Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Δουλευεις πολλες ωρες μπροστα σε υπολογιστη?
Ένα 6 ωρο σίγουρα.
Νομίζω ότι τα κινητά κάνουν περισσότερο κακό από τις οθόνες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Ένα 6 ωρο σίγουρα.
Νομίζω ότι τα κινητά κάνουν περισσότερο κακό από τις οθόνες.

Ισχυει για τα κινητα γιατι νομιζω το ματι εστιαζει σε μικροτερη οθονη και κοντινοτερη αποσταση απ οτι σε ενα pc ή laptop...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Ισχυει για τα κινητα γιατι νομιζω το ματι εστιαζει σε μικροτερη οθονη και κοντινοτερη αποσταση απ οτι σε ενα pc ή laptop...
Νομίζω ότι δεν είναι μόνο θέμα εστίασης, αλλά και του blue light που βγάζουν τα κινητά.
Στο monitor φόραγα γυαλιά για να φιλτράρουν το blue light. Στο κινητό/tablet πολύ σπάνια. Δεν ξέρω.

Ασχετο αλλα μήπως ξερει κανενας να μου πει μέχρι ποτε πληρώνω εμπρόθεσμα Ε.Φ.Κ.Α. του Απριλίου; Συνήθως βγαίνει 2-3 μέρες πριν λήξει ο μηνάς.......για κάποιο λόγο όταν μπαίνω στην σελίδα μου λέει ακόμα να πληρώσω του Μαρτίου που το εχω πληρώσει απο τις 28/03/2018

,
.....τι έγινε? έφαγε κόλλημα η πλατφόρμα?

Ασχετο αλλα μήπως ξερει κανενας να μου πει μέχρι ποτε πληρώνω εμπρόθεσμα Ε.Φ.Κ.Α. του Απριλίου; Συνήθως βγαίνει 2-3 μέρες πριν λήξει ο μηνάς.......για κάποιο λόγο όταν μπαίνω στην σελίδα μου λέει ακόμα να πληρώσω του Μαρτίου που το εχω πληρώσει απο τις 28/03/2018

,
.....τι έγινε? έφαγε κόλλημα η πλατφόρμα?
έχουν αργήσει. η ούτως ή άλλως του Απρίλη εμπρόθεσμα είναι μέχρι το τέλος του ΕΠΌΜΕΝΟΥ μήνα, άρα τέλος Μαΐου νομίζω

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Παλεύουν να υπολογίσουν κάποιες διαφορές με εισοδήματα του 16 ή του 17 νομίζω. Έχει βγει ανακοίνωση ότι οι καταληκτικές ημερομηνίες θα είναι αργότερα απλά δεν ξέρω πόσο αργότερα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Νομίζω ότι δεν είναι μόνο θέμα εστίασης, αλλά και του blue light που βγάζουν τα κινητά.
Στο monitor φόραγα γυαλιά για να φιλτράρουν το blue light. Στο κινητό/tablet πολύ σπάνια. Δεν ξέρω.

Εφόσον είναι ρυθμισμένα στην ίδια φωτεινότητα, δεν έχει λόγο η LCD ενός κινητού να εκπέμπει υψηλότερη ενέργεια στο μπλε φάσμα από μια LCD οθόνη υπολογιστή ή τηλεόρασης...

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Εμεις να βαζουμε κανα κοληριο, καλου-κακου ? :smash:

Η οχι ?

Ένα τεχνητό δακρύ αν νιώθεις τα μάτια σου στεγνά, κακό δεν πρόκειται να σου κάνει. Από εκεί και πέρα βέβαια, αν και εφόσον έχεις κάποια ενόχληση από τα μάτια, καλό θα ήταν να εξεταστείς...

Παλεύουν να υπολογίσουν κάποιες διαφορές με εισοδήματα του 16 ή του 17 νομίζω. Έχει βγει ανακοίνωση ότι οι καταληκτικές ημερομηνίες θα είναι αργότερα απλά δεν ξέρω πόσο αργότερα.

Ευχαριστώ παιδια

με παίρνει μια από μια τράπεζα. επειδή φαντάστηκα ότι είναι για κάτι ψιλό ποσά δόσεις δανείου που ενίοτε καθυστερώ μερικές μέρες ήμουν και τσαντισμένος και για κάτι άλλο οπότε όταν μου λέει το κλασικό "η κλήση σας καταγράφεται"... της λέω κι εγώ "να σας ενημερώσω ότι και από εμένα καταγράφεται η κλήση ευχαριστώ" (έτσι για σπάσιμο είπαμε είχα νεύρα) οπότε αυτή μου λέει "δεν συνενω" της λέω ούτε και εγώ και μου το κλείνει! χαχαχα! από εδώ και πέρα το ίδιο θα αναφέρω στην αρχή για να μην συνεχίζεται η κουβέντα!

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Φετος θα φορεθουν τα εντονα χρωματα

31531128_1904022766288764_1344871598884126720_n.jpg

Τετοιο κωλο ... παντως !

Περισσοτερο φοβαμαι τις 40αρες (που θα του κανουν βουντου απο το πρωι μεχρι το βραδυ)
παρα τα περιπαιχτικα σχολια των αντρων.

Σκοτωνει ... για τετοιο κωλο .... 40αρα (και πανω).

Status
Not open for further replies.