χρεώνονται ανάλογα το ποσό άλλαξα το τρόπο επιμερισμού και από ανά Μέλος/είδος έγινε ανά Ευρώ που είναι το/ποιο σωστό.

Επιπλέον το κοστολόγιο χωρίστηκε στους επιμέρους πίνακες ανά είδος.

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν ποιο ή ποια είδη τους ενδιαφέρουν (ή ακόμα και ποσότητες συγκεκριμένες ανά είδος) βλέποντας και το αντίστοιχο κόστος που ισχύει φυσικά εάν συμπληρωθούν τα άτομα που υπολείπονται ανά είδος σύμφωνα με το Πίνακα υπολογισμού.

Knipex End Sleeves_01_009.jpg

Μια συμμετοχή στα δίπλα και μια στα Χωρίς μόνωση αν και εφόσον μπορώ να δώσω τα χρήματα μέσω e banking σε όποιον πληρώσει τελικα

Μια συμμετοχή στα δίπλα και μια στα Χωρίς μόνωση αν και εφόσον μπορώ να δώσω τα χρήματα μέσω e banking σε όποιον πληρώσει τελικα

Πειραιώς, ALPHA Bank σου κάνουν για eBanking ?

Πειραιώς είναι τελεια

Στάλθηκε από το SM-G361F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ουφ να'μαι κι εγώ, ο τελευταίος. Θα τα δω μόλις γυρίσω στο σπίτι το βράδυ και θα απαντήσω με το τι χρειάζομαι. Εκτός κι αν είναι στάνταρ το σετάκι!

Ουφ να'μαι κι εγώ, ο τελευταίος. Θα τα δω μόλις γυρίσω στο σπίτι το βράδυ και θα απαντήσω με το τι χρειάζομαι. Εκτός κι αν είναι στάνταρ το σετάκι!

Από την στιγμή που δεν έχεις απόθεμα καλό είναι να πάρεις από όλα τα είδη.

Επίσης τις επόμενες μέρες θα παραθέσω και τιμές από Καυκά που από ότι υπολογίζω είναι κατά πολύ φθηνότερα καθώς δεν επιβαρύνονται με μεταφορικά και τότε αποφασίζουμε από που θα γίνει η παραγγελία.

Με πρόλαβες, αυτό έγραφα τώρα, ότι αναγκαστικά θα πρέπει να πάρω από όλα.

Οκ λοιπόν "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ" και προχωράμε.

Αν το κάνουμε μέχρι την επόμενη Τρίτη "γλυτώνουμε" και 1% επιπλέον λόγω αύξησης του ΦΠΑ από 01/06/2016.

Άλλη μια συμμετοχή και έκλεισε η Ομαδική .... όποιος Προλάβει ...

Knipex End Sleeves_01_011.jpg

Όχι ότι το βιάζομαι (γιατί δεν το βιάζομαι), αλλά μήπως υπάρχει κάποιο νέο?

Δεν βλέπω άλλη συμμετοχή οπότε προχωράμε σε παραγγελία.

Θα στείλω τα στοιχεία κατάθεσης με Pm.

Re: Απάντηση: Re: Ομαδική Αγορά End Sleeves της Knipex ή/και άλλης Εταιρείας

Γιάννη εγώ για αυτό εννοούσα αν υπάρχει νέο:

Επίσης τις επόμενες μέρες θα παραθέσω και τιμές από Καυκά που από ότι υπολογίζω είναι κατά πολύ φθηνότερα καθώς δεν επιβαρύνονται με μεταφορικά και τότε αποφασίζουμε από που θα γίνει η παραγγελία.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ομαδική Αγορά End Sleeves της Knipex ή/και άλλης Εταιρεία

Γιάννη εγώ για αυτό εννοούσα αν υπάρχει νέο:

Θα υπάρξουν τιμές δευτέρα/τρίτη ... αλλά εγώ προσωπικά προτιμώ KNIPEX και δεν νομίζω να υπάρξει άλλη ευκαιρία για αγορά τους από Amazon στο εγγύς μέλλον ...