απο χερια να τον κρατανε αλλο τιποτα!!
νερο θα θελει στο περιπου 3ωρο ταξιδι. ετσι;
αμα του'ρθει για wc τι κανουμε;;
απο χερια να τον κρατανε αλλο τιποτα!!
δεν γινεται αλλιως Διονυση, θα φυγουμε για 9 μερες ολοι. και η μαμα της Διονυσιας μαζι μας. το σπιτι στην Κυλληνη ειναι πολυ μεγαλο, σε πολυ μεγαλο οικοπεδο με δεντρα, θα'χει να παιζει και να ασχολειται ολη μερα.
ασε που δεν φαινεται να'χει θεμα να βγαινει εκτος διαμερισματος, γιατι τον παιρνω συχνα μαζι μου και ειτε βγαινουμε στην αυλη πισω, ειτε στον δρομο για να ταϊσουμε τα άλλα γατια. του αρεσει να τον κουβαλαω στα χερια περα δωθε.
δεν εχω βρει χρονο και ευκαιρια να τον παω βολτα στο παρκο ακομα.
τωρα εκει στο σπιτι να παρω και την λεκανη που τα κανει μαζι μας, ή να βρω ενα χαμηλο χαρτοκουτο και να αγορασω εκει νεο σακουλι με αμμο; δεν εχουμε και κανα τεραστιο στεϊσον, ενα 3πορτο φοκους εχουμε..
θα'χω και πολλα εργαλεια μεσα γιατι πρεπει να γινουν και καποιες χοντροδουλειες.
και κατι αλλο.. ταξιδι με τον Ταμπυ στα χερια ή στο κλουβι που το μισει;;; (οχι στα χερια οποιου οδηγαει, εξυπακουεται..)
Bλαδιμηρε...εαν παρετε το γατι μαζι σας στο αυτοκινητο πρεπει οπωσδηποτε σε κλουβι.
Αλλιως μην το παρετε καθολου. Οι γατες μεσα σε αυτοκινητο ειναι τελειως απροβλεπτες. Ιδιως οταν δεν γνωριζεις πως συμπεριφερονται.
Αυτο που παιζεται εαν η γατα ειναι ελευθερη μεσα στο αυτοκινητο ειναι απο το να την κανει και να εξαφανιστει με το πρωτο ανοιμα παραθυρου, πορτας κλπ εως να προκαλεσει σοβαρο ατυχημα.
Σε καμμια περιπτωση ελευθερη (στα χερια το ιδιο ειναι) η γατα στο αυτοκινητο. Επισης εαν δεν υπαρχει κλιματισμος (σωστος και updqted γιατι με την παροδο του χρονου δουλευουν πολυ λιγοτερο τα κλιματιστικα αυτοκινητου) το γατι που ειναι και μικρο μπορει να πεθανει απο αποπληξια απο την ζεστη.
Ο εμετος ειναι το λιγοτερο....
Μετα εκει που θα εισαστε πρεπει να ειναι περιορισμενος. Οι γατες και κυριως οι μικρης ηλικιας οταν αλλαζουν χωρο εχουν ταση φυγης και χανονται.
δεν γινεται αλλιως Διονυση, θα φυγουμε για 9 μερες ολοι. και η μαμα της Διονυσιας μαζι μας. το σπιτι στην Κυλληνη ειναι πολυ μεγαλο, σε πολυ μεγαλο οικοπεδο με δεντρα, θα'χει να παιζει και να ασχολειται ολη μερα.
ασε που δεν φαινεται να'χει θεμα να βγαινει εκτος διαμερισματος, γιατι τον παιρνω συχνα μαζι μου και ειτε βγαινουμε στην αυλη πισω, ειτε στον δρομο για να ταϊσουμε τα άλλα γατια. του αρεσει να τον κουβαλαω στα χερια περα δωθε.
δεν εχω βρει χρονο και ευκαιρια να τον παω βολτα στο παρκο ακομα.
τωρα εκει στο σπιτι να παρω και την λεκανη που τα κανει μαζι μας, ή να βρω ενα χαμηλο χαρτοκουτο και να αγορασω εκει νεο σακουλι με αμμο; δεν εχουμε και κανα τεραστιο στεϊσον, ενα 3πορτο φοκους εχουμε..
θα'χω και πολλα εργαλεια μεσα γιατι πρεπει να γινουν και καποιες χοντροδουλειες.
και κατι αλλο.. ταξιδι με τον Ταμπυ στα χερια ή στο κλουβι που το μισει;;; (οχι στα χερια οποιου οδηγαει, εξυπακουεται..)
Εννοείται ότι όταν θα βάλεις την άμμο στο χαρτόκουτο, θα πάρεις τον τάμπι αγκαλιά και θα τον πας και θα τον αφήσεις πάνω στην άμμο.
Για να ξέρει που βρίσκεται.
Επίσης αφού θέλεις να τον βγάζεις και βόλτες πρέπει να του πάρεις λουρί:
![]()
Πολλές όμως δεν το ανέχονται τέτοιο λουρί. Προτιμάνε να κάτσουν σπίτι από το να βγούνε βόλτα με τέτοιο λουρί.
Στο κλουβί όλα αυτά λύνονται.
(τα κάνει μέσα).
Αν τυχόν τον βάλετε σε κλουβί, το κλουβί μαζί σας!!!! Όχι στο πορτ μπαγκάζ!!!
Αν τον έχετε αγκαλιά και θελήσει να τα κάνει, θα σας το δείξει. σταματάτε στην άκρη τον βγάζετε και περιμένετε να τα κάνει.
μπα Χρηστο, λουρι δεν του βαζω με τιποτα! ουτως ή αλλως ειναι κλασομπανιερας και δεν φευγει πολυ μακρια μου.. συνεχεια κοιταει να δει που ειμαι![]()
Αυτο που του λες θα καταλαβει να τον βγαλει ετσι εξω οποτε θα πανικοβληθει το γατι και θα φυγει. Και εαν ειναι σε χωρο αναπαυσης αυτοκινητοδρομου....ουτε να το σκεφτομαι τι θα συμβει.
Και εαν ειναι με λουρι μονο χαλιναρι, Αυτο που πιανει ομους, οχι κολιέ.
μπα Χρηστο, λουρι δεν του βαζω με τιποτα! ουτως ή αλλως ειναι κλασομπανιερας και δεν φευγει πολυ μακρια μου.. συνεχεια κοιταει να δει που ειμαι![]()
1. Αν δεν έχεις πάρει κλειστή αμμοδόχο και έχεις σκοπό να πάρεις (στο συστήνω ανεπιφύλακτα), πάρε στο χωριό την ανοιχτή που έχεις εδώ και άφησέ την εκεί, να υπάρχει. Για εδώ πάρε κλειστή.
2. Βόλτα στο πάρκο δεν είναι πολύ καλή ιδέα. Δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει το γατί. Έχε πάντως υπόψη σου ότι υπάρχουν και λουριά βόλτας για γάτες. Δεν τα ανέχονται όλες φυσικά αλλά ο Τάμπυ, επειδή είναι μικρός, ίσως το δεχτεί.
3. Στο αυτοκίνητο αυστηρά το ζώο μέσα στο κλειστό καλάθι του (υφασμάτινο ή πλαστικό). Αν δεν έχεις, μπορώ να σου δανείσω ένα πλαστικό (πολύ άνετο) που μας έχει ξεμείνει από μια δεύτερη γατούλα που είχαμε σώσει πριν χρόνια στο δρόμο (χαροπάλευε με ένα σύρμα τυλιγμένο στο λαιμό της).
Κάπως έτσι είναι, με άνοιγμα μπροστά. Στείλε pm για να συνεννοηθούμε.
![]()
Να ξέρεις ότι τα ταξίδι με το αυτοκίνητο μπορεί να είναι πολύ δυσάρεστη εμπειρία για το ζώο και για εσάς που θα το ακούτε να κλαίει. Έχω ταξιδέψει μέχρι Βόλο και η Μινιόν δεν σταμάτησε κλαίει σε όλο το ταξίδι. Με δεδομένο λοιπόν αυτό, καταλαβαίνεις ότι πρέπει να είναι μέσα στο κουτί της.
..
εχουμε τετοιο κλουβι Διονυση. ετσι τον πηγα στο ιατρειο και ειδα οτι δεν του αρεσε καθολου. αλλα τελικα θα το παρουμε μαζι και θα τον βαλουμε μεσα οπως λεει και ο Γιωργος πιο πανω.
ας τον βγαζουμε που και που απο το κλουβακι να τον κραταμε στα χερια για να ηρεμει ..αν δειξει σημαδια αναστατωσης
Κλασομπανιέρας ή όχι, γράφτηκε κάτι πολύ σωστό: οι γάτες είναι απρόβλεπτες.
Αν σκοπεύεις να τον πας στο πάρκο χωρίς λουρί.... ΞΕΧΝΑ ΤΟ.
Αν σκοπεύεις να τον έχετε στα χέρια μέσα στο αυτοκίνητο χωρίς λουρί.... ΞΕΧΝΑ ΤΟ
αυτο που φοβαμαι ειναι μη χωθει κατω απο τα πενταλ με το αυτοκινητο στον αυτοκινητοδρομο....
τελος.... με κλουβι το ταξιδι !!!
δεν το ρισκαρω...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.