Cicadelic Ranger
AVClub Fanatic
- 16 December 2014
- 15,644
Όπως το είπες..Αγάπη στην αγνοτερη μορφή της...Να σε κοιτάζει στα μάτια και να σου μιλάει..Να σου λέει τα πάντα...Άστο Χρήστο..Από την στιγμή που έφυγε ο αδελφός του επιδιωκα να μην τον αφήνω στιγμή μόνο του..Πέρασε και ενάμιση μήνα καταθλιψαρα..Τότε είχε χάσει πολλά κιλά..Με υπομονή και επιμονή τον συνέφερα..Αλλά ήρθα τόσο πολύ κοντά του ταυτόχρονα που δεν βλέπω στο ένα μέτρο τώρα.
O περισσοτερος κοσμος νομιζει οτι οι γατες ειναι εγωϊστριες και αδιαφορες.
Αν μπορουσαν να φανταστουν ποση ευαισθησια εχουν. Απλα ειναι απεραντα αξιοπρεπεις και δεν το δειχνουν.
Τρέμω και εγώ Σπύρο...
Να μην τρέμεις αλλά να συνεχίζεις να περνάς χρόνο μαζί της..Ξέρεις οι γάτες είναι επιρρεπείς στην κατάθλιψη ειδικά οι οικοσιτες..Όταν η γάτα κάθεται όρθια και κοιτάζει τον τοίχο τότε κάτι δεν πάει καλά...Αυτό προσπάθησα να το αποφύγω με κάθε τρόπο και τα κατάφερα..Έφυγαν και τα δύο χωρίς θολούρα στα μάτια και την ουρά σηκωμένη..
...
Δεν προκειται ποτε να δω τα ζωα αυτα ως απλα οντα ενστικτου. Εχουν αισθηματα και μαλιστα βαθια και ειμαι σιγουρος 100% γιατι εχω ζησει πολλα.
...
Δεν είναι απλά μπούρδα, είναι πλήρης άγνοια της ίδιας της ζωής.
Εγώ μόνο ξέρω πόσες φορές πετάχτηκα από το κρεβάτι απλά γιατί έβλεπα εφιάλτη ότι κάτι έπαθε η γατούλα μου.
Η αγάπη είναι αγάπη και μια από τις πιο αγνές μορφές της είναι αυτή που μοιράζεσαι με ένα ζωάκι.
Απόλυτη εμπιστοσύνη θα πάρεις μόνο από κάποιο ζώο, ποτέ από άνθρωπο.
Όχι μόνο μας προσφέρουν αγάπη και ποιότητα ζωής, μας κάνουν και καλύτερους με όσα μας μαθαίνουν με το παράδειγμά τους.
+1000
Τα ζωα μας δινουν μαθηματα ζωης,δεν κρατουν κακιες,δεν εμμενουν στο παρελθον,ζουν για την ημερα οχι για το πως θα ζησουν μετα αρα ζουν με ολο τους το ειναι την καθε μερα.
Με χω πιασει καποιες φορες που ειμαι π.χ στην Αθηνα να δω του δικους μου,χωρις τον φιλαρακο μου να του μιλαω, η να βλεπω την μορφη του σαν οπτασια,σαν να υπαρχει εκει,
δεν περιγραφω αλλο,εαν μας διαβαζει κανενας εκτος θα μας περασει για τρελους...
Είμαστε γατο-φορουμ πάντως. Και χαίρομαι για αυτό![]()
Τέλος.
Το δεσιμο ειναι δεσιμο, ειτε σκυλος ειτε γατα. Όπως και η απώλεια.
Εχετε μια ταση οι γατοφιλοι να προσδίδετε ολίγον ...υπερφυσικά χαρακτηριστικά στους φίλους σας, αλλά δεν σας το κρατούμε![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.