Άκης ταβλαδόρος χάνει στη Σίφνο
αχ μωρε τι γλυκια μαμα!Πριν δύο χρόνια έγινε αυτό το περιστατικό:
- Βγάζω το σκυλί βόλτα (westie)
- Πρόσεχε, είναι μία τρελλή γάτα έξω.
- Θα προσέχω.
Με το που ανοίγω την εξώπορτα της πολυκατοικίας βλέπω μία γατουλα έξαλλη. Σηκωμένη τρίχα, κάνει ένα τσαφ γραπώνεται στο σκυλάκι, κλωτσιά στη γάτα φεύγουμε τρέχοντας. Στην επιστροφή τα ίδια. Φορτώνω, θα του βγάλει τα μάτια η βρωμόγατα. Ανεβαίνω στο σπίτι, αφήνω το σκυλί, παίρνω ένα ποτήρι νερό. Η γάτα απέξω. Αδειάζω το νερό πάνω της.
Η γάτα βγάζει μία φωνή και μ' απειλεί. Δεν κουνιέται ρούπι. Όπως την κοιτάζω ακούω κάτι νιαουρίσματα. Κοιτάζω, μέσα στην πρασιά 4 νεογέννητα γατάκια. Μπαίνω στο ψιλικατζιδικο για γατοτροφή. Την δίνω στην έξαλλη γάτα και φεύγω. Προστάτευε τα μωρα της. Συγκινήθηκα από την αυτοθυσία της γατούλας.
Την επόμενη ημέρα κατεβαίνω κάτω με το σκυλί και την κονσέρβα ανοικτή.
Μην το κουράζω, η "αγριόγατα" σε 3 ημέρες άρχισε να φιλάει το σκυλί μου. Τα γατάκια είχαν το σκυλί σαν αδελφάκι τους. Κατεβαίναμε κάτω και τρίβονταν πάνω της. Μας ακολουθούσαν στη βόλτα.
Ζώα σου λένε μετά.
UtvbΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ!![]()
Τέλεια!
Χρήστο παίζεις με το πόνο μας ;
Εχεις βαλει καμια σχαρα να καιει ? ....
Γιατι εμενα δειχνει 32 σταθερα !![]()
αχ μωρε τι γλυκια μαμα!
Το nickname μου, υποδηλώνει και την ηλικία μου.
Θυμάμαι αρχές δεκαετίες 90', κανά 2 χρονιές κατέβαινε ένας θείος μου στην ευρύτερη περιοχή του Ν. Ηλείας για μεροκάματο, στο μάζεμα καρπουζιών και όποτε ανέβαινε......μπουκιά και συχώριο τα καρπούζια που τρώγαμε!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Όπως πολύ σωστά λέει κι ο stel67, στην Ελλάδα αντενδείκνυται, ελέω ζέστης. Προχθές ψήσαμε με ένα φίλο μου κάτι πανσέτες και λουκάνικα, μα το μετανιώσαμε, αν και ξεκινήσαμε 9.30 το βράδυ. Από Σεπτέμβρη πάλι! :2thumb22sup:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.