Είσαι από τους τυχερούς.![]()
Δεν μ' άρεσε καθόλου αυτή η δημοσίευση: Όταν πεθαίνουμε, το καταλαβαίνουμε: Ο εγκέφαλος είναι ενεργός για ώρες μετά τον θάνατο!
Δεν μ' άρεσε καθόλου αυτή η δημοσίευση: Όταν πεθαίνουμε, το καταλαβαίνουμε: Ο εγκέφαλος είναι ενεργός για ώρες μετά τον θάνατο!
Παντως σε προσωπική εμπειρία πλήρους απώλειας συνείδησης -ναι είδα και το τούνελ- όχι μόνο δεν είχα επίγνωση του περιβάλλοντος αλλά αισθάνθηκα ως μεγάλη ενόχληση τις προσπάθειες επαναφοράς.
Όσο ήμουν off το συναίσθημα ήταν υπέροχο.
Μακάρι να είναι έτσι αγαπητέ μου.Ε, καλά, μην φανταστείς κι εσύ ότι θα έχεις πλήρη συνείδηση και επίγνωση του τί συμβαίνει γύρω σου, αλλά να μην μπορείς να αντιδράσεις. H αισθητηριακή αντίληψη και οι ανώτερες λειτουργίες επίγνωσης είναι οι πιο ενεργοβόρες και είναι οι πρώτες που κατεβάζουν διακόπτες σε μια τέτοια περίπτωση...
Άντε να κάνεις ένα τελευταίο ταξίδι στο υποσυνείδητο, ονειροβατώντας...
Not a bad way to fade...
A .... αυτο ηταν που με καταλαβαινες πως ειναι να φτανεις στον θανατο ?
Τωρα, μετα απο χρονια, καταλαβα τι εννοουσες. Παλι καλα .... !
Εγω εννοουσα ποσο ξεκαθαρο, ακομπλεξαριστο κτηνος γινεσαι μετα απο 3 μερες
ΧΩΡΙΣ φαγητο. ΜΟΝΟ 3 μερες. Βλεπεις τα δαχτυλα σου και ....
Αυτο εννοουσα να μην φτασει κανεις στο αμην.
Μετα βλεπει ..... τι ειναι θεοι και αγγελοι και δαιμονες μεσα του.
ΠΑΝΤΕΛΩΣ τιποτα. Ολα αυτα υπαρχουν οσο .... δεν πειναμε.
Πριν γυρισει το ματι αναποδα. Αμα φυγουν οι τυψεις ... αστο.
Τοτε ερχεται ο πραγματικος τρομος ! Και ειναι διαφανος ...
σαν τρεχουμενο νερακι, κρυσταλλινος. Μηδενικοι δισταγμοι.
? δεν έχω ιδέα για τι μιλάς.
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι λες.
Ισως και καλυτερα, Χρηστο.
Αστο ..... γιατι να σου μπηξω ως ιδεα κατι τοσο ασχημο ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.