Ο Μπάμπης είναι μικρός. Δεν έζησε τον πρώτο.
Οι αναμνήσεις του ξεκινάνε από το Eurobasket του 87.
Ο Μπάμπης είναι μικρός. Δεν έζησε τον πρώτο.
Οι αναμνήσεις του ξεκινάνε από το Eurobasket του 87.
Μιχάλη, πόλεμο κατοχή και εμφύλιο δεν ζήσαμε... Πολύ πίσω το πήγες.
Επίσης ξέχασες υποτιμήσεις, αλλαγή νομίσματος, Ολυμπιάδα, πρωτάθλημα Ευρώπης σε ποδόσφαιρο και basket, δύο Καραμανλήδες, δύο Παπανδρέου, δύο Μητσοτάκηδες, Eurovision...
Αργότερα θα θυμηθώ κι άλλα...![]()
Μιχαλη
Aν δεν γινομαι εξαιρετικα αδιακριτος ...
μπορεις να μας αποκαλυψεις (σε παρακαλω πολυ) την ηλικια σου ? :nounder:
Ένα όμορφο promo video από την περιφέρεια Κρήτης εν όψει της όποιας τουριστικής σαιζόν..
Όσοι ασχολούνται με τον τουρισμό-δεν εννοώ φυσικά τον Νίκο-,κάνουν διακοπές,αλλά τις κάνουν όταν τελειώνει η σεζόν.Ευκαιρια να κανετε διακοπες στον τοπο σας οπως δεν θα εχετε ξανακανει ποτε Νικο.
Ωραίο. :smile:Ένα όμορφο promo video από την περιφέρεια Κρήτης εν όψει της όποιας τουριστικής σαιζόν..
Όσοι ασχολούνται με τον τουρισμό-δεν εννοώ φυσικά τον Νίκο-,κάνουν διακοπές,αλλά τις κάνουν όταν τελειώνει η σεζόν.
Τον χειμώνα,αν έχουν και 1-2 γκαρσονιέρες να νοικιάσουν σε κανένα ταλαίπωρο φοιτητή,μια χαρά περνάνε.
Μιχαλη
Aν δεν γινομαι εξαιρετικα αδιακριτος ...
μπορεις να μας αποκαλυψεις (σε παρακαλω πολυ) την ηλικια σου ? :nounder:
Η ηλικία μου δεν είναι δημόσια ανακοινώσιμη. Δεν πρόκειται φυσικά για κανένα κρατικό απόρρητο. Αν όμως παρακολουθούν το φόρουμ και κάποιες μικρούλες;Για να θυμάται τον πόλεμο, αν του πεις να τα εκατοστήσει, θα σε βρίσει.![]()
Yπέροχη η συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ στο Αττικόν. Hats off.....
Συγκινήθηκα πάλι νυχτιάτικα... Αχ Θεέ μου.. Την πέφτω μπας και βρω το velamos μου ξανά σε κανένα γλυκό όνειρο..
Εγώ είχα ένα ίδιο κόκκινο. Ίκαρους νομίζω ότι το λέγανε. Κι εγώ σε αντίστοιχο σκηνικό. Μου το έφερε ο πατέρας μου την ημέρα της γιορτής μου, ενώ δεν τον περίμενα. Τότε έμενε μόνος του στο Μεσολόγγι λόγω μετάθεσης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.