Ομαδική Αγορά End Sleeves της Knipex ή/και άλλης Εταιρείας

Δικά μου και του Κυριάκου 32 ευρώ. Απλά τα έστειλα από όψεως και δεν μπορούσα να γράψω ότι να ναι

Στάλθηκε από το SM-G361F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελικές Ποσότητες και Τιμές

Ημερομηνία Παράδοσης (εκτίμηση) : 27 Ιουνίου - 6 Ιουλίου

Knipex End Sleeves_ORDER.jpg

Αυτά καλά τα παραγγείλαμε από που θα πάρουμε κανένα κουτάκι με πολλές μικρές θήκες?

Αυτά καλά τα παραγγείλαμε από που θα πάρουμε κανένα κουτάκι με πολλές μικρές θήκες?

Ψάξε γιά ταμπακιέρα-θήκες γείτονα έχουν διάφορες διαστάσεις στά Leroy-praktiker-κέντρο βίδας κ.τ.λ

Ήθελα κάνα δύο κουτιά να έχουν καμία 30αρια Θέσεις η κάθε μια που να χωράει το πολύ 5 βιδες

Χρησιμοποιω κάτι κιτρινες της Mano απο το Praktiker. Ειναι οτι πρέπει για τα ακροχυτωνια. Μετα αν θελετε για μεγαλες ποσοτητες, οι stanley με ξεχωριστά κουτακια αντι για χωρισματα ειναι οτι πρεπει.

Mην προτιμησετε με χωρισματα διοτι αν αναποδογυριστουν, ή πολλες φορες στην προσπαθεια να βγαλετε τα ακροχυτωνια, πολλα περνανε στο διπλα χωρισμα και ειναι αρκετα ενοχλητικό

Τελικά αυτά δεν τα παραλάβαμε ακόμα?

Απάντηση: Re: Ομαδική Αγορά End Sleeves της Knipex ή/και άλλης Εταιρείας

Τελικά αυτά δεν τα παραλάβαμε ακόμα?

Αύριο παραλαμβάνω ...

Τα End Sleeves μοιράστηκαν ανά Μέλος και συσκευάστηκαν, είναι έτοιμα για αποστολή μέσω ΕΛΤΑ και παράδοση για τους διαμένοντες Αθήνα από αύριο.

Έχουν αποσταλεί όλα τα πακέτα … αργότερα θα παραθέσω και τους αριθμούς παρακολούθησης αυτών.