Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Στέλιο ο βοριάς στη βόρεια Κρήτη φέρνει τρικυμία. Στα νότια που είμαι εγώ, που είναι στεριανός, είναι όπως το λες. Αλλά η θάλασσα τότε είναι ποταμός...
Το σκεφτόμουνα ότι έτσι θα συμβαίνει. Στεριανός αέρας. Τι ωραίες λέξεις...
Ευχαριστώ Νίκο.

Στάλθηκε από το SM-P600 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σήμερα έκανε το εμβόλιο για τον covid (1η δόση) ο πατέρας μου.

Πολύ καλά οργανωμένοι και περιποιητικοί με τους ηλικιωμένους στο νοσοκομείο.

Μπράβο τους!

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Μπράβο τους!

Μπράβο Χρήστο.!

Να είναι γερός ο άνθρωπος και να τον χαίρεστε για πολλά χρόνια!

Μπράβο τους!

Χρηστο εκανε εμβολιο που ειναι ενα ; Η εκανε πρωτη δωση απο αυτα που ειναι δυο δωσεις ;

Μπραβο η σωστη αποσταση δωσεων. Ελπιζω και ευχομαι να σεβαστουν την ημερομηνια. Γιατι εδω εχει γινει το ελα να δεις...

Από το ηλεκτρονικό σύστημα του εμβολιασμού όταν κλείνεις ραντεβού καθορίζονται ταυτόχρονα και τα δύο ραντεβού.

Σου έρχεται mail και SMS που δείχνουν ημερομηνία, ώρα και εμβολιαστικό κέντρο και για τα δύο ραντεβού.

Τρεις μέρες πριν το ραντεβού αρχίζουν και σου στέλνουν e-mail και *sms υπενθύμισης.

Δεν νομίζω να μπορούν να τα αλλάξουν γιατί θα γίνει χαμός.

Καραντίνα for ever λέμε......

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθει ο κόσμος να κερδίσει. Δεν το λέω για εξυπνάδα, ειλικρινά η μόνη ουρά που έχω στηθεί στην ζωή μου είναι για τράπεζα και για συναυλία.

Να κάτσω στην ουρά για κάλτσες και παπούτσια;;;; Ασύλληπτο μου φαίνεται. Τόσο πολύ εξαρτημένοι υπάρχουν; Ειδικά τώρα που από το ίντερνετ παραγγέλνεις τα πάντα;

https://www.protothema.gr/greece/ar...o-mahi-gia-na-tirithoun-apostaseis-kai-metra/

Εδώ βρε Τάσο πήγανε μαζικά για μπάνιο μέσα στον Γενάρη...
Θυμάσαι να γινότανε ποτέ αυτό? ή να υπήρχε χειρότερη συγκυρία να το κάνουν?

Είναι σαν να έχουν γονίδιο ηλιθιότητας και να τους βάζει να κάνουν μλκιες ενστικτωδώς.

Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

Καραντίνα for ever λέμε......

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθει ο κόσμος να κερδίσει. Δεν το λέω για εξυπνάδα, ειλικρινά η μόνη ουρά που έχω στηθεί στην ζωή μου είναι για τράπεζα και για συναυλία.

Να κάτσω στην ουρά για κάλτσες και παπούτσια;;;; Ασύλληπτο μου φαίνεται. Τόσο πολύ εξαρτημένοι υπάρχουν; Ειδικά τώρα που από το ίντερνετ παραγγέλνεις τα πάντα;

https://www.protothema.gr/greece/ar...o-mahi-gia-na-tirithoun-apostaseis-kai-metra/
Κάποιοι είμαστε εξωγήινοι μεταξύ γήινων.
Παρομοίως ποτέ δεν κατάλαβα τις ουρές έξω από μια καφετέρια σε μια πόλη που και να σκονταψεις σε καφέ πέφτεις

Status
Not open for further replies.