Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Το Ηθος ειναι αποτελεσμα ενος ακαταπαυστου και απελευθερωτικου αγωνα, και το Ηθικον που οχι μονο ειναι ομοριζο αλλα ομοουσιον, ειναι το χαρακτηριστικο του.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πόσο χαίρομαι που έδωσε ο Θεός και ξανα-ασχολήθηκα με το χόμπυ μου.

Καινούρια τηλεόραση (δύο μηνών),καινούριος ενισχυτής(επίσης δύο μηνών) και καινούριο και αγαπημένο subwoofer ,το οποίο το έχω μια βδομάδα και δεν το χορταίνω,τόσο εγώ όσο και η αδελφή μου!

Είχα εννιά χρόνια να αγοράσω κάτι καινούριο για το σύστημά μου και πλέον ποιός με κρατάει τώρα..:)

Mυρισε σαπιλα ΟΛΗ η πολη :angry:

Απο μια (δυνατη) νεροποντη δεκα λεπτων ! :icon15:

Τι ξεβραστηκε στην θαλασσα, γμ το κερατο μου ? :furious3:

Σαπιοι βροντοσαυροι ? :icon15:

Mυρισε σαπιλα ΟΛΗ η πολη :angry:

Απο μια (δυνατη) νεροποντη δεκα λεπτων ! :icon15:

Τι ξεβραστηκε στην θαλασσα, γμ το κερατο μου ? :furious3:

Σαπιοι βροντοσαυροι ? :icon15:

Η βρωμιά που έχουν οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια του βραβευμένου δημάρχου μας .
Πάντως αν οι Γερμανοί που τον βράβευσαν έχουν ανάγκη κανένα δήμαρχο να τους τον στείλουμε [δωρεαν εννοείται]

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Πόσο χαίρομαι που έδωσε ο Θεός και ξανα-ασχολήθηκα με το χόμπυ μου.

Καινούρια τηλεόραση (δύο μηνών),καινούριος ενισχυτής(επίσης δύο μηνών) και καινούριο και αγαπημένο subwoofer ,το οποίο το έχω μια βδομάδα και δεν το χορταίνω,τόσο εγώ όσο και η αδελφή μου!

Είχα εννιά χρόνια να αγοράσω κάτι καινούριο για το σύστημά μου και πλέον ποιός με κρατάει τώρα..:)
Ε πεs 2 λογια για τον ενισχυτη και το sub βρε ανΘρωπε.. ετσι τα πετανε αυτα? στο AVclub ειμαστε... την Αρτεμη με το sub παρεα την ακουs παντα?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Ε πεs 2 λογια για τον ενισχυτη και το sub βρε ανΘρωπε.. ετσι τα πετανε αυτα? στο AVclub ειμαστε... την Αρτεμη με το sub παρεα την ακουs παντα?

Ο ενισχυτής μου είναι ο marantz 7013, 9.2 κανάλια,πολύ καλύτερος από τον DENON 3808 που είχα (7.1),τόσο σε μουσική αλλά και σινεμά.Είναι και γκαζάτος,προς μεγάλη μου έκπληξη,περισσότερο από τον προηγούμενό μου.

Το sub μου είναι το Klipsch 15'',πραγματικό θηρίο,σε αντικατάσταση του Dali 15'' που παρέδωσε το πνεύμα,μετά από 15 χρόνια αλλά ήταν οτι καλύτερο είχα ακούσει.

Τις Αρτέμιδες τις ακούω σχεδόν πάντα με το sub ,αφού παίζω πολυκάναλο ήχο (βαράτε οι χαιεντάδες τώρα!!! :))

Στερεοφωνικά ακούω μόνο το πικαπ το οποίο θέλει αναβάθμιση και θα είναι το επόμενό μου έξοδο..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Ο ενισχυτής μου είναι ο marantz 7013, 9.2 κανάλια,πολύ καλύτερος από τον DENON 3808 που είχα (7.1),τόσο σε μουσική αλλά και σινεμά.Είναι και γκαζάτος,προς μεγάλη μου έκπληξη,περισσότερο από τον προηγούμενό μου.

Το sub μου είναι το Klipsch 15'',πραγματικό θηρίο,σε αντικατάσταση του Dali 15'' που παρέδωσε το πνεύμα,μετά από 15 χρόνια αλλά ήταν οτι καλύτερο είχα ακούσει.

Τις Αρτέμιδες τις ακούω σχεδόν πάντα με το sub ,αφού παίζω πολυκάναλο ήχο (βαράτε οι χαιεντάδες τώρα!!! :))

Στερεοφωνικά ακούω μόνο το πικαπ το οποίο θέλει αναβάθμιση και θα είναι το επόμενό μου έξοδο..

Mε υγεία Δημήτρη!

Να χαίρεσαι και να απολαμβάνεις τις αγορές σου.

Αυτή η χαρά είναι το πραγματικό hi-end.

Πάντα να είσαι καλά και να χαίρεσαι το χόμπυ σου!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

αντε παλι τα ιδια... ΠΙΚΑΠ ειπεs??!! τι που.., ποσο ΠΟΙΟ?
καλοριζικα και να τα χαιρεσαι μπρε.. :ernaehrung004:

σας ευχαριστώ πολύ :)

Αν δεν μοιραστώ την χαρά μου με εσας που είστε η δεύτερη οικογένειά μου και που κατέχετε τα του χώρου μας,με ποιόν άλλον?

Υ.Γ.Βλαντ,Πικαπ έχω το technics MKII με μια αρχαία dj concord ortofon κεφαλή και ένα φτηνιάρικο ενισχυτή γραμμής.Το χρησιμοποιώ σπάνια κυρίως σε χαλασμένα βινύλια.:afro:

Αυτό το πράγμα να ανοίγεις την tv και όλοι όσους βλέπεις να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι, δημ. σύμβουλοι και βουλευτές με ξεπερνά...
Δεν υπάρχει πρόσωπο στην οθόνη που να μην είναι υποψήφιο κάπου...δημοσιογράφοι, τραγουδιστές, ηθοποιοί και όλων των ειδών οι τηλεπερσόνες..:icon15:
Oύστ!

Ποιος συνετος και ευφυης θελει να ανακατευθει με την πολιτικη κοπρια ?
Δεν κατεβαζουν ολοι κιλοτες ... για 5 και 7 χιλιαρικα τον μηνα.
ΚΑΛΟ ειναι αυτο.

Απο την αλλη .... η μετριοτητα εχει βρει πεδιο ελευθερο να κυλλιεται στην κοπρια.
Και να ηγειται πολλαπλασιως αξιολογοτερων και σοβαροτερων συμπολιτων.

Σαν τον Παππα που "ηγειτο" του Κριμιζη ... ενα πραμα !

σας ευχαριστώ πολύ :)

Αν δεν μοιραστώ την χαρά μου με εσας που είστε η δεύτερη οικογένειά μου και που κατέχετε τα του χώρου μας,με ποιόν άλλον?

Υ.Γ.Βλαντ,Πικαπ έχω το technics MKII με μια αρχαία dj concord ortofon κεφαλή και ένα φτηνιάρικο ενισχυτή γραμμής.Το χρησιμοποιώ σπάνια κυρίως σε χαλασμένα βινύλια.:afro:
Δημητρη σφηνα μπαινουμε στην κουβεντα των αλλων παιδιων για κιλοτεs, κοπριεs κλπ.. αs μαs συγχωρεσουν.
πολυ καλα Θα κανειs να αναβαΘμισειs το mk2. δεν μπορειs να φανταστειs σε τι επιπεδο ηχου μπορει να φτασει με λιγα χρηματα. και μη νομιζειs οτι πρεπει να αλλαξειs βραχιονα, να το κάνειs frankenstein ή και γω δεν ξερω τι... κεφαλη σιγουρα... (ευτυχωs υπαρχει στην αγορα ακομα η shure m97xe. τα 114ευρω που ζηταει, ειναι συμβολικη τιμη). προσφατα βελτιωσα το δικο μου και το αποτελεσμα ειναι καΘηλωτικο πιστεψε με! ισωs ανοιξω νημα για την ανακαλωδιωση που του εκανα μεταξυ αλλων, αλλα το σκεφτομαι να σου πω την αληΘεια...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Δημητρη σφηνα μπαινουμε στην κουβεντα των αλλων παιδιων για κιλοτεs, κοπριεs κλπ.. αs μαs συγχωρεσουν.

Πολυ βωμολοχω, ε ?
Δεν εχεις αδικο, Βλαδιμηρε. Καθολου αδικο !
Εχω τρομακτικα νευρα με το Που παει η Χωρα (και για ποιον θυσιαστηκε ο παππους Μιχαλης το 1913).
Εχω κοψει και την ζαχαρη (εδω και 20 ημερες) .... και βγαινει ΕΞΤΡΑ λυσσα στο πληκτρολογιο.
Προσπαθω αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ δεν την βγαζω απο μεσα μου.

Εφοσον το επισημαινει και ενας φιλος (σαν εσενα) .... μαλλον .... κατι πρεπει να κανω !
Θα ψαξω να βρω κανα υαλοπωλειο ... κανα καδο απορριματων .... κατι σιδερενιο :icon15:

Εσυ πολυ δικιο εχειs Μανο και καλα κάνειs με τα γκαζια. Αλλα εδω που τα λεμε, που περιμενεs να παει η χωρα..
γι`αυτο δεν μετεχω περα απο τα του ηχου. εδω εγινα μελοs για να μοιραστω με αλλουs την αγαπη για την μουσικη και πωs Θα την χαρουμε καλυτερα.
την πιεση μου την Θελω χαμηλα γιατι ειμαι σε ηλικια κρισιμη... μου φτανουν οι στεναχωριεs στη δουλεια

Εσυ πολυ δικιο εχειs Μανο και καλα κάνειs με τα γκαζια. Αλλα εδω που τα λεμε, που περιμενεs να παει η χωρα..
γι`αυτο δεν μετεχω περα απο τα του ηχου. εδω εγινα μελοs για να μοιραστω με αλλουs την αγαπη για την μουσικη και πωs Θα την χαρουμε καλυτερα.
την πιεση μου την Θελω χαμηλα γιατι ειμαι σε ηλικια κρισιμη... μου φτανουν οι στεναχωριεs στη δουλεια

Σου αρέσουν πολύ τα του ήχου?

Έλα!
Κι εκεί που κόντευα να πιστέψω ότι οι θαμώνες έρχονται εδώ μόνο για τις πολιτικές συζητήσεις!

:flipout:

(κι εγώ για βινύλια ένα MK2 έχω, μέχρι πρότινος με μια orthofon red που μάλλον χάλασα λιγάκι τη βελόνα, πλέον με μια stanton 500ρα που παίζει μια χαρά!)

Έλα!
Κι εκεί που κόντευα να πιστέψω ότι οι θαμώνες έρχονται εδώ μόνο για τις πολιτικές συζητήσεις!

:flipout:

(κι εγώ για βινύλια ένα MK2 έχω, μέχρι πρότινος με μια orthofon red που μάλλον χάλασα λιγάκι τη βελόνα, πλέον με μια stanton 500ρα που παίζει μια χαρά!)
"απειραχτο" το εχειs?

Status
Not open for further replies.