Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

......
@CR, περιαρθρίτιδα έχω τελικά. Είχες δίκιο. Δεν γίνομαι Wolverine. Την άλλη Τέταρτη πάω για παρακέντηση.

Μπραβοοοοο.........παρακεντηση το λενε.
Μαζι σας ξαναμαθαινω τα Ελληνικα μου. Μερες τωρα εσπαγα τ κεφαλι μου πως το λενε στα Ελληνικα.
Infiltrations εδω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αυτό μάλλον είναι τα γηρατειά. Να σε ξέρει η γραμματέας του ορθοπεδικού με το μικρό σου όνομα.
Για τους νεώτερους, μην χαλιέστε με χαζομάρες. Be kind with your knees (back and shoulders, συμπληρώνω εγώ).

Μπαα εγω αυτα τα βλεπω σαν παρασημα :music-smiley-006::flipout::flipout::flipout:

Αρχαια πραγματα .... ειναι αυτα :proud: .....

kkoinousis6.jpg

.... χωματοδρομοι, γκαζοζα και ραδιοφωνακι (με THD 99%)

Ειναι και η εποχη που η disco κατεστρεψε τα ονειρα του Supersonic. ;)
Παει το ροκ .... εγινε μπλουζακι για αχωνευτους .... :flute:

Αυτη η φωτο μου θυμιζει τον πατερα μου καπως οταν ημουν μικρος...καπως ετσι με φαβοριτες μπουφαν περιεργα καμπανες παντελονια και κυριως...ΚΥΡΙΩΣ... Κατι οικοδομες πισω απο χωματοδρομους με τσιμεντολιθους που δεν τελεωναν σχεδον ποτε εκει που ηταν τα "εξωχικα"...

Αλλα τι ωραια που περνουσαμε...
Αλλος κοσμος.
Δυσκολος μεροκαματαρης αλλα ξενιαστος. Τουλαχιστον για μας τα παιδια.

Last edited:
Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

@CR, δεν τους λες και κανένα μεγαλοσυγκροτημα τους The The. Πέρασαν (κιόλας) και 27 χρόνια από το 89. Βράστα & άστα.
Εμένα τότε μου άρεσαν πολύ οι Prefab Sprout....

Oχι βεβαια...τα μεγαλοσυγκροτηματα εκεινη την εποχη ηταν Joy Division, Bauhaus, Cure, Viollent Femmes, Fad Gadget, Edwqrd Ka-Spell και oi Legendqry Pink Dots, P.I.L., Dream Syndicate, David Sylviqn και οι Japan, Nick Cave, The Sounds, Sunnyboys, Jam, Television Personnnalities, Simple Minds, U2 Φυσικα οι Clash & oi Ramones και αλλα που ξεχναω...
Α ...και 2 μπαντες που ειναι καθαρα 70ς αλλα δεν μπορω -δεν γινεται- να μην τις καταταξω στην εποχη των 80ς.
Συγνωμη για τον αναχρονισμο δεν φταιω εγω αυτοι φταινε που ηταν χρονια πριν την εποχη τους.

Εννοω τους Cockney Rebel και τους Television....

Συγνωμη αλλα αυτοι επρεπε να παιζουν στα 80ς ηδη...

Για τους Σεξοπιστολαδες ουτε κουβεντα...εβαλα την ομαλη τους εκελιξη πιο πανω.

Οι Prefab Sprout εχουν εναν λυρισμο και ενα "βαρδισμο" (σορρυ για τιν νεολογισμο) που μου αρεσει
Αλλα περιεργως τους αισθανομαι καπως πιο συγχρονους. Πιο κοντινους. Κοντα στις νεομπαλαντες των 90ς.

Σε dance, Soul κλπ?

Ξεχασες τους Smiths, Style Council, Fun boy 3, specials

Dance δεν ακουγα τοτε. Hμουν ροκας 100% :flipout::flipout::flipout::flipout:
Μονο στα νησια στα κλαμπ για καμακ, αλλα δεν ηξερα τι ακουγα εκει :drool1:

Βεβαια ξεχασα ενα βασικο...Το μνημειο !!!

Dire Staits

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Δυο φορες την εβδομαδα .... δυο απλωτες σε κολυμβητηριο ... και θα ξαναγινεις τζοβενο.

Αλλα βεβαια ... ΔΕΝ γινεται κολυμβητηριο και τσιγαρο ...
Δεν βοηθάει το κολύμπι στους ώμους.
Θα το γυρίσω στο άτμισμα. Έχεις δίκιο.

Αλλα εγινε τοσο κλασικο πoυ ξεχασαμε τι ηταν...New Wave.

Οπως και ο Sting

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Το κολυβι ειναι θανατος*. Εγω επαθα την κριση του 2000 (οταν εκανα μνεια γιακορτιζονη) γιατι εκανα μια κοντρα στο κολυμπι.

Αλλα μετα με υπτιο με τον ρυθμο σου μπορεις να το ρεγουλαρεις.

Για μενα το χειροτερο ειναιι οι ρακετες.

Αντιθετα εκανα μποξ, κικ μποξινγκ, μποξ αμερικαιν, μεχρι πριν 3 χρονια...υπεφερα αλλα τα εβγαζα τα σπαρινγκ εστω και με πονοο.

Οι ρακετες ομως ειναι δυσκολες για μενα τουλαχιστον.

*Αμα φορτσαρεις

@CR, The Tunnel of love, το καλύτεροτερο τους
Το σχησαμε το νήμα

Το μουσικοποιησαμε ;)

Κόψε το εντελώς.
Το άτμισμα είναι "παραλαγή στο ίδιο θέμα". Πάλι γύρω από την νικοτίνη περιστρέφεται και λίγο πολύ ίδιες κινήσεις τελετουργικό κ.λπ.

Αν θέλεις την άποψή μου, πήγαινε σε ένα πνευμονολόγο και ξεκίνησε θεραπεία με το champix
To έκανα και πιάνει.

Το κολυμπι ειναι θανατος*. Εγω επαθα την κριση του 2000 (οταν εκανα μνεια για κορτιζονη) γιατι εκανα μια κοντρα στο κολυμπι.
*Αμα φορτσαρεις

Και γιατι πρεπει να φορτσαρεις (στο κολυμπι) ? ....
Τι ειδους κοντρα εκανες ? Δεν καταλαβα ....

Και γιατι πρεπει να φορτσαρεις (στο κολυμπι) ? ....
Τι ειδους κοντρα εκανες ? Δεν καταλαβα ....

Ασε ηταν μια γοργονα στην παραλια...του στυλ..."μπορεις να με πιασεις ??? ".
Και ηταν και του αθληματος και λοιπα και λοιπα.
Τι να λεμε τωρα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Κόψε το εντελώς.
Το άτμισμα είναι "παραλαγή στο ίδιο θέμα". Πάλι γύρω από την νικοτίνη περιστρέφεται και λίγο πολύ ίδιες κινήσεις τελετουργικό κ.λπ.

Αν θέλεις την άποψή μου, πήγαινε σε ένα πνευμονολόγο και ξεκίνησε θεραπεία με το champix
To έκανα και πιάνει.
Το δοκίμασα το champix. Είμαι επαγγελματίας καπνιστής, δεν έπιασε, μόνο εφιάλτες μου έφερνε. Παρακολούθησα το πρόγραμμα του Ευαγγελισμού κατά του καπνίσματος, αλλά δεν...
Το μόνο που είχε αποτέλεσμα ήταν το γυμναστήριο. Δεν κάπνιζα μερικές ώρες πριν και μερικές ώρες μετά και είδα αμέσως διαφορά.
Μετά παράτησα το γυμναστήριο.
Μάλλον θα αρχίσω πάλι το άτμισμα. Δεν πάει άλλο.

Last edited:
Κατι που ακουσα ...

Οχι καπνισμα ΑΚΡΙΒΩΣ μετα το γυμναστηριο ... η την ασκηση (το σετ) ...
τοτε που οι κυψελιδες στους πνευμονες εχουν ανοιξει διαπλατα εξαιτιας της υπερπροσπαθειας για οξυγονωση στο αιμα.
Εικοσι λεπτακια μετα .... minimum 20 λεπτακια !

criss@ πόσα χρόνια έχεις που το σταμάτησες?
stel67@ θα δοκιμάσω εγω μια θεραπεία αυτες τις μέρες,χωρίς χάπια εγκεφαλική, αν πιάσει θα σου πω να την κάνεις.
Το θέμα είναι να το θες να το κόψεις, γιατί εγώ δε θέλω αλλά θα το κάνω γιατι εδώ και καιρό καπνίζω με τύψεις.

sr71b@ Μου θύμισες μια εικόνα παλιά που στην ηλικία των 20 πήγαινα γυμναστήριο με φίλους, για το χαβαλέ πιο πολύ, και όταν τελειώναμε πηγαίναμε απο κάτω που είχε μια καφετέρια και ξεχαρμανιάζαμε μέχρι που μια μέρα κατέβηκε ο γυμναστής και μας άρχισε στις ψιλές!
Αυτά μας έλεγε και αυτός τότε αλλά που μυαλό.

Κόψε το εντελώς.

To έκανα και πιάνει.

Οι γονεις μου που δοκιμασαν το champix και δεν τα καταφεραν και ειχαν γινει απαραδεκτοι για μηνες. Μιλαμε για επιθετικη συμπεριφορα, μονιμο εκνευρισμο, εφιαλτες κλπ, κλπ... Φανταστειτε πως ηταν επιθετικοι και με μενα που με βλεπουν 3-4 φορες το χρονο.

Το ατμισμα βοηθαει απιστευτα. Επεσα απο 25-30 τσιγαρα (στην Ελλαδα) στα 20 (Αγγλια) στα 15 (ΗΠΑ) και τωρα με το ατμισμα ειμαι στα 4-5 το καλοκαιρι και στο 0-1 το χειμωνα.

sr71b@ Μου θύμισες μια εικόνα παλιά που στην ηλικία των 20 πήγαινα γυμναστήριο με φίλους, για το χαβαλέ πιο πολύ, και όταν τελειώναμε πηγαίναμε απο κάτω που είχε μια καφετέρια και ξεχαρμανιάζαμε μέχρι που μια μέρα κατέβηκε ο γυμναστής και μας άρχισε στις ψιλές!
Αυτά μας έλεγε και αυτός τότε αλλά που μυαλό.

Τοτε ομως, στα 20 ... ο οργανισμος συγχωρουσε εκεινες τις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ χοντραδες
και αλλες τοσες. Θυμαμαι ... κοιμηθηκα πανω στην υγρη αμμο μιας παραλιας στην
Βουρβουρου, χωρις πετσετα .... και ξυπνησα ωραιος, φρεσκος και ντουρος στις 6 το πρωι.

Τωρα .... τετοιες ταρζανιες .... εξελισσονται διαφορετικα (εως ... δραματικως διαφορετικα !!!)

Λοιπόν οι φυσικοθεραπείες δεν παίζονται. Πολύ ωραίο πράγμα. Δεν το περίμενα. Μπαίνω 49 χρόνων κι βγαίνω 18.
Με ευεξία και καλή διάθεση.
Τι έχανα τόσα χρόνια!

Μπα. Η δουλειά αυτή θέλει μπράτσα, δεν πήγα για χαλαρωτικό μασάζ.
Το παλικάρι με "ζύμωσε" κανονικά. "Έσπασε" κάθε κόμπο στους πιασμένους μυς της μέσης με μαλάξεις, τον ένα μετά τον άλλο. Στα όρια του πόνου. (αυτό μετά από τη λάμπα κι ένα άλλο μηχάνημα διαδυναμικά ρεύματα το είπε, δεν θυμάμαι).
Και στο τέλος αυτό το φοβερό τράβηγμα που κάνει κρακ κάθε κόκκαλο από την λεκάνη μέχρι το κρανίο είναι όλη η δουλειά.
Βγήκα έξω "λυμένος".
Νομίζω ότι είναι το καλύτερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου τα τελευταία χρόνια.
Έκανα και παρακέντηση στον ώμο σήμερα.
Μια σύριγγα γεμάτη με ένα υγρό σαν γάλα βγήκε.
Service κανονικό.

Last edited:
Status
Not open for further replies.