Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Πες μου οτι κανεις πλακα :blink: ....

Καθόλου. Έχω κληρονομική υψηλή χοληστερίνη που δεν πέφτει με τίποτα. Και χωρίς να τρώω πιτόγυρα κάθε μέρα. Επί 20 χρόνια έπαιρνα στατίνες, και δεν κατάφερα να τη ρίξω ποτέ κάτω απο το 300. Φέτος την άνοιξη τα παράτησα γιατί οι τρανσαμινάσες μου είχαν φτάσει στο Θεό.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Ωχ!!:nounder:

Δε βαριέσαι. Μια αγγειογραφία που είχα κάνει πριν λίγα χρόνια βγήκε καθαρή. Ο γιατρός μου είπε ότι έχω αρτηρίες 20χρονου. Θα είναι απο το κόκκινο κρασί που πίνω.

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Αυτη ειναι περιπου και η δικη μου εκτιμηση για τον εγκεφαλο. Αλλα αντι να χρησιμοποιησω τη λεξη "δεκτης" θα χρησιμοποιουσα την λεξη interface που δεν ξερω πως να μεταφρασω ακριβως στα Ελληνικα τουλαχιστον αυτη την στιγμη.

Μια ενδιαμεση πλατφορμα interaction οπου ο κυριος λειτουργος ειναι ο αγωγος που φερει το σωμα. Το Εγω μεσα στον κοσμο.
Jetέ dans le monde ( Die Geworfenheit ) που ελεγε και ο τελευταιος σοφος, ο Χαϊντεγκερ.

Αυτη ειναι η κονσολα του με την οποια πρεπει να παιξει και να βρει ακρες για να ανταπεξελθει σε αυτη την ζωη και...οσο παει. Μετα αλλος παιρνει την σκυταλη ( για οποιον πιστευει στο Πνευμα) η κανενας ( για οποιον πιστευει στην υλη).

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ειναι ωραια στην αρχη .... οταν σε χτυπαει η σαστισμαρα του πρωτογνωρου της επιστημονικης ερευνας.
Ομως ενω γινεσαι ενθερμος οπαδος ... σιγα σιγα .... ξεθωριαζει ο ενθουσιασμος, κβαντιζεται, χανεται.
Οπως περιπου τα λεει ο Hameroff ... για την αναισθησια. Γινεσαι αναισθητος στον ενθουσιασμο σου.
Βεβαια, ο Hameroff ΔΕΝ λεει ακριβως αυτο .... λεει πολλα περισσοτερα (και διαφορετικοτερα).

Οταν ειχαμε τον NikosGX εδω περα ..... ψιλοεφαγα ξυλο που φανατισθηκα με το βιντεο (παραπανω).
Σημερα, αν ερχοταν ο NikosGX να μου πει οτι εχει διαφορετικη γνωμη, οτι ισως και να συμφωνει ...
θα του τραβουσα το αυτακι ... εγω ο Πιστος (της Θεωριας) !

Αποφάσισα να πάρω δασκάλα να μάθω πιάνο !! :p :laugh:

Θα τα αρχίσω μάλλον καλοκαίρι τα μαθήματα, να είμαστε άνετοι με τα ρούχα.. :p :laugh:

Δείτε και αυτό !!!

Εμμ.. πως να μην φτάσεις σε οργασμό στο τέλος ??? :laugh:

Μπορεί να της κάνω θέμα στην περιοχή μουσική! :cool:

Αποφάσισα να πάρω δασκάλα να μάθω πιάνο !! :p :laugh:

Θα τα αρχίσω μάλλον καλοκαίρι τα μαθήματα, να είμαστε άνετοι με τα ρούχα.. :p :laugh:

Φοβερή η κοπέλα. Είδα το βίντεο, αλλά έκλεισα τον ήχο και έβαλα στο πικάπ να παίζει αυτό

https://www.youtube.com/watch?v=52I-VfJwflg

Mεγαλο κολλημα με το We're the champions :proud:

Οk, Queen ... δεν λεω .... αλλα οχι και ετσι :laugh: ....

Tετοια κοπελαρα (μην πω τιποτε αλλο) θα την απολαμβανα καλυτερα με εναν Gershwin :blush:

Iδιως ετσι οπως εχει "γκαζωσει" :speechless-smiley-0 ... τους υπολοιπους performers ! :flute:

(Tο μινι δεν γινεται να παει πιο πανω .... θα γινει μπικινι :flipout:)

Οσο για τα δαχτυλακια της .... μονο σε ενα αντικειμενο θα επιθυμουσα να μετενσαρκωθω :love:

Eκεινης της εποχης τους πιανιστες τους αγαπω ιδιαιτερα για τον Σοπεν τους. Ο Ρουμπισταϊν και ο Χοροβιτς ηταν οντως ζωγραφοι, τον Ριχτερ τον εβρισκα καπως τραχυ.
Αν δεν κανω λαθος Ταμας Βασσαρυ και Σαμσον Φρανσουά ηταν της ιδιας γεννιας, εποχης....περιπου. Ο Βασαρυ πιο νεος αλλα οι ηχογραφησεις ηταν περιπου ιδιας εποχης με καμμια δεκαετια διαφορα. Ποιητες !

Σημερα εχει πολυ καλους τεχνικους του κλαβιε, αριστους...αλλα δεν βρισκω αυτην την ποιηση την τοτε.

Αχχχ... έστω ο προσωπικός της κάμερα μαν να μπορούσα να γίνω !!! :laugh:

Δωρεάν εργασία (24/24 - 7/7) :laugh:

Σήμερα έφτιαξα ,μετά από καιρό,χαλβά σιμιγδαλένιο και μου πέτυχε αφάνταστα!(έβαλα κανέλα,γαρύφαλλο και σταφίδες ξανθές)

Μια κατσαρόλα για δύο άτομα,δεν θα μείνει τίποτα μέχρι αύριο το βράδυ!

Στην επόμενη σύναξη του avclub θα σας κεράσω όλους :)

Status
Not open for further replies.