Ομαδική Αγορά End Sleeves της Knipex ή/και άλλης Εταιρείας

Καλησπέρα κυριοι, ενημέρωσα και τον ioannistsa, το ποστάρω και εδώ, οτι σας ταιριαζει καλυτερα αγοράζετε.

Οι τιμες ειναι ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ 24%. Το μόνο ποσο που περιλαμβάνει ΦΠΑ ειναι το τελικό συνολο. Η κάθε συσκευασία περιέχει 100 τμχ.

DVV5xlX.jpg

Η παραγγελία θα προχωρήσει Μόλις ολοκληρωθούν οι καταθέσεις.

Knipex End Sleeves_FINAL.jpg

Του καυκα βγαίνουν πολύ πιο φθηνά και δεν έχουν και μεταφορικά γιατί να πάρουμε απ εξω?

Στάλθηκε από το SM-G361F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Α οι τιμές του είναι συν φπα. Αλλά πάλι Αφού δεν έχουν διαφορά γιατί να πάρουμε απ εξω?

Απάντηση: Re: Ομαδική Αγορά End Sleeves της Knipex ή/και άλλης Εταιρείας

Του καυκα βγαίνουν πολύ πιο φθηνά και δεν έχουν και μεταφορικά γιατί να πάρουμε απ εξω?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Α οι τιμές του είναι συν φπα. Αλλά πάλι Αφού δεν έχουν διαφορά γιατί να πάρουμε απ εξω?

Το έχω αναφέρει ότι τα SAS είναι πολύ πιο φτηνά.

Όποιος θέλει SAS (100%) ας το δηλώσει ξεκάθαρα.

Για Full πακέτο KNIPEX μέχρι στιγμής είμαστε τρείς και θέλουμε τουλάχιστον άλλον έναν

1. IOANNIS
  2. THIMIOS
  3. toasted
  4. ?

Επίσης ο Κυριάκος (enduras1) θέλει KNIPEX χωρίς μόνωση δύο πακέτα.

Κι εγώ ότι είχα πει μην χαλάσω την παρεα

Ε ναι μωρέ ΤΩΡΑ κανονίσαμε δεν χρειάζεται να κρεμάσουμε τους άλλους.

Τα μεταφορικά είναι ενσωματωμένα στο ποσό που αναλογεί στον καθένα στην στήλη "Σύνολο" (Κόκκινα Νούμερα).

Όποιοι καταθέσαν επιπλέον και το ποσό της Στήλης "Μετ" (Μεταφορικά) το ποσό θα επιστραφεί με την παράδοση/αποστολή.

Απάντηση: Re: Ομαδική Αγορά End Sleeves της Knipex ή/και άλλης Εταιρείας

Κι εγώ ότι είχα πει μην χαλάσω την παρεα

Δεν δημιουργείται κάποιο θέμα στους υπόλοιπους εάν τα βρίσκεις ακριβά (όχι ότι δεν είναι) σε σχέση με τα SAS και υπαναχωρήσεις.

Το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους που δεν έχουν κάνει κατάθεση ακόμα αρκεί να δηλώσουν την προτίμησή τους και να πράξουμε ανάλογα.

Μπορούν οι 4ρεις που έχουν καταθέσει μέχρι στιγμής να πάρουν KNIPEX και υπόλοιποι SAS.

Ο ιδανικός αριθμός συμμετοχών για αγορά KNIPEX είναι 4εις-5ε συμμετοχές και έχει καλυφθεί.

Στείλε μου πμ ενα λογαριασμό!

Εγώ δεν βρήκα πμ. Κάνε ένα κόπο και στείλε πάλι.

Κάποιος κατάθεσε χρήματα σήμερα αλλά δεν χωρίς "Αιτιολογία/Σχόλιο=Nickname", ποιος ?