Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
ελεγα να παω για υπνο, αλλά ειδα τον ασπρουλη του Σπυρου και θυμηθηκα την Bianka.. ποια ειναι αυτη; ειναι μια πανεμορφη πανεξυπνη χαδιαρα και παιχνιδιαρα κατασπρη γατουλα που εχουν τα παιδια στην αντιπροσωπεια της audio technica εκει στους προποδες του Υμηττου. μεχρι και οι 2 σκυλαροι που ειναι εκει ειναι ερωτευμενοι μαζι της και τους κάνει οτι θελει..
IMG_20190204_135340.jpgIMG_20190204_135349.jpgIMG_20190204_135354.jpgIMG_20190204_135344.jpg
τρεχει απο γραφειο σε γραφειο, (πανω στο γραφειο) ριχνει οτι κανει ή δεν κανει κεφι κατω, παταει κουμπια στα πληκτρολογια ενω οι ανθρωποι δουλευουν και μόνο χαδια της δινουν.. σκετη λατρεια!!
δεν αντεξα και την φωτογραφησα.. Αα!! δικος μας και συ -μου λενε- Ε.. δεν φαινεται; -τους λεω...

Δεχονται οι γατες να τις βαλεις λουρι στον λαιμο; πρωτη φορα το βλεπω αυτο!

Bεβαια το συνηθιζουν. Εξαλλου σε κτηνιατρια που πουλανε διαφορα για τα ζωα απο τροφες εως αξεσουαρ βριθει απο τετοια.
Στην πραγματικοτητα δεν ειναι λουρι στο λαιμο. Χαλιναρι ειναι και μαλιστα ασφαλειας, που κραταει το ζωο οπως κατι μεγαλοσωμα σκυλια.

Σκαλιζοντας παλιές φωτογραφίες,βρήκα κάτι σαν κολάζ που είχα φτιάξει όταν ζούσε και ο ασπρουλης μου.

View attachment 161231

Αγγελουδι ηταν, αγγελουδι ειναι...

Bεβαια το συνηθιζουν. Εξαλλου σε κτηνιατρια που πουλανε διαφορα για τα ζωα απο τροφες εως αξεσουαρ βριθει απο τετοια.
Στην πραγματικοτητα δεν ειναι λουρι στο λαιμο. Χαλιναρι ειναι και μαλιστα ασφαλειας, που κραταει το ζωο οπως κατι μεγαλοσωμα σκυλια.

Αγγελουδι ηταν, αγγελουδι ειναι...

Η δικιά μου μέχρι 3-4 δεν είχε πρόβλημα με περιλαίμιο.
Από εκεί και μετά δεν το ανεχόταν με τίποτε.

Το έβγαζε μόνη της (πάντα χρησιμοποιούσα ασφαλείας). Μέχρι να καταφέρει να το βγάλει, μαράζωνε.
Οπότε και εγώ σταμάτησα να της βάζω.

Tον Ριρίκο τον είχα 4 χρόνια.
Αλήτης και καθίκι μεγάλο.:flipout:
Ανακατευόταν παντού και το έφαγε το κεφάλι του......σε μια κοπάνα που έκανε από το σπίτι, έφαγε........:mad:

Attachments

• ririkos.jpg
    ririkos.jpg
    149.7 KB · Views: 112
Πριν λιγες μερες, καπου το ειχα πει, οι ομαδες του Ντουμπαϊ και του Κολπου να γυμναστει.
Αρκετο καιρο πριν τους αλλους και την ολυμπιακη εβδομαδα, γιατι εχουν φραγκα λογικο...
Αλλα ποιους ειδαμε στο γυμναστηριο αποψε ;
Τους φιλους και γειτονες !
Λεφτα υπαρχουν και γιαυτους (ποσο θα στοιχιζει η μερα για καθε μελος δε ξερω αλλα πρεπει να ειναι πολυ ακριβα σχετικα με τις συνδρομες).

WP_20190423_20_40_06_Pro.jpg

Βαζω στοιχημα οτι την Ελληνικη ομαδα δεν θα την δω.
Αν και αυτη ανεβαινει συχνα στα podiums ενω οι λεφταδες γιοκ !
Kαι να βαζα με τι φορτηγακι (υποστηριξης ελπιζω οχι οι αθλητες) ερχονται. Μπα δε θα το βαλω. Εκτος αν πηραν φετος κανα καινουριο... Καταραμενε καπιταλισμε ;)

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Tον Ριρίκο τον είχα 4 χρόνια.
Αλήτης και καθίκι μεγάλο.:flipout:
Ανακατευόταν παντού και το έφαγε το κεφάλι του......σε μια κοπάνα που έκανε από το σπίτι, έφαγε........:mad:
πόσα χρωματα ειχε το τριχωμα του ριρικου? Θυμασαι με ακριβεια?
(σορυ Ranger που γυριζω την κουβεντα οπισΘεν)

Eλα μωρε σιγα, εδω γραφουμε οτι μας ερθει στην στιγμη. :drummer:

Βεβαια αυτο που κυριαρχει το μυαλο του ανθρωπου ....

57fe71b1506350325db2a9bf6aa51422.jpg

snow leopard.. πολυ σπανιο ειδοs πια. ποσεs "κυριεs" ονειρευονται να φορεσουν το τομαρι τηs...

Όταν βλέπω τέτοιες καταριέμαι τον εαυτό μου που δεν έχω ένα μπιτόνι βενζίνη πρόχειρο πάνω μου.

Όταν βλέπω τέτοιες καταριέμαι τον εαυτό μου που δεν έχω ένα μπιτόνι βενζίνη πρόχειρο πάνω μου.
εναs συναδερφοs (απο κεντρικη στερεα μερια, με το αναλογο αξεντ) οδηγοs στο Λ/Φ "εκραξε" ομορφα μια τετοια που του μπηκε απο μπροστα..
-που παs με την προβια μωρη?
λυΘηκε ολο το Λ/Φ στα γελια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

πόσα χρωματα ειχε το τριχωμα του ριρικου? Θυμασαι με ακριβεια?
(σορυ Ranger που γυριζω την κουβεντα οπισΘεν)

Κυρίως λευκό, ελάχιστο κανελί και σταχτί.

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

ελεγα να παω για υπνο, αλλά ειδα τον ασπρουλη του Σπυρου και θυμηθηκα την Bianka.. ποια ειναι αυτη; ειναι μια πανεμορφη πανεξυπνη χαδιαρα και παιχνιδιαρα κατασπρη γατουλα που εχουν τα παιδια στην αντιπροσωπεια της audio technica εκει στους προποδες του Υμηττου. μεχρι και οι 2 σκυλαροι που ειναι εκει ειναι ερωτευμενοι μαζι της και τους κάνει οτι θελει..

attachment.php

τρεχει απο γραφειο σε γραφειο, (πανω στο γραφειο) ριχνει οτι κανει ή δεν κανει κεφι κατω, παταει κουμπια στα πληκτρολογια ενω οι ανθρωποι δουλευουν και μόνο χαδια της δινουν.. σκετη λατρεια!!
δεν αντεξα και την φωτογραφησα.. Αα!! δικος μας και συ -μου λενε- Ε.. δεν φαινεται; -τους λεω...

Toλμω να πω ... η πιο ομορφη γατα που εχω δει ! :love:

Χιονουλα (για χαιδεμα) ! :love:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Είσαι σίγουρος Μπίλυ οτι ήταν αρσενικός?

Γιατί τρία χρώματα έχουν μόνο τα θηλυκά..

Οh yes και τον έχω σε αρκετές φωτογραφίες, ευτυχώς.

Να και μια Ζαμάν φου που βρήκα από τον δικό μου..Θα προτιμούσα να τον είχα κοντά μου βεβαια αλλά οι αρρώστιες δεν είναι μονάχα για τους ανθρώπους. Μια βδομάδα και κάτι κράτησε ο μικρούλης..Δεν άντεξε παραπάνω..Η ευθανασία έγινε με προτροπή του κτηνιάτρου. :(

Στην φώτο είναι υγιέστατος...Απλά γλυφοταν και τον πέτυχα λίγο πριν τον υπνο γι' αυτό φαίνεται κατσουφιασμενος.

Screenshot_20190425-022248_1.jpg

Status
Not open for further replies.