Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Ολοκαινουργιος μιλαμε !
Μπραβο χαιρομαι για σενα.
Ειναι σημαντικο να νιωθεις ανανεωμενος και με νεα ενεργεια μεσα σου.

Oχι δεν εχω αποφασισει για μασαζ ακομα στη ζωη μου.

Αλλα εχω κατι σημερινο...θυμοσαστε που ειχα πει οτι εκανα προσφατα ενα σκανερ και μου βρηκαν δισκοκηλη δισκαρθρωση και δεν ξερω τι αλλο ;

Ε σημερα εκανε σκανερ και η συμβια γιατι ειχε ενα προβλημα στην μεση εντοο και αυτη...

Της βρηκαν τα ιδια πραματα.

Μηπως αυτο που λεμε συμπαντικη αρμονια κλπ...

Παντως δεν μας στεναχωρησε γιατι σκεφτηκαμε οτι εχουμε κατι κοινο και μπορει να το αντιμετωπισουμε κοινα, ιδιες ασκησεις κλπ...

Ασε που μπορει να παει στον κοινησιοθεραπευτη μονο ο ενας και να λεει με σκονακι τις ασκησεις στον αλλον.

Ρε τι βγαινει ξαφνικα, περιεργο μου φαινεται. Μολις πατησεις τα 50... μου θυμιζει εκεινες τιςς εγγυησεις τη Φιλιπς (η αλλων) που το μηχανημα παθαινε κατι μετα απο ενα καποιο διαστημα.

Ή σωστή παρομοίωση είναι ότι μετά τα 40 αρχίζει η αποπληρωμή του δανείου της ζωής που κάναμε.
Τελειώνει η περίοδος χάριτος.

Για το κινέζικο μασάζ μου το είπε ο φυσιοθεραπευτής.
Σήμερα μου έκανε ώμους, αυχένα και ωμοπλάτη. Δεν περίμενα ποτέ μου ότι θα ήταν τόσο αποτελεσματικό.
Μετά ήμουν για καμμιά ώρα σε νιρβάνα.

Εχω φτιαξει ενα φωτιστικο και θελω να βαλω 100 w + λαμπα.Κατι διακοπτες πορτατιφ των 1-2 ε αντεχουν η ειναι για μικροτερα w ?

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Εχω φτιαξει ενα φωτιστικο και θελω να βαλω 100 w + λαμπα.Κατι διακοπτες πορτατιφ των 1-2 ε αντεχουν η ειναι για μικροτερα w ?
Το ντουί της λάμπας να φροντίσεις να είναι καλό. Αν βρεις, προτίμησε κάποιο πορσελάνης.
Με τους διακόπτες δεν θα έχεις πρόβλημα.
Δύσκολα θα βρείς λάμπα πυρακτώσεως 100+ W.

Εχω μια απορια .Ολοι οι καταστηματαρχες,εστιατορες,ιδιοκτητες καφετεριων,ξενοδοχοι κλπ που εχουν wifi , πως προστατευονται, πως αποδεικνυουν αν χρειστει οτι δεν ειναι ελεφαντες , αν καποιος χρησιμοποιησει το δικτυο για παιδικη πορνογραφια η οτιδηποτε αλλο παρανομο.Ποιο ειναι το νομικο καθεστως ?

θα καταγραφεί η mac address της συσκευής που χρησιμοποιει το ασύρματο δίκτυο.

Νομιζω πρωτη φορα εφαγα πλαστικο στη ζωη μου...
Εγορασα στο LIDL κατι φετες τυριου για χαμπουργκερς (εγρφε)

Ετ λοιπον η υφη αυτου του τυριου οταν βγηκε απο τον φουρνο ηταν γυαλιστερη σαν σελοφαν κολαγε στα δοντια η στα δαχτυλα οχι σαν τυρι αλλα οπως κολαει το μαλακο πλαστικο που καιγεται γευση αστα να πανε...αλλα το πιο περιεγο...η θερμοκρασια ου ανεπτυξε οταν ψηθηκε στο φουρνο ειναι κατι αδιανοητο !!! Ακομα και με το γαντι που επιασα το σαντουιτς για να το βγαλω απο τον φουρνο ( κανονικα τα βγαζω χωρις) καταλαβαινες οτι κατι ειχε αναψει μεσα στο μπουργκερ...

Μα τι διαολο τυρια ειναι αυτα ;

Το κίτρινο (σαν καροτί) το cheddar όταν λειώσει κολλάει έτσι!!!

Πέρα απο τη πλάκα όλοι έχουμε φάει την πλαστική ζελατίνη που έχει γίνει της μόδας να βάζουν οι ζαχαροπλάστες στα γλυκά τους.

Έτυχε να μου φτιάξει φίλη cheesecake, όπου δεν της έλιωσε καλά η ζελατίνη αυτή. Αποτέλεσμα σε κάθε μπουκιά να νομιζεις ότι έχεις φάει πλαστική σακούλα σε κομματάκια, μαρτύριο!

Status
Not open for further replies.