Δεχονται οι γατες να τις βαλεις λουρι στον λαιμο; πρωτη φορα το βλεπω αυτο!
Σκαλιζοντας παλιές φωτογραφίες,βρήκα κάτι σαν κολάζ που είχα φτιάξει όταν ζούσε και ο ασπρουλης μου.
View attachment 161231
Bεβαια το συνηθιζουν. Εξαλλου σε κτηνιατρια που πουλανε διαφορα για τα ζωα απο τροφες εως αξεσουαρ βριθει απο τετοια.
Στην πραγματικοτητα δεν ειναι λουρι στο λαιμο. Χαλιναρι ειναι και μαλιστα ασφαλειας, που κραταει το ζωο οπως κατι μεγαλοσωμα σκυλια.
Αγγελουδι ηταν, αγγελουδι ειναι...

πόσα χρωματα ειχε το τριχωμα του ριρικου? Θυμασαι με ακριβεια?Tον Ριρίκο τον είχα 4 χρόνια.
Αλήτης και καθίκι μεγάλο.
Ανακατευόταν παντού και το έφαγε το κεφάλι του......σε μια κοπάνα που έκανε από το σπίτι, έφαγε........![]()
snow leopard.. πολυ σπανιο ειδοs πια. ποσεs "κυριεs" ονειρευονται να φορεσουν το τομαρι τηs...
εναs συναδερφοs (απο κεντρικη στερεα μερια, με το αναλογο αξεντ) οδηγοs στο Λ/Φ "εκραξε" ομορφα μια τετοια που του μπηκε απο μπροστα..Όταν βλέπω τέτοιες καταριέμαι τον εαυτό μου που δεν έχω ένα μπιτόνι βενζίνη πρόχειρο πάνω μου.
snow leopard.. πολυ σπανιο ειδοs πια. ποσεs "κυριεs" ονειρευονται να φορεσουν το τομαρι τηs...
πόσα χρωματα ειχε το τριχωμα του ριρικου? Θυμασαι με ακριβεια?
(σορυ Ranger που γυριζω την κουβεντα οπισΘεν)
Κυρίως λευκό, ελάχιστο κανελί και σταχτί.
ελεγα να παω για υπνο, αλλά ειδα τον ασπρουλη του Σπυρου και θυμηθηκα την Bianka.. ποια ειναι αυτη; ειναι μια πανεμορφη πανεξυπνη χαδιαρα και παιχνιδιαρα κατασπρη γατουλα που εχουν τα παιδια στην αντιπροσωπεια της audio technica εκει στους προποδες του Υμηττου. μεχρι και οι 2 σκυλαροι που ειναι εκει ειναι ερωτευμενοι μαζι της και τους κάνει οτι θελει..
![]()
τρεχει απο γραφειο σε γραφειο, (πανω στο γραφειο) ριχνει οτι κανει ή δεν κανει κεφι κατω, παταει κουμπια στα πληκτρολογια ενω οι ανθρωποι δουλευουν και μόνο χαδια της δινουν.. σκετη λατρεια!!
δεν αντεξα και την φωτογραφησα.. Αα!! δικος μας και συ -μου λενε- Ε.. δεν φαινεται; -τους λεω...
Είσαι σίγουρος Μπίλυ οτι ήταν αρσενικός?
Γιατί τρία χρώματα έχουν μόνο τα θηλυκά..

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.