Mυρισε σαπιλα ΟΛΗ η πολη :angry:
Απο μια (δυνατη) νεροποντη δεκα λεπτων ! :icon15:
Τι ξεβραστηκε στην θαλασσα, γμ το κερατο μου ? :furious3:
Σαπιοι βροντοσαυροι ? :icon15:
Ε πεs 2 λογια για τον ενισχυτη και το sub βρε ανΘρωπε.. ετσι τα πετανε αυτα? στο AVclub ειμαστε... την Αρτεμη με το sub παρεα την ακουs παντα?Πόσο χαίρομαι που έδωσε ο Θεός και ξανα-ασχολήθηκα με το χόμπυ μου.
Καινούρια τηλεόραση (δύο μηνών),καινούριος ενισχυτής(επίσης δύο μηνών) και καινούριο και αγαπημένο subwoofer ,το οποίο το έχω μια βδομάδα και δεν το χορταίνω,τόσο εγώ όσο και η αδελφή μου!
Είχα εννιά χρόνια να αγοράσω κάτι καινούριο για το σύστημά μου και πλέον ποιός με κρατάει τώρα..![]()
Ε πεs 2 λογια για τον ενισχυτη και το sub βρε ανΘρωπε.. ετσι τα πετανε αυτα? στο AVclub ειμαστε... την Αρτεμη με το sub παρεα την ακουs παντα?
Ο ενισχυτής μου είναι ο marantz 7013, 9.2 κανάλια,πολύ καλύτερος από τον DENON 3808 που είχα (7.1),τόσο σε μουσική αλλά και σινεμά.Είναι και γκαζάτος,προς μεγάλη μου έκπληξη,περισσότερο από τον προηγούμενό μου.
Το sub μου είναι το Klipsch 15'',πραγματικό θηρίο,σε αντικατάσταση του Dali 15'' που παρέδωσε το πνεύμα,μετά από 15 χρόνια αλλά ήταν οτι καλύτερο είχα ακούσει.
Τις Αρτέμιδες τις ακούω σχεδόν πάντα με το sub ,αφού παίζω πολυκάναλο ήχο (βαράτε οι χαιεντάδες τώρα!!!)
Στερεοφωνικά ακούω μόνο το πικαπ το οποίο θέλει αναβάθμιση και θα είναι το επόμενό μου έξοδο..
Ο ενισχυτής μου είναι ο marantz 7013, 9.2 κανάλια,πολύ καλύτερος από τον DENON 3808 που είχα (7.1),τόσο σε μουσική αλλά και σινεμά.Είναι και γκαζάτος,προς μεγάλη μου έκπληξη,περισσότερο από τον προηγούμενό μου.
Το sub μου είναι το Klipsch 15'',πραγματικό θηρίο,σε αντικατάσταση του Dali 15'' που παρέδωσε το πνεύμα,μετά από 15 χρόνια αλλά ήταν οτι καλύτερο είχα ακούσει.
Τις Αρτέμιδες τις ακούω σχεδόν πάντα με το sub ,αφού παίζω πολυκάναλο ήχο (βαράτε οι χαιεντάδες τώρα!!!)
Στερεοφωνικά ακούω μόνο το πικαπ το οποίο θέλει αναβάθμιση και θα είναι το επόμενό μου έξοδο..
Δημητρη σφηνα μπαινουμε στην κουβεντα των αλλων παιδιων για κιλοτεs, κοπριεs κλπ.. αs μαs συγχωρεσουν.σας ευχαριστώ πολύ
Αν δεν μοιραστώ την χαρά μου με εσας που είστε η δεύτερη οικογένειά μου και που κατέχετε τα του χώρου μας,με ποιόν άλλον?
Υ.Γ.Βλαντ,Πικαπ έχω το technics MKII με μια αρχαία dj concord ortofon κεφαλή και ένα φτηνιάρικο ενισχυτή γραμμής.Το χρησιμοποιώ σπάνια κυρίως σε χαλασμένα βινύλια.:afro:
Δημητρη σφηνα μπαινουμε στην κουβεντα των αλλων παιδιων για κιλοτεs, κοπριεs κλπ.. αs μαs συγχωρεσουν.
Εσυ πολυ δικιο εχειs Μανο και καλα κάνειs με τα γκαζια. Αλλα εδω που τα λεμε, που περιμενεs να παει η χωρα..
γι`αυτο δεν μετεχω περα απο τα του ηχου. εδω εγινα μελοs για να μοιραστω με αλλουs την αγαπη για την μουσικη και πωs Θα την χαρουμε καλυτερα.
την πιεση μου την Θελω χαμηλα γιατι ειμαι σε ηλικια κρισιμη... μου φτανουν οι στεναχωριεs στη δουλεια
ειναι η μονη διεξοδοs Χρηστο απο τα καΘημερινα προβληματα, που τελειωμο δεν εχουν.Σου αρέσουν πολύ τα του ήχου?
"απειραχτο" το εχειs?Έλα!
Κι εκεί που κόντευα να πιστέψω ότι οι θαμώνες έρχονται εδώ μόνο για τις πολιτικές συζητήσεις!
(κι εγώ για βινύλια ένα MK2 έχω, μέχρι πρότινος με μια orthofon red που μάλλον χάλασα λιγάκι τη βελόνα, πλέον με μια stanton 500ρα που παίζει μια χαρά!)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.