Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Μπααα... για το καλο μου ;

Χτες μιλησα στο τηλεφωνο για ευχες με ενα φιλο που ειναι στελεχος σε μια μεγαλη φαρμακευτικη εταιρια, Αμερικανικη.
Ειναι απο αυτον που ειχα πληροφοριες για Κινα και Ινδια γιατι μεσα στις υποχρεωσεις του ηταν ενα η δυο ταξιδια το μηνα, κυριως σε αυτες τις χωρες, και γνωριζει αυτες τις καταστασεις παραγωγης αλλα και κοινωνιας σαν την καλπικη λιρα. Βεβαια απο τοτε που εγινε ο εγκλεισμος δεν εχει ξαναπαει, μονο τηλεκονφερανς
Τον ρωτησα, τι αλλο, την κυρια ερωτηση... "Εμπιστευεσαι το καινουριο εμβολιο mRNA ?"
"Οχι με τιποτα" μου απανταει στην ψυχρα. Μετα απο λιγη συζητηση,
"Σε τετοιες νεες τεχνολογιες πρεπει να περιμενεις 5 με 10 χρονια", μου λεει, για να δεις αντιδρασεις "και αποθαρυνω και τους δικους μου να το κανουν".

Του λεω "εμενα μου κανει εντυπωση γιατι εφοσον ειναι σαν μια φωτοτυπια που απλα μπαινει στη βιβλιοθηκη για ενημερωση του οργανισμου...γιατι προκαλει αλλεργειες "
Γελασε... Θα δουμε λεει αλλα δεν ειναι αυτο που ανησυχει. Θα περιμενω τουλαχιστον κανα χρονο και θα δω καποιο απο τα κλασσικα εμβολια.

Η τεχνολογία του συνδυασμένου RNA αναπτύσσεται εδώ και 30 χρόνια. Δεν τη λες και νέα. Επι τη ευκαιρία, ο μηχανισμός του εμβολίου της Pfizer είναι μίμηση του μηχανισμού αναπαραγωγής των Ιών. Όλοι οι Ιοί εισάγουν το RNA τους στα κύτταρά μας και τα αναγκάζουν να δημιουργήσουν αντίγραφά τους, είναι ο τρόπος που αναπαράγονται...

Aς παρουμε την 1 στο εκατομμυριο πιθανοτητα οτι το εμβολιο τυπου mRNA ... θα σας(-μας) μεταλλαξει.
Και ας παρουμε και την ακομα πιο τραβηγμενη πιθανοτητα οτι ολος ο ιατρικος κοσμος στρεφεται εναντιον του.
Ποσο καιρο νομζετε οτι θα το πολεμισετε με τα δικα σας αντισωματα (assuming you are over 40s) .... ? ....
6 μηνες ? .... 12 μηνες ? .... 24 μηνες ? .... 48 μηνες ?

Φτανετε αλωβητος (σωος και αβλαβης) στα 5 με 10 χρονια που θα χουμε ΠΛΗΡΗ εικονα των επιπτωσεων του
πανω στο ανθρωπινο γονιδιωμα ?

Φ-Τ-Α-Ν-Ε-Τ-Ε ? ....

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Aς παρουμε την 1 στο εκατομμυριο πιθανοτητα οτι το εμβολιο τυπου mRNA ... θα σας(-μας) μεταλλαξει.
Και ας παρουμε και την ακομα πιο τραβηγμενη πιθανοτητα οτι ολος ο ιατρικος κοσμος στρεφεται εναντιον του.
Ποσο καιρο νομζετε οτι θα το πολεμισετε με τα δικα σας αντισωματα (assuming you are over 40s) .... ? ....
6 μηνες ? .... 12 μηνες ? .... 24 μηνες ? .... 48 μηνες ?

Φτανετε αλωβητος (σωος και αβλαβης) στα 5 με 10 χρονια που θα χουμε ΠΛΗΡΗ εικονα των επιπτωσεων του
πανω στο ανθρωπινο γονιδιωμα ?

Φ-Τ-Α-Ν-Ε-Τ-Ε ? ....

το RNA δε μπορεί να αλλάξει το DNA. Αλήθεια, αυτό που έγραψα πιο πάνω το διάβασες;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

το RNA δε μπορεί να αλλάξει το DNA. Αλήθεια, αυτό που έγραψα πιο πάνω το διάβασες;

Eσυ ... ΔΕΝ με θελεις εδω μεσα. Συμφωνουμε η οχι ... δεν με θελεις !

Κατι για οσους δεν γνωριζουν πολλα-πολλα ...
το DNA (το ανθρωπινο) βρισκεται μεσα στον πυρηνα του κυτταρου.
Το mRNA (του εμβολιου) δρα εξω απο αυτον, στο υπολοιπο κυτταρο.
Απο τον πυρηνα μεχρι την μεμβρανη αυτου. Εκει εισχωρει, ΟΧΙ παραμεσα.

Το "Aς παρουμε" στην πρωτη-πρωτη φραση μου ... τι μπορει να σημαινει (αραγε) ?

Aς παρουμε την 1 στο εκατομμυριο πιθανοτητα οτι το εμβολιο τυπου mRNA ... θα σας(-μας) μεταλλαξει.....

Δεν ειναι γιαυτο που μιλαμε για επιφυλακτικοτητα. Η μεταλαξη που φερνει και λιγο σε φιλμ οποτε γινεται και χαβαλες και ευκαιρια για χασκογελα. Αλλα ειναι, αλλα αστο, εχουν ειπωθει καποια πραγματα εδω μετα οποιος θελει ψαχνει.
Το θεμα ειναι τι στοιχημα βαζει ο καθενας για την ζωη του, ποσο ρισκο με τον ενα τροπο, ποσο με τον αλλο. Και αποφασιζει. Το ιδιο κανουν και οι γιατροι οι ιδιοι για τον εαυτο τους.

Γιωργο

Εχεις μια βεβαιοτητα και μια πιθανοτητα.
Η βεβαιοτητα ειναι οτι ΔΕΝ φτανεις στα 5 (η 10) χρονια ΑΛΩΒΗΤΟΣ.
Η πιθανοτητα ειναι οτι παιρνεις παραταση ΖΩΗΣ ακομα και αν μεταλλαχθεις
(που δεν ειναι τοσο παιδικα απλο γιατι ΔΕΝ μπορει να μεταλλαχθει ολο το DNA
μονο καποια ελαχιστα νουκλεοτιδια του ... ΔΕΝ θα γινεις alien.)

Τι επιλεγεις ?

(δεν μπορω να το κανω απλουστερο ... )

Δεν ειναι γιαυτο που μιλαμε για επιφυλακτικοτητα. Η μεταλαξη που φερνει και λιγο σε φιλμ οποτε γινεται και χαβαλες και ευκαιρια για χασκογελα. Αλλα ειναι, αλλα αστο, εχουν ειπωθει καποια πραγματα εδω μετα οποιος θελει ψαχνει.
Το θεμα ειναι τι στοιχημα βαζει ο καθενας για την ζωη του, ποσο ρισκο με τον ενα τροπο, ποσο με τον αλλο. Και αποφασιζει. Το ιδιο κανουν και οι γιατροι οι ιδιοι για τον εαυτο τους.

Το ξαναγράφω, γιατί μάλλον δεν έγινε αντιληπτό. Ο μηχανισμός του εμβολίου είναι ο μηχανισμός που χρησιμοποιούν οι Ιοί. Όσες πιθανότητες έχεις να μεταλαχθεί το DNA σου από το επόμενο κρυολόγημα σου, άλλες τόσες πιθανότητες έχεις να μεταλαχθείς από το εμβόλιο της Pfizer.

Αυτές τις μέρες δεν κατάλαβα τίποτα.. Δούλευα συνέχεια, θα πάω και το Σάββατο δεν ευχαριστήθηκα καραντίνα.
Κατά τα αλλά βλέπω κόσμο έξω αρκετό, πήγα να δοκιμάσω click away για το καλό, αλλά με παίδεψε. Ξέσπασα στο Σκρουτζ και Αμαζον.
Με αυτά και με αυτά βλέπω και τον Γενάρη τα πάντα κλειστά γιατί οι περισσότεροι είναι ανεγκέφαλοι και οι έλεγχοι είναι της πλάκας. Μόνο στα διόδια με ελέγχουν κάθε μέρα

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

..........................

Η βεβαιοτητα ειναι οτι ΔΕΝ φτανεις στα 5 (η 10) χρονια ΑΛΩΒΗΤΟΣ.
...............................

Και αυτο πιθανοτητα ειναι και που μαλιστα εξαρταται και απο τον τροπο συμπεριφορας σου και τα μετρα που παιρνεις.
Εγω δεν σκοπευω να κολησω.
Οταν και αν κολησω, τοτε θα αρχισει μια αλλη πιθανοτητα. Αλλα εχω συγκεκριμενη στρατηγικη για να μην μου συμβει.

Με αυτά και με αυτά βλέπω και τον Γενάρη τα πάντα κλειστά γιατί οι περισσότεροι είναι ανεγκέφαλοι και οι έλεγχοι είναι της πλάκας. Μόνο στα διόδια με ελέγχουν κάθε μέρα

αν λαβουμε υποψιν τι ειπε ο Φαουτσι για την χωρα του σημερα ε καπως ετσι θα πορευτει και ολος ο πλανητης.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Εγω δεν σκοπευω να κολλησω.

Οσο κουραγιο και αν εχω ... μετα απο ΤΕΤΟΙΑ δηλωση ... δεν δυναμαι να επιχειρηματολογησω.

I rest my case .... (και αραζω στον καναπε)

Ισως με το περασμα του χρονου ... καποιος απο τους δυο μας ... αντιληφθει οτι καπου λαθευει.

Μπορει να ειμαι ΕΓΩ αυτος !

Ο κακομοιρης ο λογιστης (ακριβως εξω απο την εισοδο) .... ανοιξε το μαγαζι (μολις τωρα).

- Θυμιο ... τετοια ωρα ?
- Ασε Μανο ... αλλαξαν οδηγιες τελευταια στιγμη !

Δεν τον ρωτησα "ποιες οδηγιες" .... εχει νοημα ? Ελλαδα βρισκομαστε ... :nounder:

...Οι Γερμανοί άρχισαν τις τσιγκουνιές,......ακόμα πριν καλά-καλά αρχίσει ο εμβολιασμός!

Πρεπει να εχει πεσει τρελλο κραξιμο στις Βρυξελλες γιατι η γερμανια παρεκαμψε τις συμφωνιες προμηθειας που εκανε η ΕΕ για λογαριασμο ολων των κρατων και εκανε και διμερεις για εξτρα εμβολια.

Ο κ. Καπραβέλος, μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN, δήλωσε μεταξύ άλλων πως η πίεση στο σύστημα υγείας δεν λέει να κοπάσει, ενώ εξέφρασε την επιφυλακτικότητά του για το άνοιγμα της αγοράς, ώστε "να μην ζήσουμε εικόνες Βρετανίας", όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ακόμα, ανέφερε πως με την πανδημία είδαμε τον θάνατο να μας κερδίζει και πως οι αριθμοί των νεκρών στη χώρα είναι σα να πέφτει ένα αεροπλάνο κάθε 3 μέρες.
Τέλος, ο κ. Καπραβέλος τόνισε πως το εμβόλιο κατά της covid-19 ενδέχεται σε μερικές κατηγορίες να είναι υποχρεωτικό για τους πολίτες.

"Το εμβόλιο θα είναι υποχρεωτικό για αυτούς που έχουν σχέση με ανθρώπους. Δεν μπορείς να είσαι δικηγόρος και να βλέπεις κόσμο. Δεν μπορείς να βάζεις σε κίνδυνο τους άλλους. Το εμβόλιο είναι ένα δώρο, δε μπορούμε να καθόμαστε αμήχανοι απέναντί του, δε μπορούμε να το αφήσουμε, εφόσον έχει την αποτελεσματικότητα που λένε", ανέφερε.

https://www.news247.gr/koinonia/.9096876.html

Πρεπει να εχει πεσει τρελλο κραξιμο στις Βρυξελλες γιατι η γερμανια παρεκαμψε τις συμφωνιες προμηθειας που εκανε η ΕΕ για λογαριασμο ολων των κρατων και εκανε και διμερεις για εξτρα εμβολια.

Eμ τι η Μ Βρετανια να κανει διμερεις και να παιρνει και τα εμβολια ενα μηνα πριν και η Γερμανια να μην κανει ; :BDGBGDB55:

Eμ τι η Μ Βρετανια να κανει διμερεις και να παιρνει και τα εμβολια ενα μηνα πριν και η Γερμανια να μην κανει ; :BDGBGDB55:

Θα πάρουν τα εμβόλια που προορίζονται για τη Γαλλία, έτσι κι αλλιώς εσείς δεν τα θέλετε από ότι φαίνεται: Η γαλλική κυβέρνηση "χαϊδεύει" τους αντιεμβολιαστές καθυστερώντας το πρόγραμμα εμβολιασμού

Σύμφωνα με το άρθρο μόλις 40% των Γάλλων είναι πρόθυμοι να εμβολιαστούν.

Θα πάρουν τα εμβόλια που προορίζονται για τη Γαλλία, έτσι κι αλλιώς εσείς δεν τα θέλετε από ότι φαίνεται: Η γαλλική κυβέρνηση "χαϊδεύει" τους αντιεμβολιαστές καθυστερώντας το πρόγραμμα εμβολιασμού

Σύμφωνα με το άρθρο μόλις 40% των Γάλλων είναι πρόθυμοι να εμβολιαστούν.

Αντε, παλι τυχεροι εισαστε :2thumb22sup:

Status
Not open for further replies.