Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Άκης ταβλαδόρος χάνει στη Σίφνο
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Επειδη παρακολουθω οnline εναν επισημο τοπικο μετεωρολογικο σταθμο ιδιοκτησιας Εθνικου Αστεροσκοπειου ο περσινος Ιουνιος ειχε μεση θερμοκρασια 23.7 ενω ο φετινος χωρις ακομα να εχει βγει ο μηνας η μεση θερμοκρασια ειναι 25.6...

Για να δειτε με επισημους τοπικους σταθμους τις μετρησεις που θελετε μπειτε εδω www.metar.gr --> Πινακες Σταθμων

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Άκης ταβλαδόρος χάνει στη Σίφνο

Bρηκανε αφορμη να ανεβασουν την πιεση στον μπαρμπα. :laugh:
Σαν δεν ντρεπονται λιγο .... ο αλλος εφερνε το ζαρι του Τουταγχαμων
και τον κουρδιζε (απο πανω) τον μπαρμπα .... :p .... κουδουνι τον εκανε !

Ο μπάρμπας κατεβαίνει στη Σίφνο από την Αθήνα, μόνο και μονο, για να παίξει τάβλι!
Επικός!

Ανοίγω το PC στη δουλειά και βλέπω ένα μήνυμα του στυλ "Τα αρχεία σου είναι ακριβώς εκεί που τα άφησες".
:blink:
Μάνα;
Εσύ;
WTF?
Τελικά είχε κάνει μόνο του αναβάθμιση σε 10 μέσα στο ΣΚ!
What's next?
"Ζακέτα να βάλεις";

Ανοίγω το PC στη δουλειά και βλέπω ένα μήνυμα του στυλ "Τα αρχεία σου είναι ακριβώς εκεί που τα άφησες".
:blink:
Μάνα;
Εσύ;
WTF?
Τελικά είχε κάνει μόνο του αναβάθμιση σε 10 μέσα στο ΣΚ!
What's next?
"Ζακέτα να βάλεις";

Μήπως να το ψάξεις λίγο? :HTEHETH63:

Πριν δύο χρόνια έγινε αυτό το περιστατικό:
- Βγάζω το σκυλί βόλτα (westie)
- Πρόσεχε, είναι μία τρελλή γάτα έξω.
- Θα προσέχω.
Με το που ανοίγω την εξώπορτα της πολυκατοικίας βλέπω μία γατουλα έξαλλη. Σηκωμένη τρίχα, κάνει ένα τσαφ γραπώνεται στο σκυλάκι, κλωτσιά στη γάτα φεύγουμε τρέχοντας. Στην επιστροφή τα ίδια. Φορτώνω, θα του βγάλει τα μάτια η βρωμόγατα. Ανεβαίνω στο σπίτι, αφήνω το σκυλί, παίρνω ένα ποτήρι νερό. Η γάτα απέξω. Αδειάζω το νερό πάνω της.
Η γάτα βγάζει μία φωνή και μ' απειλεί. Δεν κουνιέται ρούπι. Όπως την κοιτάζω ακούω κάτι νιαουρίσματα. Κοιτάζω, μέσα στην πρασιά 4 νεογέννητα γατάκια. Μπαίνω στο ψιλικατζιδικο για γατοτροφή. Την δίνω στην έξαλλη γάτα και φεύγω. Προστάτευε τα μωρα της. Συγκινήθηκα από την αυτοθυσία της γατούλας.
Την επόμενη ημέρα κατεβαίνω κάτω με το σκυλί και την κονσέρβα ανοικτή.
Μην το κουράζω, η "αγριόγατα" σε 3 ημέρες άρχισε να φιλάει το σκυλί μου. Τα γατάκια είχαν το σκυλί σαν αδελφάκι τους. Κατεβαίναμε κάτω και τρίβονταν πάνω της. Μας ακολουθούσαν στη βόλτα.
Ζώα σου λένε μετά.

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Πριν δύο χρόνια έγινε αυτό το περιστατικό:
- Βγάζω το σκυλί βόλτα (westie)
- Πρόσεχε, είναι μία τρελλή γάτα έξω.
- Θα προσέχω.
Με το που ανοίγω την εξώπορτα της πολυκατοικίας βλέπω μία γατουλα έξαλλη. Σηκωμένη τρίχα, κάνει ένα τσαφ γραπώνεται στο σκυλάκι, κλωτσιά στη γάτα φεύγουμε τρέχοντας. Στην επιστροφή τα ίδια. Φορτώνω, θα του βγάλει τα μάτια η βρωμόγατα. Ανεβαίνω στο σπίτι, αφήνω το σκυλί, παίρνω ένα ποτήρι νερό. Η γάτα απέξω. Αδειάζω το νερό πάνω της.
Η γάτα βγάζει μία φωνή και μ' απειλεί. Δεν κουνιέται ρούπι. Όπως την κοιτάζω ακούω κάτι νιαουρίσματα. Κοιτάζω, μέσα στην πρασιά 4 νεογέννητα γατάκια. Μπαίνω στο ψιλικατζιδικο για γατοτροφή. Την δίνω στην έξαλλη γάτα και φεύγω. Προστάτευε τα μωρα της. Συγκινήθηκα από την αυτοθυσία της γατούλας.
Την επόμενη ημέρα κατεβαίνω κάτω με το σκυλί και την κονσέρβα ανοικτή.
Μην το κουράζω, η "αγριόγατα" σε 3 ημέρες άρχισε να φιλάει το σκυλί μου. Τα γατάκια είχαν το σκυλί σαν αδελφάκι τους. Κατεβαίναμε κάτω και τρίβονταν πάνω της. Μας ακολουθούσαν στη βόλτα.
Ζώα σου λένε μετά.
αχ μωρε τι γλυκια μαμα!

"Ανεκδοτο" που συνεβει την Τεταρτη σε προφορικα δευτερης ευκαιριας για απολυτηριο οπως μου το διηγηθηκαν...

καθηγητης : ....δεν βλεπουμε ολες τις πλευρες ενος κυβου, αλλα γνωριζουμε ποσες εχει...εξαλλου ποσες πλευρες εχει ενας κυβος ;
μαθητης: ξερω γω
μ: ..... 9.
κ: 9 !!!!???
μ: bah....Εξαρταται απο τον κυβο

Οταν σας λεω, καπως, καποιοι, καποτε πρεπει να μας κλεβει την εξυπναδα σιγα-σιγα. Δεν μπορει.

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ!
a040.gif

Τέλεια!

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Hi View attachment 129492View attachment 129493View attachment 129494View attachment 129495View attachment 129492View attachment 129492
Το nickname μου, υποδηλώνει και την ηλικία μου.

Θυμάμαι αρχές δεκαετίες 90', κανά 2 χρονιές κατέβαινε ένας θείος μου στην ευρύτερη περιοχή του Ν. Ηλείας για μεροκάματο, στο μάζεμα καρπουζιών και όποτε ανέβαινε......μπουκιά και συχώριο τα καρπούζια που τρώγαμε!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Όπως πολύ σωστά λέει κι ο stel67, στην Ελλάδα αντενδείκνυται, ελέω ζέστης. Προχθές ψήσαμε με ένα φίλο μου κάτι πανσέτες και λουκάνικα, μα το μετανιώσαμε, αν και ξεκινήσαμε 9.30 το βράδυ. Από Σεπτέμβρη πάλι! :2thumb22sup:

Γιατί οι ταβέρνες παίζουν ακόμα τα τραγούδια του 70? Τζαμαικα, ο πιο καλός ο μαθητής, το πουκάμισο το θαλασσί ? Φαίνεται η λαϊκή μουσική μετά το 80 δεν υπάρχει.
Αλλά έλεος πια με το 70. Κολλήσαμε με το ελληνικό κινηματογράφο.
Ας βάλουν λίγο πυξ λαξ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ναύτης βγήκε στη στεριά. Λες και βγήκαμε να φάμε με τον μακαρίτη πατέρα μου Κυριακή μεσημέρι.

Status
Not open for further replies.