Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Γιατί Νίκο ??

Απαγορεύεται όσοι δεν γράφουν στη μουσική κατηγορία να ανοίγουν θέματα για μουσικούς ???

Πιο σχετικος απο τον ιδιον μπορει να εννοει ρε συ.

Ολοι εχουμε περιθωρια βελτιωσης αλλωστε στην ζωη μας :ernaehrung004:

Δεν εχω δει πιο ευτυχισμενη φατσα σκυλου .... στην ζωη μου !!!!

Happy indeed.jpg

Εχει βυθιστει σε απεραντη χαρα και ηδονη. :laugh:
Κοντευει να λιωσει και να χυθει στο δαπεδο ...... :flipout::flipout:

Στον καταραμένο τόπο Μάη μήνα βρέχει, λένε στο χωριό μου.

Μμμμ στα Γιάννενα τη βροχή την έχουμε ευλογία!
Και ευτυχώς βρέχει καθημερινά και τον (όλο) Ιούνιο.
Τον Ιούλιο έχουμε ξηρασία (βρέχει 1 - 2 φορές την εβδομάδα) και από 15αύγουστο και μετά επανερχόμαστε στα φυσιολογικά με καθημερινές βροχές!
Παρεμπιπτόντως, σύμφωνα με τα μετεωρολογικά στοιχεία, η βροχόπτωση που ήδη έχει πέσει εντός του 2015 κοντεύει να ισοφαρίσει την βροχόπτωση που έχει το Λονδίνο ετησίως.
Κανονικά πράγματα δηλαδή και το επισημαίνω για να μην μας προσβάλετε τους Γιαννιώτες συγκρίνοντας την πόλη μας με το Λονδίνο (ξεραϊλα :P )
Τα Γιάννενα έχουν παραπάνω από διπλάσια βροχόπτωση από ότι το Λονδίνο.

ξαφνικα, απο χθες το βραδυ, οι χαρακτηρες ειναι ακόμα πιο μικροι στο φορουμ και ξεστραβώνομαι να διαβαζω...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

και να γραφω

Χρόνος αναμονής μέχρι να έχεις την καινούργια άδεια οδήγησης στα χέρια σου: 1 με 1,5 μήνα.

7 Μαΐου ξεκίνησα τη διαδικασία και χτες με πήραν τηλέφωνο (άρα 5 Ιουνίου) ότι είναι έτοιμο. Πήγα και το πήρα σήμερα. Οριακά λιγότερο από μήνα έκανε κομπλέ, μάλλον είμαι από τους τυχερούς.

7 Μαΐου ξεκίνησα τη διαδικασία και χτες με πήραν τηλέφωνο (άρα 5 Ιουνίου) ότι είναι έτοιμο. Πήγα και το πήρα σήμερα. Οριακά λιγότερο από μήνα έκανε κομπλέ, μάλλον είμαι από τους τυχερούς.

Μπα... περίπου τόσο είχε κάνει και σε εμένα Λεωνίδα (το παρέλαβα το Δεκέμβριο. εντελώς άλλη εποχή)

Status
Not open for further replies.