Ομαδικη αγορα κασετινας Wiha Μερος 2ο

Συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά αυτό δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις. Από το καλοκαίρι που άρχισαν τα capital control έχω κάνει πάνω από 5 παραγγελίες, όλες πληρωμένες με paypal και χρεωστική.
Ετυχε.
Ισως εχεις american express.
Δημητρη αντιλαμβάνομαι τι λές ,ομως μου εχει δεχθει 1 στις 10 αγορες ετσι απευθειας.
Οποτε δεν ειναι λύση σιγουριάς.
Αλλωστε αν δεν ισχυε σε τετοιο βαθμο το προβλημα δεν θα ψαχναμε για revolut ,αφου ολοι σχεδον αγοραζουν απο ebay αρα υπαρχει paypal.

Deathlok ευχαριστουμε!!
Ας ελπισουμε οτι δεν θα υπαρξει και αλλο προβλημα σε αυτη την ομαδικη παραγγελια που περναει τα πάνδεινα :firstprize:

Καλημέρα παιδιά .Ενημερώστε μας αν τελικώς αλλάξει κάτι όσον αφορά το σημείο διανομής που ήταν το Μαρούσι από τον Ιωάννη !

Η παραγγελία έγινε για 9 τεμάχια. Μόλις στείλει shipping details θα τις ποσταρω εδώ. Η παραλαβή θα γίνει από Ηλιούπολη - άγιο Δημήτριο για τους Αθηναίους

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

1) Alexandros, 2 Tεμάχια, (το ένα L-Boxx το παίρνει ο tzoutzis), Κατάθεση: 104 ευρώ
2) Enduras1, 1 Τεμάχιο, (το L-Boxx το παίρνει ο tzoutzis), Κατάθεση: 52 ευρώ
3) stelioss_1, 1 Τεμάχιο, Κατάθεση: 52 ευρώ + 3 ευρώ για αποστολή μέσω ΕΛΤΑ
4) ikomninos, 1 Τεμάχιο, Κατάθεση: 52 ευρώ, οφείλει 3 ευρώ για αποστολή μέσω ΕΛΤΑ
5) dimitrisven, 1 Τεμάχιο, Κατάθεση: 52 ευρώ
6) Sfradel, 1 Τεμάχιο, Κατάθεση: 52 ευρώ + 3ευρώ για αποστολή μέσω ΕΛΤΑ
7) Thimios, 1 Τεμάχιο, Κατάθεση: 52 ευρώ
8) Deathlok, 1 Τεμάχιο, Κατάθεση: 52 ευρώ

Καλημέρα
Το γνωρίζω οτι οφείλω 3 , γιατί ο Κυριάκος δεν θα μπορέσει να μου στείλει τη κασετίνα όπως υπολογίζαμε εξαρχής.
Ιωάννη μιας και το σετ της bosch θα έρθει σε σένα μπορείς να με εξυπηρετήσεις και να μου τα στείλεις και τα 2 μαζί;
Θα σου οφείλω 1,5 αν φυσικά μπορείς, γιατί δε νομίζω και τα 2 μαζί (Wiha, Bosch) να είναι πάνω απο 6 κιλά (3 ΕΛΤΑ).

Ευχαριστώ όλους όσους ενεπλάκησαν με τις παραγγελίες!!!

Λοιπόν οι βαλίτσες έφυγαν σαν δύο πακέτα μου έστειλε και tracking number αλλά δεν δουλεύει ακόμα. Πιο μετά που δεν θα είμαι από κινητό θα ποσταρω

Καλημέρα σε όλους

Ιωάννη τώρα μου ήρθε αναλαμπή οτι εσύ δεν είσαι σε αυτή την παραγγελία :P
Άρα πρέπει να στείλω στον @Deathlok 3 ...

Παιδιά ξέρει κανείς πως γίνεται μετατροπή το tacking number που μου έχουν δώσει για να μπορώ να το δω από Ελλάδα;

Δεν γίνεται δυστυχώς. Υπολόγιζε καμιά 2 εργάσιμες για να παραλάβεις από την στιγμή που μπήκε Ελλάδα.

Καλεις ττα κεντρικα της dhl και μολις το δεμα περασει Ελλαδα σου δινουν το νεο tacking number!

Απάντηση: Re: Ομαδικη αγορα κασετινας Wiha Μερος 2ο

Παιδιά ξέρει κανείς πως γίνεται μετατροπή το tacking number που μου έχουν δώσει για να μπορώ να το δω από Ελλάδα;

Τι εννοείς να το δεις από Ελλάδα ?

Το συγκεκριμένο tracking δεν δείχνει κάτι πάρα μόνο ότι έφυγε από Γερμανία. Γράφει όμως ο τι να το tracking συνεχίζει στην χώρα μας δίνει και ένα λινκ για μετατροπή αλλά δεν δουλεύει

Το συγκεκριμένο tracking δεν δείχνει κάτι πάρα μόνο ότι έφυγε από Γερμανία. Γράφει όμως ο τι να το tracking συνεχίζει στην χώρα μας δίνει και ένα λινκ για μετατροπή αλλά δεν δουλεύει

Δεν υπάρχει μετατροπή Tracking.

Το link που σου δώσανε είναι της DHL Ελλάδος. Τα δέματα από Ευρώπη όμως τα παρακολουθείς από το => https://nolp.dhl.de/nextt-online-public/report_popup.jsp

Όταν θα φτάσει Ελλάδα το πακέτο τότε θα ενημερωθεί το Tracking, μέχρι τότε δεν θα υπάρχει καμιά ενημέρωση.
Τα απλά Δέματα συνήθως θέλουν επτά μέρες για να φτάσουν Ελλάδα, άρα στις 8/παρασκευή θα υπάρξει ενημέρωση των πακέτων.

Όταν φτάσει Ελλάδα μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στην DHL.gr για να σου πουν πότε θα παραδώσουν, υπάρχει περίπτωση να τα παραδώσουν τα ΕΛΤΑ.

Ευχαριστώ παιδιά!

(πιο παλιά με ελτά είχα παραλάβει κάτι που είχε φύγει με dhl από Γερμανία)

Παιδιά πως μπορώ να έχω και εγώ ενημέρωση για την επόμενη ομαδική αγορά?

Παιδιά πως μπορώ να έχω και εγώ ενημέρωση για την επόμενη ομαδική αγορά?
Να παρακολουθεις απλα το φορουμ και τις συζητησεις.

ΥΣ δεν νομιζω να υπαρξει και τριτη αγορα της κασετινας...

Απο την ημέρα που σας βρήκα, σας παρακολουθώ όσο πιο τακτικά γίνεται αλλά δεν σας πρόλαβα. Τη κασετίνα πάντως την έχει το site https://www.passiontec.com/shop/wiha-16054381ct.html που προανέφερε κάποιος σε προηγούμενο post.
Τη χρεώνει 49,00 euro και μεταφορικά 11,90euro.

Από εκεί έγινε η παραγγελία