Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Toτε ποιον βλεπουμε, βρε Βλαδιμηρε ?

τον οδηγο του αυτοκινητου με το παιδομαζωμα. βγηκε και ποζαρε γελωντας. ειμασταν σε κεντρικο φαναρι του Πειραια και εγω τραβηξα την φωτο απο το Λ/Φ.
λες να ειναι πατερας ολων αυτων; ειχε και αλλα στην καμπινα...
το αυτοκινητο απο πισω του ηταν παρεα και εν κινησει την ιδια αποσταση ειχαν οπως και στο φαναρι..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

τον οδηγο του αυτοκινητου με το παιδομαζωμα. βγηκε και ποζαρε γελωντας. ειμασταν σε κεντρικο φαναρι του Πειραια και εγω τραβηξα την φωτο απο το Λ/Φ.
λες να ειναι πατερας ολων αυτων; ειχε και αλλα στην καμπινα... το αυτοκινητο απο πισω του ηταν παρεα και εν κινησει την ιδια αποσταση ειχαν οπως και στο φαναρι..

Δεν θα παστωνα ποτε τοσα πιτσιρικια σε ενα caravan.
Η αληθεια ειναι οτι ΔΕΝ μου αρεσε το θεαμα.
Δεν με εξοργισε αλλα ... δεν με εκανε και να γελασω.

(πως στα κομματια βρηκες αυτον τον μουχαμπετη σε κεφια και προλαβες να φωτογραφισεις κιολας :laugh:)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Δεν θα παστωνα ποτε τοσα πιτσιρικια σε ενα caravan.
Η αληθεια ειναι οτι ΔΕΝ μου αρεσε το θεαμα.
Δεν με εξοργισε αλλα ... δεν με εκανε και να γελασω.

(πως στα κομματια βρηκες αυτον τον μουχαμπετη σε κεφια και προλαβες να φωτογραφισεις κιολας :laugh:)

δεν εβαλα τις φωτο για να γελασουμε.. καθε αλλο.. για να τον κραξουμε τις εβαλα.
αυτοι οι τυποι παντα σε κεφια ειναι.. κατι πρεπει να πινουν.. να δεις πως οδηγανε μονο!

Αλλάξαμε βαμβακερό τραπεζομάντηλο στην κουζίνα και προέκυψε να είναι με water repellant.
Απίστευτο. Δεν ξέρω πως θα γίνει μετά από 10 πλυσίματα, σιδερώματα, αλλά αυτό το πράγμα είναι απίστευτο.

Αλλάξαμε βαμβακερό τραπεζομάντηλο στην κουζίνα και προέκυψε να είναι με water repellant.
Απίστευτο. Δεν ξέρω πως θα γίνει μετά από 10 πλυσίματα, σιδερώματα, αλλά αυτό το πράγμα είναι απίστευτο.

wow

Εμείς δεν έχουμε καν τραπεζομάντηλο στην κουζίνα..

Δεν κάνετε καλά. Κάτι τέτοια κάνουν τη διαφορά σπιτιού vs σουβλατζίδικου.

Δεν κάνετε καλά. Κάτι τέτοια κάνουν τη διαφορά σπιτιού vs σουβλατζίδικου.

Το σχόλιό μου ήταν καθαρά πειραχτικό και προσωπικό και αφορά σε εμένα,το δικό σου όμως προσβάλλει άμεσα και άδικα.

Αλλά δεν φταίει κανείς,μόνο εγώ ο βλάκας που ασχολήθηκα μαζί σου.

Καλή σας όρεξη στο νέο σας τραπεζομάντηλο..

Το σχόλιό μου ήταν καθαρά πειραχτικό και προσωπικό και αφορά σε εμένα,το δικό σου όμως προσβάλλει άμεσα και άδικα.

Αλλά δεν φταίει κανείς,μόνο εγώ ο βλάκας που ασχολήθηκα μαζί σου.

Καλή σας όρεξη στο νέο σας τραπεζομάντηλο..
Το πήρες στραβά. Τέσπα, αν πειράχτηκες με συγχωρείς.

Το πήρες στραβά. Τέσπα, αν πειράχτηκες με συγχωρείς.

Οντως το πήρα στραβά γιατί είμαι και άυπνος και τσαντισμένος που διέκοψα απότομα τις διακοπές μου.

Δεν κρατάω καμμία κακία,εδώ μέσα είμαστε όλοι μια Οικογένεια που μοιραζόμαστε σχεδόν τα πάντα.

Οπότε no hard feelings and moving on.

Υ.Γ. Είμαι γκρινιάρης από μωρό και μερικά πράγματα δεν αλλάζουν με την ηλικία..:)

Status
Not open for further replies.