Cicadelic Ranger
AVClub Fanatic
- 16 December 2014
- 15,630
Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room
Μπραβοοοοο.........παρακεντηση το λενε.
Μαζι σας ξαναμαθαινω τα Ελληνικα μου. Μερες τωρα εσπαγα τ κεφαλι μου πως το λενε στα Ελληνικα.
Infiltrations εδω.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Μπαα εγω αυτα τα βλεπω σαν παρασημα :music-smiley-006:

Αυτη η φωτο μου θυμιζει τον πατερα μου καπως οταν ημουν μικρος...καπως ετσι με φαβοριτες μπουφαν περιεργα καμπανες παντελονια και κυριως...ΚΥΡΙΩΣ... Κατι οικοδομες πισω απο χωματοδρομους με τσιμεντολιθους που δεν τελεωναν σχεδον ποτε εκει που ηταν τα "εξωχικα"...
Αλλα τι ωραια που περνουσαμε...
Αλλος κοσμος.
Δυσκολος μεροκαματαρης αλλα ξενιαστος. Τουλαχιστον για μας τα παιδια.
......
@CR, περιαρθρίτιδα έχω τελικά. Είχες δίκιο. Δεν γίνομαι Wolverine. Την άλλη Τέταρτη πάω για παρακέντηση.
Μπραβοοοοο.........παρακεντηση το λενε.
Μαζι σας ξαναμαθαινω τα Ελληνικα μου. Μερες τωρα εσπαγα τ κεφαλι μου πως το λενε στα Ελληνικα.
Infiltrations εδω.
Αυτό μάλλον είναι τα γηρατειά. Να σε ξέρει η γραμματέας του ορθοπεδικού με το μικρό σου όνομα.
Για τους νεώτερους, μην χαλιέστε με χαζομάρες. Be kind with your knees (back and shoulders, συμπληρώνω εγώ).
Μπαα εγω αυτα τα βλεπω σαν παρασημα :music-smiley-006:
Αρχαια πραγματα .... ειναι αυταroud: .....
![]()
.... χωματοδρομοι, γκαζοζα και ραδιοφωνακι (με THD 99%)
Ειναι και η εποχη που η disco κατεστρεψε τα ονειρα του Supersonic.
Παει το ροκ .... εγινε μπλουζακι για αχωνευτους .... :flute:
Αυτη η φωτο μου θυμιζει τον πατερα μου καπως οταν ημουν μικρος...καπως ετσι με φαβοριτες μπουφαν περιεργα καμπανες παντελονια και κυριως...ΚΥΡΙΩΣ... Κατι οικοδομες πισω απο χωματοδρομους με τσιμεντολιθους που δεν τελεωναν σχεδον ποτε εκει που ηταν τα "εξωχικα"...
Αλλα τι ωραια που περνουσαμε...
Αλλος κοσμος.
Δυσκολος μεροκαματαρης αλλα ξενιαστος. Τουλαχιστον για μας τα παιδια.
Last edited: