Fixxxer
Supreme Member
Ο κομπρεσορας δουλεύει καλά?αχαχαχχαχα ΟΚ θα σας φρικάρω λίγο.
Η πίεση που έχω -αφού πιω 2 φραπέδες και ρίξω και έναν καυγά- είναι στο 9 με 9,5 η μεγάλη και 6 η μικρή.
Beat that if you can!![]()
Ο κομπρεσορας δουλεύει καλά?αχαχαχχαχα ΟΚ θα σας φρικάρω λίγο.
Η πίεση που έχω -αφού πιω 2 φραπέδες και ρίξω και έναν καυγά- είναι στο 9 με 9,5 η μεγάλη και 6 η μικρή.
Beat that if you can!![]()
Σ' έφαγα λάχανο!
187 και η ldl 99!:ernaehrung004:
Yeap! Just fine.
It's on specs!
Εμένα παίζει γύρω στο 400-450 (δεν είναι typo).
Πες μου οτι κανεις πλακα :blink: ....
Εμένα παίζει γύρω στο 400-450 (δεν είναι typo).
Ωχ!!:nounder:
Αυτη ειναι περιπου και η δικη μου εκτιμηση για τον εγκεφαλο. Αλλα αντι να χρησιμοποιησω τη λεξη "δεκτης" θα χρησιμοποιουσα την λεξη interface που δεν ξερω πως να μεταφρασω ακριβως στα Ελληνικα τουλαχιστον αυτη την στιγμη.
Μια ενδιαμεση πλατφορμα interaction οπου ο κυριος λειτουργος ειναι ο αγωγος που φερει το σωμα. Το Εγω μεσα στον κοσμο.
Jetέ dans le monde ( Die Geworfenheit ) που ελεγε και ο τελευταιος σοφος, ο Χαϊντεγκερ.
Αυτη ειναι η κονσολα του με την οποια πρεπει να παιξει και να βρει ακρες για να ανταπεξελθει σε αυτη την ζωη και...οσο παει. Μετα αλλος παιρνει την σκυταλη ( για οποιον πιστευει στο Πνευμα) η κανενας ( για οποιον πιστευει στην υλη).
Αποφάσισα να πάρω δασκάλα να μάθω πιάνο !!![]()
Θα τα αρχίσω μάλλον καλοκαίρι τα μαθήματα, να είμαστε άνετοι με τα ρούχα..![]()
![]()
Φοβερή η κοπέλα. Είδα το βίντεο, αλλά έκλεισα τον ήχο και έβαλα στο πικάπ να παίζει αυτό
https://www.youtube.com/watch?v=52I-VfJwflg
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.