Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
να πώ οτι δεν ζηλεύω τις αναμνήσεις σας, θα πώ ψέμματα ! Είχα φίλους που μαζεύαν ΜΠΛΕΚ και Κοκομπίλ και τα χάζευα,όταν γυρνούσαμε για διακοπές στην Ελλάδα.

Εγώ θυμάμαι να ξεφυλλίζω το BRAVO στην Γερμανία,είχα και μεγάλη συλλογή ειδικά από πόστερς των ΑΒΒΑ που συχνά κυκλοφορούσαν σαν ένθετο.

Τα πέταξε εγκληματικά στα σκουπίδια η μητέρα μου όταν ήταν να γυρίσουμε Ελλάδα..:damnyou:

Eγω που τα πεταξα Ο ΙΔΙΟΣ ?
Σε ποιο καζανι να βρασω ? :nounder:
Ειχα την τρελλη ιδεα (πριν 20+ χρονια)
οτι πετωντας το παλιο αφηνα χωρο για το καινουργιο.

Τετοιες Μ@Λ@ΚΙΕΣ ... πληρωνονται.

Το ιδιο εκανα με 4Τ, Πτηση και RAM πριν δεκα χρονια.
Αλλαγη σπιτιου, οποτε .... το παλιο ωφειλε να θυσιαστει.

Τωρα ειμαι .... παμφτωχος ("περιουσιακα").
Ομως δεν μου φταιει καμια μανα .... !

Όταν ήμουν φοιτητής, η μάνα μου πέταξε κάτι καφάσια γεμάτα με Μπλεκ, Αγόρι, Τρουένο, Περιπέτεια, Σούπερ Μίκυ και ο Θεός ξέρει και τι άλλο.. Τότε δε με ένοιαξε, τώρα το φυσάω και δεν κρυώνει. Βρε σεις μια που τα λέμε, θυμάται κάποιος ένα σκοτεινό κόμικ με βρυκόλακες-Ναζί;; Μιλάμε για κουκούλωμα ως τα μαλιά, φωτάκι νυχτός αναμένο και τέτοια.. Μέντες σας λέω.... Αλλά ποιό να ήταν;;

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

O αγαπημένος μου, ήμουν φανατικός συλλέκτης του Μπλεκ, καθηγητής μυστήριος ο χοντρούλης με το περίεργο καπέλο, ο Ρόντι ήταν ο πιτσιρικάς; Αμέσως μετά τον Μπλεκ ήταν η ιστορία του τερματοφύλακα γιατρού, τελευταία το παιδί πάνθηρας αν θυμάμαι καλά, πω πω τι μου θύμισες τώρα.
Είχε κι άλλη ποδοσφαιρική ιστορία, με τον κουτσό τον Λέσλι, το θυμάστε; Λόγω του προβλήματός του η μπάλα έπαιρνε τέτοια φάλτσα που πέρναγε πρώτα απ το σπίτι μου και μετά έμπαινε γκολ. :flipout:
Κούτσα Κούτσα προς τη δοξα;

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θυμαστε τι μας διναν ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ οι θειες και μαναδες ? .... :proud:

16071318_BANILIA-1.jpg

Φτηνο, δροσιστικο, θεογλυκο .... :proud: .... ΜΠΕΙΚΑ ΓΟΥΣΤΑ !

υποβρύχιο το παραδοσιακό (όχι μαστίχα) το τιμώ κανονικά. Καμιά φορά και βυσσινάδα που αραιώνεις με νερό.

Όταν ήμουν φοιτητής, η μάνα μου πέταξε κάτι καφάσια γεμάτα με Μπλεκ, Αγόρι, Τρουένο, Περιπέτεια, Σούπερ Μίκυ και ο Θεός ξέρει και τι άλλο.. Τότε δε με ένοιαξε, τώρα το φυσάω και δεν κρυώνει. Βρε σεις μια που τα λέμε, θυμάται κάποιος ένα σκοτεινό κόμικ με βρυκόλακες-Ναζί;; Μιλάμε για κουκούλωμα ως τα μαλιά, φωτάκι νυχτός αναμένο και τέτοια.. Μέντες σας λέω.... Αλλά ποιό να ήταν;;
Το θυμάμαι το άτιμο, αλλά μου διαφεύγει ο τίτλος! Ήταν όμως καταπληκτικό κόμικ.

Στάλθηκε από το EML-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επίσης θυμάμαι τις πορτοκαλάδες που ήταν σε μεγάλα μπουκάλια, τις αραιώναμε και ήταν μεγάλο hit στα 80s στις επίσκεψεις σε συγγενή-φίλο-γνωστό που νοσηλευόταν.

Το θυμάμαι το άτιμο, αλλά μου διαφεύγει ο τίτλος! Ήταν όμως καταπληκτικό κόμικ.

Στάλθηκε από το EML-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κώστα δε μπορώ να το βρώ πουθενά, έχω φάει μεγάλο σκάλωμα. SS μισοσάπιοι , με κουρελιασμένα ρούχα και κυνόδοντες, και άδεια μάτια.. Εκπληκτικό, φυσικά ασπρόμαυρο..

Έχω φάει πολλές εκκαθαρίσεις μάνας, έχω κάνει κι εγώ δικές μου κατά καιρούς. Τελικά τείνω στο συμπέρασμα ότι όλα αυτά επιτέλεσαν τον σκοπό τους στην ώρα τους, και είμαι ευγνώμων που τα είχα όταν έπρεπε να τα έχω. Τώρα έχουν μόνο νοσταλγικό νόημα, και τελικά όντως, η πολλή νοσταλγία για το παρελθόν το μυθοποιεί και τελικά δε μας αφήνει να απολαύσουμε το παρόν μας.

Είναι κάτι σαν την περίοδο του φανταρικού που τώρα τη σκεφτόμαστε σα μια γλυκιά και ξέγνοιαστη ανάμνηση. Θα το ξανακάναμε αύριο με ευχαρίστηση; Μπαααα :D

ΝΑΙ ... και μενα, σ'αυτο, πηγε το μυαλο μου.
Ομως ο Νικος μιλησε για βρυκολακες-Ναζι.

Αργοτερα, βγηκε και λιγοτερη μακαβρια πικαντικη "λογοτεχνια" ! :proud:

3e8c93331226248591ad5be81013108a.jpg

Η αεροπορια ... και το πεζικο ! Εναεριες και χερσαιες .... ΔΥΝΑΜΕΙΣ ! :proud:

Αν και υπήρχε πολύ πίεση από την μάνα ποτέ δεν με πίεσε/κατάφερε να πετάξω τα άπειρα περιοδικά ή και παιχνίδια που είχα στην συλλογή μου. Το λάθος το έκανα μόνος μου στα 12 μου, αρχικά, που πέταξα όλα τα playmobil που είχα, όταν έπρεπε να μετακομίσουμε σε άλλη περιοχή. Και δεύτερο σφάλμα λίγο μετά λόγω χωρισμού των γονιών μου που έπρεπε πάλι να μετακομίσω που πέταξα κούτες με εκατοντάδες Μπλεκ, περιπέτεια, μικρός ήρωας, Αστερίξ, Ιζνογκούντ, Λούκυ Λουκ, κλπ. Ακόμα το σκέφτομαι και στεναχωριέμαι...

Status
Not open for further replies.