Κρίμα !
Θα έχεις θησαυρό τις στιγμές που σου χάρισε.
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι είναι, αλλά όπως καταλαβαίνεις είμαι κομμάτια.
Κάθισα μαζί της, την χάιδευα και την κοίταγα στα μάτια μέχρι το τέλος.
Και φυσικά ενώ ξέρεις ότι έκανες το σωστό, δεν παύεις εκτός των άλλων να αισθάνεσαι ότι πρόδωσες και την εμπιστοσύνη της.
Κάπου διάβασα ότι στην ζωή του ανθρώπου (φιλοζωου) υπάρχει ενα πλάσμα μέσα στα πολλά, που δεν αναπληρώνεται με τίποτα...Ένα τέτοιο πλάσμα ήταν ο Zuzu μου,ένα τέτοιο ήταν η Λενιω για τον Χρήστο...Με τον δικό μου ήμουν ερωτευμένος όσο και αν φαίνεται απίστευτο η παρανοϊκό κάτι τέτοιο..
Υπάρχει μεγάλο κενό που πρέπει να γεμίζουμε και οι δυο..

Βαθύ νόημα..Δεν ξέρω..Προχθές έκλεισε ένας μηνας από τη δική μου απώλεια και ψάχνοντας στο ΝΕΤ έπεσα πανω σε μια φωτό που με έκανε να τρίψω τα μάτια μου...Δύο γατάκια αγκαλιασμενα που έμοιαζαν σαν δυο σταγόνες νερό με τα δικά μου..
Δεν ξέρεις πόσο χάρηκα..Και ας μην ήταν τα δικά μου ...Είναι σαν να απέκτησα την καλή αναμνηστικη φωτογραφία που δεν είχα .
Κάπου διάβασα ότι στην ζωή του ανθρώπου (φιλοζωου) υπάρχει ενα πλάσμα μέσα στα πολλά, που δεν αναπληρώνεται με τίποτα...Ένα τέτοιο πλάσμα ήταν ο Zuzu μου,ένα τέτοιο ήταν η Λενιω για τον Χρήστο...Με τον δικό μου ήμουν ερωτευμένος όσο και αν φαίνεται απίστευτο η παρανοϊκό κάτι τέτοιο..
Υπάρχει μεγάλο κενό που πρέπει να γεμίζουμε και οι δυο..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.