Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room
Εμείς τα παίζαμε 31...
Ολα αυτά τα παιζα στα ζάρια όταν τα διάβαζα![]()
Εμείς τα παίζαμε 31...
Ολα αυτά τα παιζα στα ζάρια όταν τα διάβαζα![]()
Κούτσα Κούτσα προς τη δοξα;O αγαπημένος μου, ήμουν φανατικός συλλέκτης του Μπλεκ, καθηγητής μυστήριος ο χοντρούλης με το περίεργο καπέλο, ο Ρόντι ήταν ο πιτσιρικάς; Αμέσως μετά τον Μπλεκ ήταν η ιστορία του τερματοφύλακα γιατρού, τελευταία το παιδί πάνθηρας αν θυμάμαι καλά, πω πω τι μου θύμισες τώρα.
Είχε κι άλλη ποδοσφαιρική ιστορία, με τον κουτσό τον Λέσλι, το θυμάστε; Λόγω του προβλήματός του η μπάλα έπαιρνε τέτοια φάλτσα που πέρναγε πρώτα απ το σπίτι μου και μετά έμπαινε γκολ.![]()
Κούτσα Κούτσα προς τη δοξα;
Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το θυμάμαι το άτιμο, αλλά μου διαφεύγει ο τίτλος! Ήταν όμως καταπληκτικό κόμικ.Όταν ήμουν φοιτητής, η μάνα μου πέταξε κάτι καφάσια γεμάτα με Μπλεκ, Αγόρι, Τρουένο, Περιπέτεια, Σούπερ Μίκυ και ο Θεός ξέρει και τι άλλο.. Τότε δε με ένοιαξε, τώρα το φυσάω και δεν κρυώνει. Βρε σεις μια που τα λέμε, θυμάται κάποιος ένα σκοτεινό κόμικ με βρυκόλακες-Ναζί;; Μιλάμε για κουκούλωμα ως τα μαλιά, φωτάκι νυχτός αναμένο και τέτοια.. Μέντες σας λέω.... Αλλά ποιό να ήταν;;
Καμιά φορά και βυσσινάδα που αραιώνεις με νερό.[/QUOTE said:Η επονομαζομενη "σουμάδα"! Απίστευτα δροσιστική.
Στάλθηκε από το EML-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το θυμάμαι το άτιμο, αλλά μου διαφεύγει ο τίτλος! Ήταν όμως καταπληκτικό κόμικ.
Στάλθηκε από το EML-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ θυμάμαι να ξεφυλλίζω το BRAVO στην Γερμανία,
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.